9.1 /10

checkbox95% beveelt Silvana aan!

Peggy

Het is snel geleverd
hoofdkussen

Antwoord Silvana

Bedankt voor je review. We hopen dat het kussen je net zo goed zal bevallen als onze snelle service.

Angel

Geweldig

Wil je dit toelichten?
Geen last meer van een zere nek en ik slaap beter dan ooit!
Silvana support paars

Antwoord Silvana

Fijn om te horen dat je zoveel baat hebt bij onze Support kussens. Bedankt voor je review.

Mathijs

SterSterSterHalve sterLege ster

Producten zijn makkelijk te vinden en voldoen aan verwachtingen

Wil je dit toelichten?
De site is erg duidelijk en de omschrijving, in mijn geval van kussens hielp om de juiste kussens te kiezen ondanks dat het online is.
Kussens

Antwoord Silvana

Fijn om te horen dat je het winkelen op onze website positief hebt ervaren. We wensen je veel slaapplezier van je kussen.

M. Olieslagers

Heerlijk kussen!

Wil je dit toelichten?
Genoeg ondersteuning in mijn nek en verder lekker zacht.
Hoofdkussen Support royale oranje

Antwoord Silvana

In onze ogen de ideale combinatie: de ondersteuning van latex en het zachte comfort van dons. Fijn om te horen dat het in de smaak valt. Tip: mocht over langere tijd het dons wat zachter worden, stop dan het kussen zonder neksteun even een kwartiertje in de droger en het kussen is weer als nieuw!

mady hupko

niet te doen, zoooo goed!

Wil je dit toelichten?
ik ben buikslapen met een nekprobleem; onmogelijke combinatie maar met het dunste kussen heb ik EINDELIJK een oplossing!
Silvana Support Royale Rood 60x70

Antwoord Silvana

Op je buik slapen is inderdaad niet ideaal bij nekklachten. Fijn dat je met de Support Royale Rood toch jouw ideale kussen hebt gevonden.

Harm Ten Cate

Fijne en functionele kusssens

Wil je dit toelichten?
Silvana kussens geven - meer dan diverse andere uitgeprobeerde merken - een perfecte steun met name in de nek
Kussens waarin specifieke neksteun

Antwoord Silvana

Fijn om te horen dat je bij ons merk jouw ideale "match" voor jouw nek hebt gevonden. Bedankt voor je review.

E. Hofman

Heel erg tevreden

Wil je dit toelichten?
Tevreden over het gemak waarmee je artikelen kunt vinden en bestellen maar ook de snelle levering. Ik zou het aan iedereen aanbevelen!
kussenslopen en kussens

Antwoord Silvana

Fijn te horen dat je zo tevreden bent over het bestelproces. Bedankt voor je review.

Straver

Goed geholpen en heerlijk zacht voor een goede nacht!

Wil je dit toelichten?
Nieuwe vulling gekocht voor rol en kussen.
Product of service:
Vulling voor groene kussen en nieuwe nekrol.

Antwoord Silvana

Bedankt voor je review, fijn om te horen.

Giel

Heel fijn kussen!

Wil je dit toelichten?
Geeft veel ondersteuning voor mijn nek!
Silvana reiskussen

Antwoord Silvana

Bedankt voor je review, fijn om te horen dat het kussen goed bevalt.

Nico Baekeland

Voor mij HET beste kussen ooit.

Wil je dit toelichten?
Ik slaap al bijna 15 jaar op een Silvana kussen. Zijn gewoon super en gaan lang mee. Voor mij nooit meer een ander merk kussen.
Silvana hoofdkussen groen

Antwoord Silvana

Bedankt dat je weer hebt gekozen voor Silvana, fijn dat onze kussens zo goed bevallen. Dat je al zo lang onze kussens gebruikt is een heel mooi compliment voor ons.

Shirley Pel

Sinds ik het Silvana Bermuda kussen heb, weet ik pas wat écht slapen is. Niet zomaar slapen, maar wegzakken-in-een-wolk-die-je-hoofd-knuffelt slapen. Mijn hoofd checkt elke avond vrijwillig in bij Hotel Bermuda, geen verdwijntruc, wél een garantie op dromenland in 5 minuten. Zelfs mijn partner is jaloers (op het kussen, niet op mij). Had ik dit eerder geweten, had ik het jaren geleden gekocht. Beste investering sinds mijn koffieapparaat

Wil je dit toelichten?
Ik heb al veel kussens geprobeerd, maar de ondersteuning van de Bermuda is precies goed,niet te hard, niet te zacht. Geen nekpijn meer, geen gewoel, alleen rust. En dat terwijl ik nogal kritisch ben. Ik raad dit kussen iedereen aan die z’n hoofd serieus neemt.
Silvana Bermuda

Antwoord Silvana

Wat een mooie review, dankjewel! Tip voor als het hoofd-knuffel-gevoel over een tijd wat minder wordt: doe het kussen een kwartiertje in de droger en het Hotel Bermuda comfort is weer als nieuw!

Ingrid

Fijn, compact kussen.

