Nicole Jongen
- Product of service:
- Ebook
Langzaam ebook en geen mogelijkheden om tekstgrootte of leesstand in te stellen
Super snelle levering en top product. Heel blij mee!
Ben çok beğendim
Je suis très déçu
top
niet goed
Nog steeds niets ontvangen
Zeer goede ervaring supersnelle levering
pakje goed o,tvangen
goed
Goede en snelle levering.
hele goede ervaring
Makkelijk besteld. Duidelijke info bij levering
Silvergear verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Silvergear heeft de volgende resultaten bereikt:
Silvergear
Overschiestraat 63-5
1062 XD Amsterdam
Langzaam ebook en geen mogelijkheden om tekstgrootte of leesstand in te stellen
Super snelle levering en top product. Heel blij mee!
Ben çok beğendim
Je suis très déçu
top
niet goed
Nog steeds niets ontvangen
Zeer goede ervaring supersnelle levering
pakje goed o,tvangen
goed
Goede en snelle levering.
hele goede ervaring
Makkelijk besteld. Duidelijke info bij levering