Theo
- Product of service:
- Evaluatie dienstverlening
Ervaring zeer goed , zeer goede uitleg en daarna snel geregeld
Tot nu toe goed maarja we zijn nog maar kort klant en tot op heden nog geen problemen gehad in zijn geheel
Goed, nooit geen contact gehad
Algemene ervaring is goed. Paar verbeterpunten. Einde contract juiste service blijven verlenen. Ook dan benodigde reparatie uit laten voeren. Voorbeeld is dat er een paar maanden voor einde contract geen akkoord werd gegeven voor reparatie van de airco. ( Lang geleden bij mijn eerste Skoda) En niet standaard hoge kosten in rekening brengen bij inlevering van voertuig einde contract. Voorbeeld bij twee keer inleveren van onze Skoda werden hoge kosten in rekening gebracht voor het schoonmaken terwijl wij het voertuig brandschoon hadden ingeleverd. Buiten deze punten ben ik een tevreden klant
probleemloze goede dienstverlening
Secuur, volledig en ondersteunend
Voorspelbaar, en duidelijk. Het enige kleine nadeel is dat de links naar de maandelijkse factuur lastig te lezen zijn op een mobiel. Ook zijn ze biet terug te vinden in de app zonder link.
We hebben alleen maar goede ervaringen
Prima Onvoldoende op transparantie
Is okay
Heel erg goed. Prima communicatie en efficiënte afhandeling van procedures.
it was nice & smooth experience
Vooralsnog goede ervaringen
Prima, tot op heden geen problemen
Vlotte en adequate aanpak bij het verstrekken en een goed advies bij het afsluiten
Škoda Financial Services verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Škoda Financial Services heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed, nooit geen contact gehad
probleemloze goede dienstverlening
Secuur, volledig en ondersteunend
We hebben alleen maar goede ervaringen
Prima Onvoldoende op transparantie
Is okay
Heel erg goed. Prima communicatie en efficiënte afhandeling van procedures.
it was nice & smooth experience
Vooralsnog goede ervaringen