Wil je dit toelichten?
Ik had eerder hetzelfde kussen, maar dan een maatje groter. Vaak was ik dan het vulmateriaal weer aan het herschikken om het goed onder mijn hoofd te krijgen. Met deze compactere(kortere) variant heb ik daar minder last van. Ook duidelijk verschil met mijn oude kussen qua steun, door het lange gebruik. Het nieuwe geeft weer genoeg steun.
support oranje, 50x70 cm

Antwoord Silvana

Bedankt dat je weer gekozen hebt voor een Silvana kussen. Bij de 50x70 uitvoering is er inderdaad minder kans op het verschuiven van vulling. Mocht dit na verloop van tijd toch gebeuren dan kan het kussen bijgevuld worden. We wensen je veel slaapplezier met je nieuwe kussen.

Nick

SterSterSterSterLege ster

Wat was het wennen

Wil je dit toelichten?
In het begin is het echt een aanpassen aan het kussen. Mijn vrouw en ik hebben geruild van kussen ivm de hardheid van de kussens. Ook een punt is de beperkte kleur van kussenslopen.
Kussens 2 stuks, een 4 en een 6. Plus moltons en kussens slopen

Antwoord Silvana

Bedankt voor je review. Een lichaam moet inderdaad in sommige gevallen wel tot 2 weken aan een nieuw kussen en dus lighouding wennen. Bij een ander ligt het gelijk goed. Mocht je toch nog problemen ondervinden dan denken we graag met je mee over een oplossing. Mail dan gerust naar klantenservice@silvana.nl De kussenslopen zijn er inderdaad alleen in de meest gangbare kleuren. Deze zijn afgestemd op onze dekbedovertrekken. Het is uiteraard ook mogelijk om de standaard kussenslopen te gebruiken die bij een willekeurig dekbedovertrek geleverd worden. Die passen ook prima om de kussens.

Vera van Druten

Een heerlijk zacht hoofdkussen om in weg te zakken. Dat had ik gemist en heb ik nu met dit Silvana kussen weer gevonden!

En de service was goed, het werd snel thuisbezorgd
Silvana support oranje

Antwoord Silvana

Fijn om te horen dat het kussen bevalt en de aankoop soepel is verlopen. Veel slaapplezier nog!

Aurora Ruiz

Ik slaap heerlijk, ondanks dat ik last heb van slaapapneu.

Wil je dit toelichten?
Ik hoef 's nachts niet wakker te worden van een gebrek aan lucht.
nekrol

Silvana verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Silvana heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 14 januari 2025

Silvana

Bij Silvana staat het individuele slaapcomfort voorop. Want geen mens is en slaapt hetzelfde. Zo zijn veel kussens er in wel 6 stevigheden zodat er voor iedereen een passend hoofdkussen in de collectie zit. Door de constante toepassing van de nieuwste technologieën blijft Silvana vooruitstrevend op het gebied van slaapcomfort. Zo wordt er bijvoorbeeld Outlast® materiaal verwerkt in kussens en dekbedden om de lichaamstemperatuur te reguleren en zijn er dekbedden ontwikkeld bestaande uit 100% gerecycled materiaal. Een constante toepassing van de nieuwste technologieën en consumentgericht denken zorgen ervoor dat Silvana vooruitstrevend blijft op het gebied van slaapcomfort! De producten worden op duurzame wijze in Nederland geproduceerd. Zo ben jij er van verzekerd dat jouw kussen of dekbed voldoet aan de strengste Europese eisen.

Peggy

Het is snel geleverd
hoofdkussen

Angel

Geweldig

Wil je dit toelichten?
Geen last meer van een zere nek en ik slaap beter dan ooit!
Silvana support paars

Mathijs

SterSterSterHalve sterLege ster

Producten zijn makkelijk te vinden en voldoen aan verwachtingen

Kussens

M. Olieslagers

Heerlijk kussen!

Wil je dit toelichten?
Genoeg ondersteuning in mijn nek en verder lekker zacht.
Hoofdkussen Support royale oranje

mady hupko

niet te doen, zoooo goed!

Silvana Support Royale Rood 60x70

Harm Ten Cate

Fijne en functionele kusssens

Kussens waarin specifieke neksteun

E. Hofman

Heel erg tevreden

kussenslopen en kussens

Straver

Goed geholpen en heerlijk zacht voor een goede nacht!

Wil je dit toelichten?
Nieuwe vulling gekocht voor rol en kussen.
Product of service:
Vulling voor groene kussen en nieuwe nekrol.

Antwoord Silvana

Bedankt voor je review, fijn om te horen.

Giel

Heel fijn kussen!

Wil je dit toelichten?
Geeft veel ondersteuning voor mijn nek!
Silvana reiskussen

Antwoord Silvana

Bedankt voor je review, fijn om te horen dat het kussen goed bevalt.

Nico Baekeland

Voor mij HET beste kussen ooit.

Silvana hoofdkussen groen

Vera van Druten

En de service was goed, het werd snel thuisbezorgd
Silvana support oranje

Aurora Ruiz

Ik slaap heerlijk, ondanks dat ik last heb van slaapapneu.

Wil je dit toelichten?
Ik hoef 's nachts niet wakker te worden van een gebrek aan lucht.
nekrol

Silvana heeft de volgende resultaten bereikt: