Sam Versluis
Prachtige sjaals
Fijne website, snelle levering en goed advies
Ik vind het een prima website. Kon makkelijk vinden welke kleur ik wilde hebben
Top quality & Top service
Ik ben dol op de mooie stoffen en kleuren van de producten.
Alles helemaal leuk , prachtige korting , zoals altijd helemaal tevreden .
Prachtige kwaliteit shawls en super eigenaresse!
Ben al jaren klant en heb al heel veel sjaals. Mooi assortiment, snel verstuurd en netjes verpakt.
prachtige kwaliteit, kleuren zo mooi , top service en supersnelle levering
SjaalMania verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
SjaalMania heeft de volgende resultaten bereikt:
Prachtige sjaals
Fijne website, snelle levering en goed advies
Ik vind het een prima website. Kon makkelijk vinden welke kleur ik wilde hebben
Top quality & Top service
Ik ben dol op de mooie stoffen en kleuren van de producten.
Alles helemaal leuk , prachtige korting , zoals altijd helemaal tevreden .
Prachtige kwaliteit shawls en super eigenaresse!
prachtige kwaliteit, kleuren zo mooi , top service en supersnelle levering
SjaalMania heeft de volgende resultaten bereikt: