9.1 /10

checkbox95% beveelt Silvana aan!

Desiree Jansen

Geweldig

Geen last meer van mijn nek of slapende armen

Antwoord Silvana

Dankjewel voor je review. Wat fijn om te horen dat je klachten zijn verholpen. We wensen je nog veel slaapplezier.

Esther Paulussen

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Wennen

Wil je dit toelichten?
Heb het kussen via het advies op de site besteld maar het is wel een erg zacht kussen en de nek uitsparing is ook niet heel ruim.had het anders verwacht
Hoofdkussen geel

Antwoord Silvana

Beste Esther, We zien dat jij de Flex Geel hebt, deze is 14cm hoog en de stevigheid van het latex is Zacht. De Flex is ook beschikbaar in 14cm hoogte en met Medium stevigheid (Flex Groen). Dit kussen zal jou waarschijnlijk beter bevallen als je de Geel te zacht vindt. De retourperiode van jouw aankoop is verstreken, maar als je niet tevreden bent lossen we dit uiteraard graag op. Je mag contact opnemen via klantenservice@silvana.nl en aangeven dat je hier over contact hebt gehad met Ellen.

Y. Van de Kooy

Goed passende kussenslopen en hele goede kussens

Wil je dit toelichten?
In de winkel silvana kussens gekocht, echter de normale kussenslopen passen daar niet goed omheen. Daarom online diverse kleuren silvana kussenslopen besteld. Het was even wennen aan de kussens, maar nu willen we niets anders meer.
Diverse kleuren kussenslopen en in de winkel 2 kussens

Antwoord Silvana

Bedankt voor je review. Een nieuw kussen kan inderdaad even wennen zijn, soms tot wel 2 weken. Fijn om te horen dat de kussens en slopen goed bevallen. Veel slaapplezier nog!

Pien

De Flexiform is een geweldig (vormbaar) kussen

Flexiform hoofdkussen

Antwoord Silvana

Bedankt voor je review, fijn dat het kussen bevalt.

T.

Fijn kussen, goed aanpasbaar.

Wil je dit toelichten?
Het kussen heeft een compartiment voor de neksteun en drie compartimenten voor de hoofdstuk. Alles is toegankelijk met een rits. Voor mij was het oranje kussen toch nog te hoog. Ik heb de neksteun met een stofschaar kunnen halveren, en vulmateriaal uit het hoofdgedeelte gehaald. Met een beetje passen en meten is mijn kunnen nu perfect voor mij. Het is ook fijn om te weten dat de onderdelen los bij besteld kunnen worden.
Silvana kussen met neksteun - oranje

Antwoord Silvana

Wellicht was de Support Rood dan een betere keuze voor je geweest, deze is een stukje lager en zachter dan de Support Oranje. In ieder geval fijn om te lezen dat je het kussen naar wens hebt kunnen aanpassen.

Gettie

Makkelijk bestellen, behulpzame klantenservice
Kussen support royale paars

Antwoord Silvana

Bedankt voor je review, fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Online silvana gekocht

Via een collega geënthousiasmeerd en zeker geen spijt van

Wil je dit toelichten?
Nek pijn waar ik veel last van had was de reden dat ik deze paarse kussen heb aangeschaft
Paars kussen

Antwoord Silvana

We zijn je collega dankbaar voor het reclame maken ;-) en jou ook voor je aankoop. Fijn dat het kussen helpt bij jouw nekpijn.

Charlotte

Heerlijk, stevig maar comfortabel kussen. Top nachtrust nu! <3

Fijn en comfortabel
Silvana oranje

Antwoord Silvana

Fijn om te horen dat je goed slaapt op jouw Silvana kussen. Bedankt voor je review.

Carla

Ik slaap als doornroosje

Ik leg mijn hoofd op het kussen en ik ben vertrokken
Hoofdkussen oranje

Antwoord Silvana

Fijn om te horen, dankjewel!

Linda verkerk

Top kussen

Wil je dit toelichten?
Mijn vader slaapt al jaren op jullie kussen en was aan een nieuwe toe en door de makkelijke labels en kleuren wisten we precies welke we moesten hebben

Antwoord Silvana

Bedankt voor de feedback, fijn om te horen dat ons labelsysteem goed herkenbaar is.

