Henk Kievit
- Product of service:
- Evaluatie dienstverlening
Zeer goedastr
Weinig met de afdeling te maken gehad. Auto bevalt niet
Heel fijn contact, verder geen details over, alles loopt prima en ook de facturen zien er duidelijk uit, ook fijn is dat er niet teveel communicatie is.
We hebben hele goede ervaringen met Skoda. Ze hebben op alle vlakken meegedacht en meegewerkt.
Zeer goed
Heldere en duidelijke uitelg en communicatie.
De ervaring met skoda is goed, alleen met de dealer waar ik hem heb mogen leasen niet. Dit omdat er afspraken zijn gemaakt met hun die ze niet nagekomen zijn.
Onpersoonlijk
Ik had nooit gedacht dat ik via financiële services zo gemakkelijk en probleemloos een auto zou kunnen kopen. Mijn aanvraag werd snel verwerkt door slechts een paar documenten te uploaden, wat erg prettig was.
prima, totaal geen klachten
Over het algemeen geen klachten over Soda financial Service. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen
Snelle contact indien nodig, duidelijk antwoord, goede en snelle afwerking van een schade.
Mijn ervaring is goed vooral de vooraankondiging als het afgeschreven wordt.
Prima ik ervaar geen problemen
Škoda Financial Services verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Škoda Financial Services heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goedastr
Weinig met de afdeling te maken gehad. Auto bevalt niet
Zeer goed
Heldere en duidelijke uitelg en communicatie.
Onpersoonlijk
prima, totaal geen klachten
Mijn ervaring is goed vooral de vooraankondiging als het afgeschreven wordt.
Prima ik ervaar geen problemen
Škoda Financial Services heeft de volgende resultaten bereikt: