8.7 /10

checkbox93% beveelt Silvergear aan!

Shakti Bloemenmala

Heel erg fijn hoe ik geholpen werd met het zoeken naar een oplossing voor een minder prettige ervaring. Ik had een product wat ik al kende en goed beviel nogmaals gekocht, maar daar waren wel problemen mee. Supergoed en heel klantvriendelijk hoe daarmee om werd gegaan. Heel erg blij mee in deze tijd dat er vaak standaard op klachten wordt gereageerd. Dit bedrijf heeft echt hart voor de mensen.

warmte paneel

L. Metten

Goedkopen e-reader

4654 E-reader

Antwoord Silvergear

Goedemorgen, dank voor je feedback. Wat jammer om te horen dat uw ervaring met onze e-reader niet volledig positief was. Helaas hebben wij met dit emailadres geen e-mail of klacht hierover van u ontvangen, waardoor wij er tot nu toe niets aan hebben kunnen doen. Wij helpen u graag verder, maar hiervoor hebben we wel wat meer informatie van u nodig. Zou u contact met ons kunnen opnemen via customerservice@silvergear.eu zodat we samen een oplossing kunnen vinden?

Arie Edens

Slecht product

Warmtepaneel

Antwoord Silvergear

Goedemorgen Arie, Wat vervelend om te horen dat het product niet aan uw verwachtingen voldeed. Inmiddels hebben wij per e-mail contact gehad en uw vragen zo goed mogelijk beantwoord. Mocht u nog verdere vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Franssen Jacqueline

Zeer vlugge en correcte reactie

Weerstation

Michael

Alles top!

Radiografische truck

M Stammes

SterSterSterLege sterLege ster

product beviel niet, werkte niet. Teruggestuurd zonder problemen en geld teruggekregen

verwarming

Antwoord Silvergear

Hai M. Stammes, Dank voor je review! Jammer dat het product niet werkte, maar fijn dat het retourproces soepel ging en je je geld snel hebt teruggekregen.

van Doorn

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Super traag gaat moeilijk aan

eReader

Antwoord Silvergear

Goedemorgen, dank voor je bericht. We willen u graag helpen. Daarom hebben we op 11/02/2026 een reactie gestuurd op uw e-mail. Helaas hebben we geen reactie meer van u mogen ontvangen. Misschien in het bericht in uw spambox terecht gekomen. We zien je antwoord graag tegemoet zodat we voor je aan de slag kunnen. Voor nu een hele fijne dag.

Prive

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Kwam 2 dagen telaat binnen. Gebeld dat we hem snel nodig hadden. Zal terug gebeld worden, niet gebeurd. Misschien handig om voor 23.59 de volgende dag in huis van de website af te halen.

Weekend tas

Angélique

SterSterSterSterLege ster

Ik kocht een infraroodpaneel, er bleek het e.e.a. aan mis te zijn, dus de klantenservice gemaild. Meteen een algemene reactie en daarna geduld... maar na ruim een week had ik een nieuw paneel in huis dat naar behoren werkt, netjes opgelost dus.

Infraroodpaneel

Heel erg tevreden

E reader

Frank In 't veen

SterSterLege sterLege sterLege ster

Heb iets besteld, zelf het verkeerde besteld. Gebeld en zeer onvriendelijk geholpen en kan mijn artikel niet meer teruggeven.

Lamineerapparaat.

Antwoord Silvergear

Goedemiddag Frank, Dank voor je bericht. Het spijt ons heel erg dat je op deze manier te woord bent gestaan. Dat is absoluut niet de bedoeling. We vinden het jammer dat je aankoop niet naar wens is maar als deze nog binnen de 30 zichtdagen valt mag je hem gewoon retour melden via onze retourpagina: https://silvergear.eu/retourformulier/?_gl=1*1dfad6m*_up*MQ..*_ga*NTIxNDk5NzQyLjE3MTMzNTM0ODA.*_ga_NBVQ21FJ42*MTcxMzM1MzQ4MC4xLjAuMTcxMzM1MzQ5NS4wLjAuMjc2Nzg4OTE2 Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen via: Silvergear CS (customerservice@silvergear.eu) Excuus voor het ongemak, we hopen dat we je naar tevredenheid hebben geholpen. Voor nu een fijne dag verder ❤️ Met vriendelijke groet, Angelique

Marlène ten Hove

Twee dezelfde producten besteld, 1 product werkte niet naar behoren. Klantenservice reageerde snel en de oplossing was helemaal naar wens. Bedankt!

Rc graafmachine

Patricia

Goed geholpen met een gedeelde retour en snel mijn geld terug. Top

Elektrische infrarood kachel

George Hunslip

Trage communicatie

Trolley

Silvergear verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Silvergear heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10