Peggy
- hoofdkussen
Geweldig
Producten zijn makkelijk te vinden en voldoen aan verwachtingen
Heerlijk kussen!
niet te doen, zoooo goed!
Fijne en functionele kusssens
Heel erg tevreden
Goed geholpen en heerlijk zacht voor een goede nacht!
Heel fijn kussen!
Voor mij HET beste kussen ooit.
Sinds ik het Silvana Bermuda kussen heb, weet ik pas wat écht slapen is. Niet zomaar slapen, maar wegzakken-in-een-wolk-die-je-hoofd-knuffelt slapen. Mijn hoofd checkt elke avond vrijwillig in bij Hotel Bermuda, geen verdwijntruc, wél een garantie op dromenland in 5 minuten. Zelfs mijn partner is jaloers (op het kussen, niet op mij). Had ik dit eerder geweten, had ik het jaren geleden gekocht. Beste investering sinds mijn koffieapparaat
Fijn, compact kussen.
Wat was het wennen
Een heerlijk zacht hoofdkussen om in weg te zakken. Dat had ik gemist en heb ik nu met dit Silvana kussen weer gevonden!
Ik slaap heerlijk, ondanks dat ik last heb van slaapapneu.
Silvana verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Silvana heeft de volgende resultaten bereikt:
Geweldig
Producten zijn makkelijk te vinden en voldoen aan verwachtingen
Heerlijk kussen!
niet te doen, zoooo goed!
Fijne en functionele kusssens
Heel erg tevreden
Goed geholpen en heerlijk zacht voor een goede nacht!
Heel fijn kussen!
Voor mij HET beste kussen ooit.
Fijn, compact kussen.
Wat was het wennen
Ik slaap heerlijk, ondanks dat ik last heb van slaapapneu.
Silvana heeft de volgende resultaten bereikt: