PeAn
mooie aanbieding
Super tevreden over de mooie sjaals, al vaker gekocht
Alles is goed omschreven, heel duidelijk
Ruime keuze in kleuren, goede kwaliteit
prachtige kwaliteit, veel kleuren, maar over het algemeen veel te lang. Niet alle vrouwen zijn lang. Ik heb nu al zo'n 10 sjaals van jullie.
Ik kreeg de 10% korting niet verwerkt. Is meteen recht gezet! Super blij met mijn sjaal!
ik volg sjaalmania al geruime tijd. Mooie collecties. Prima kwaliteit. Zeer persoonlijke service.
Supermooie sjaals, heel mooie kwaliteit. Goede prijs.
prompte en vlekkeloze verwerking van de order
Ik ken jullie producten al heel lang Als je koopt prima maar vragen worden vaak niet beantwoord, laatst toevallig door mickey zelf en dat was prima maar anders krijg je gewoonweg geen antwoord
Duidelijke website en bij vragen heel goed en vriendelijk geholpen
Prachtige kwaliteit
Hele duidelijke site!
fijne website, super klantenservice
SjaalMania verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
SjaalMania heeft de volgende resultaten bereikt:
mooie aanbieding
Super tevreden over de mooie sjaals, al vaker gekocht
Alles is goed omschreven, heel duidelijk
Ruime keuze in kleuren, goede kwaliteit
Supermooie sjaals, heel mooie kwaliteit. Goede prijs.
prompte en vlekkeloze verwerking van de order
Duidelijke website en bij vragen heel goed en vriendelijk geholpen