Janos Betuker
- Product of service:
- kunstleer
Zeer goede materialen
Online bestellen is eenvoudig, wordt snel afgehandeld en ook snel verzonden. Ik woon in Duitsland en de verzendkosten waren ook erg redelijk.
Mijn vrouw en ik hadden het al enige tijd erover om het hemeltje van haar golfje 3 opnieuw te bekleden. Toevallig was ze deze maand jarig en heb ik hier alcantra hemel bekleding gekocht. Met spuitlijm erbij. Snel geleverd en super verpakt. Al met al super! Mocht ik in de nabij toekomst weer wat stof nodig hebben hele grote kans dat ik het hier weer bestel!
Goed bedrijf optijd bezorging en goed spullen en prijs.
prima
Correcte service
Leverd zoals beschreven en snel.
Correct en snel
Overzichtelijke website.
Alles goed gegaan met de bestelling en goed verpakt verstuurd.
Prima snelle en nette levering
Heel goed
Snelle levering, goede kwaliteit.
Skai-Leer verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Skai-Leer heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goede materialen
Goed bedrijf optijd bezorging en goed spullen en prijs.
prima
Correcte service
Leverd zoals beschreven en snel.
Correct en snel
Overzichtelijke website.
Alles goed gegaan met de bestelling en goed verpakt verstuurd.
Prima snelle en nette levering
Heel goed
Snelle levering, goede kwaliteit.
Skai-Leer heeft de volgende resultaten bereikt: