D De Witt Hamer
- Product of service:
- Onderdoek bank
Aanschaf onderdoek bank
Bestelling ging snel en makkelijk maar ik wacht nu al 3 dagen op mijn bestelling terwijl het direct leverbaar zou zijn.
Prima bedrijf, vlotte levering
Het was heel correct en snel afgeleverd.
Mijn ervaring met dit bedrijf was zeer positief. Ze werken professioneel en zijn betrouwbaar.
Heel goede ervaring. Snelle levering en alles volgens afspraak
Verkeerd besteld retour niet mogelijk!!
Perfect
Ben tevreden over het product , de nette verpakking en de snelle ontvangst !
Omwille van de drukte in de winkel en niet genoeg stof op voorraad, had ik mijn bestelling na 13 dagen pas gekregen. Maar ik had kunnen via de mail communiceren over de bestelling en was gerust gesteld door de werkers van de winkel dat mijn bestelling niet vergeten is bvb. Tevreden van de kwaliteit van de stof zelf.
Super
Alles top
2e keer besteld alles prefect in orde
Perfect
Skai-Leer verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Skai-Leer heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima bedrijf, vlotte levering
Het was heel correct en snel afgeleverd.
Heel goede ervaring. Snelle levering en alles volgens afspraak
Verkeerd besteld retour niet mogelijk!!
Perfect
Ben tevreden over het product , de nette verpakking en de snelle ontvangst !
Super
Alles top