Ria
- Wil je dit toelichten?
- Perfecte kussens en slopen, perfect verpakt, uitgebreide wasinformatie, een 10 voor Silvana!
- Product of service:
- 2 hoofdkussens, 4 moltonslopen
kussen slaapt weer goed
Al jaren zeer tevreden met kussens van Silvana!
Ik had al een kussen van silvana, maar vond deze te groot voor mijn bed.
Prachtig product!
Heerlijke nachtrust
Met mijn nieuwe Silvana slaap ik op wolkjes, heerlijk slapen zonder pijn, het kussen is erg fijn.
Snelle levering, goed product
Prima kussen.
Zeer tevreden.
M’n Silvana Support Royale Paars hoofdkussen bevalt heel erg goed. Het advies van de eenvoudige Silvana Kussenkiezer heeft mij dus echt geholpen de juiste kussen te kopen!
Top
Goede service om te kijken welk kussen het meest passend is en snel geholpen
Toch weer terug bij Silvana
Ben zeer tevreden over de bestelling en levering van mijn aankoop Keurig geleverd zoals beschreven.
Silvana verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Silvana heeft de volgende resultaten bereikt:
kussen slaapt weer goed
Al jaren zeer tevreden met kussens van Silvana!
Ik had al een kussen van silvana, maar vond deze te groot voor mijn bed.
Prachtig product!
Heerlijke nachtrust