Jacqueline
Website is duidelijk
Prima ging goed. Soms alleen kleur bepalen lastig als je een foto maakt op een persoon zonder kunst licht kan je het beste beoordelen
Mooie kwaliteit sjaals
Sjaalmania is verslavend. Ik heb de travel wraps nu in vijf kleuren. Tijdens de vliegreis als het wat frisser is, in de avond als “jas”. Wat is zeg, verslavend.
Alles was goed
Sjaalmania heeft mooie producten en ze worden met veel zorg ingepakt en verzonden..
Sjaak na wassen helemaal scheef en blijft vreselijk stof afgeven
Eenvoudig te winkelen, voldoende informatie over de items en relatief goede foto's
Jaren geleden de eerste Cosy Chic sjaal (80x220 cm) met z'n allen voor onze moeder gekocht. Veel gedragen en nog steeds mooi! Een heerlijke, elegante en stijlvolle sjaal die je een paar keer om je nek kunt slaan. En zeker het vermelden waard: veel keuze uit mooie kleuren. TOP Micky!!
de kwaliteit, de service, de cleane , eenvoudige en overzichtelijke winkel en website de prachtige kleuren
Snelle service en goede kwaliteit van de producten
Overzichtelijk….jullie sjaals zijn geweldig
Snelle oplossing naar contact. En een persoonlijke service, persoonlijke aandacht !
overzichtelijk
SjaalMania verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
SjaalMania heeft de volgende resultaten bereikt:
Website is duidelijk