8.8 /10

checkbox94% beveelt Silvergear aan!

Jannie Pleij

Alles prima en goed

Luchtreiniger

Marijn Bataille

Goede service

Infrarood paneel

Martin Koopman

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

compleet waardeloos, ik heb 2x een bestelling geplaatst en betaald en nooit wat gekregen. Silvia van de klantenservice zou eea uitzoeken, daar heb ik nooit meer wat van gehoord.

Antwoord Silvergear

Hey Martin, We hebben te al vaker te woord gestaan en hebben je een vervolgstap geboden naar een hopelijk snelle oplossing. Je hebt vandaag gereageerd en hebt het door ons toegestuurde formulier helaas (nog) niet ingevuld teruggestuurd. Zonder het formulier kunnen we geen onderzoek naar de levering van je pakket starten. We hopen dat je het formulier wil invullen, dan gaan we graag voor je aan de slag. We wensen je een fijn weekend.

Geantwoord op

Danny Verkooij

Snelle en goede service

Deur/raam sensor

Yasin Mun

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht

Product of service:
3 infraroodpanelen, geretourneerd want annuleren was niet meer mogelijk. Slechts bedrag van 1 product terug gekregen

Mark

SterSterSterHalve sterLege ster

Nog niet eerder direct bij Silvergear iets gekocht. Groot aanbod van apparatuur. Het IR paneel dat ik dinsdagavond bestelde kon ik vrijdagmiddag ophalen bij het ophaalpunt (dat door DHL veranderd was en verder van mijn huis). Thuisgekomen viel het product tegen, de prijs was misschien ook te laag om goed te kunnen zijn. Hele lange opwarmtijd en daarnaast verspreidde het een sterke chemische geur. Kortom, niet wat ik zocht. Netjes ingepakt en retour gezonden. Dit ging vlot en geld was ook weer snel teruggestort. Daarom is mijn eindoordeel toch positief.

Marcel

SterSterSterSterLege ster

Duidelijke website en snelle levering.

Luc van der Meulen

Top

Halogeen verwarming

Willy

Positief, defecte toestellen probleemloos ingeruild en retourkosten terugbetaald.

Walkie-talkie

van den Heuvel

Aanvankelijk een snelle levering van het produkt, dus zeer tevreden. Echter bleek na het uitpakken van de, overigens zeer degelijke, verpakking van dit breukgevoelig produkt, dit onbruikbaar beschadigd te zijn. Na melding met foto van de beschadiging kreeg ik onmiddelijk een antwoord dat het produkt vervangen zou worden. 2 dagen later werd het nieuwe produkt geleverd in een 100% goede toestand. Zeer tevreden met de snelle probleemloze afwikkeling en de bijzonder snelle levering van het nieuwe produkt.

Yvonne

Snelle reactie op mijn vraag

Voetenwarmer

H. van der Snee

Massage gun

Fred V

Dit bedrijf doet er alles voor hun klanten en natuurlijk ook voor hun komende klanten. Ik had wat vragen en practisch direct beantwoorden ze mij. Een aanrader.

E reader

Edward Westenberg

Zeer goed en betrouwbaar

Navulling

Corella Nijsse-Scheele

Snelle verzending en reactie tijd. Keurige service.

Warmte kussen

Silvergear verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Silvergear heeft de volgende resultaten bereikt:

Mark

SterSterSterHalve sterLege ster

Marcel

SterSterSterSterLege ster

Duidelijke website en snelle levering.

Luc van der Meulen

Edward Westenberg

Zeer goed en betrouwbaar

Navulling

Corella Nijsse-Scheele

Snelle verzending en reactie tijd. Keurige service.

Warmte kussen

Silvergear heeft de volgende resultaten bereikt: