Jeannette
Ben al jaren klant en heb al heel veel sjaals. Mooi assortiment, snel verstuurd en netjes verpakt.
prachtige kwaliteit, kleuren zo mooi , top service en supersnelle levering
Het zijn heel mooie sjaals, ik heb er al verschillende, zowel materiaal als modellen. Mooie kleuren en hoewel ik nogal snel reageer op wol, heb ik dit niet van jullie sjaals. Wel heel voorzichtig zijn met wassen.
Duidelijkheid
vlotte levering en qualitatieve goederen
Ik heb al diverse grote sjaals gekocht en die zijn prachtig en ze bevallen mij ook heel goed. Nu heb ik voor het eerst een dunne sjaal gekocht. De sjaal valt heel mooi. Ik ben er blij mee.
Pure verwennerij deze sjaals
Zeer persoonlijk en adequaat contact met Mickey gehad. Ik werd op alle fronten geholpen nadat de kleur van de Cosy Chic Sjaal in werkelijkheid anders bleek uit te vallen. Erg blij met de nieuwe Cosy Chic Sjaal. Ik kan SjaalMania zeker aanbevelen.
Helemaal happy met mijn nieuwe jurk! Ook de sjaal die ik eerder kocht is helemaal zoals omschreven op de website. Levering was perfect op tijd.
Mooie sjaals. Prima service
Super mooie sjaals van top kwaliteit
Het is prima om wat te vinden op de site wat bij je past
Duidelijke webshop, bestellin snel ontvangen
mooie aanbieding
Super tevreden over de mooie sjaals, al vaker gekocht
SjaalMania verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
SjaalMania heeft de volgende resultaten bereikt:
prachtige kwaliteit, kleuren zo mooi , top service en supersnelle levering