Karin van baren

Silvana heeft hele goede producten. Service prima en alles snel ontvangen.

Wil je dit toelichten?
Het zijn wat duurdere producten maar het is kwalitatief erg goed.
Hoofdkussens

Antwoord Silvana

Bedankt voor je review. Onze producten zijn inderdaad niet goedkoop, maar ze worden dan ook in Nederland geproduceerd volgens de strengste eisen met hoogwaardige materialen. Omgerekend heb je al voor € 0,10 per nacht een goede nachtrust (op basis van 3 jaar gebruik). Een goede investering in je nachtrust ;-)

Ben Janssen

Ik slaap tegenwoordig weer prima.

Wil je dit toelichten?
Eerder had ik een ander kussen, nu een Silvana blauw. Ik heb nekklachten, maar op dit kussen slaap ik goed en met veel minder klachten.
Silvana blauw

Antwoord Silvana

Fijn om te horen dat je baat hebt bij jouw Silvana kussen. Hopelijk kom je uiteindelijk helemaal van je klachten af.

Koen Ansems

Goede kwaliteit en past goed

De vorm past perfect om het kussen
Molton kussen

Antwoord Silvana

Goed dat je een molton hebt aangeschaft. Zo gaat jouw kussen langer mee. Bedankt voor je review.

Iggy de Schrijver

Eindelijk een comfortabele nachtrust !

Wil je dit toelichten?
Na lang zoeken eindelijk een goed kussen kunnen vinden. Wat een verademing!
Kussen paars

Antwoord Silvana

Wat fijn om te horen dat Silvana de juiste match voor jouw nachtrust is. Veel slaapplezier nog!

Louise Heusdens

na wat zoeken en diverse hoofdkussens te hebben geprobeerd nu eindelijk een voor mij uitstekend hoofdkussen gevonden.

Wil je dit toelichten?
Het support royal hoofdkussen zorgt voor goede ondersteuning van nek en schouders. Heb nu minder last van gespannen nek en schouders.
Support Royale Paars

Antwoord Silvana

Wat goed om te horen dat je baat hebt bij ons Support Royale hoofdkussen. Tip: als je dit kussen af en toe (zonder neksteun) een kwartiertje in de droogtrommel stopt, wordt het heerlijk luchtig opgeschud.

Geantwoord op

Silvana verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Silvana heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 14 januari 2025

Silvana

Bij Silvana staat het individuele slaapcomfort voorop. Want geen mens is en slaapt hetzelfde. Zo zijn veel kussens er in wel 6 stevigheden zodat er voor iedereen een passend hoofdkussen in de collectie zit. Door de constante toepassing van de nieuwste technologieën blijft Silvana vooruitstrevend op het gebied van slaapcomfort. Zo wordt er bijvoorbeeld Outlast® materiaal verwerkt in kussens en dekbedden om de lichaamstemperatuur te reguleren en zijn er dekbedden ontwikkeld bestaande uit 100% gerecycled materiaal. Een constante toepassing van de nieuwste technologieën en consumentgericht denken zorgen ervoor dat Silvana vooruitstrevend blijft op het gebied van slaapcomfort! De producten worden op duurzame wijze in Nederland geproduceerd. Zo ben jij er van verzekerd dat jouw kussen of dekbed voldoet aan de strengste Europese eisen.

Desiree Jansen

Pien

De Flexiform is een geweldig (vormbaar) kussen

Flexiform hoofdkussen

Antwoord Silvana

Bedankt voor je review, fijn dat het kussen bevalt.

T.

Fijn kussen, goed aanpasbaar.

Silvana kussen met neksteun - oranje

Gettie

Makkelijk bestellen, behulpzame klantenservice
Kussen support royale paars

Antwoord Silvana

Bedankt voor je review, fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Online silvana gekocht

Ik slaap als doornroosje

Ik leg mijn hoofd op het kussen en ik ben vertrokken
Hoofdkussen oranje

Antwoord Silvana

Fijn om te horen, dankjewel!

Linda verkerk

Top kussen

Karin van baren

Silvana heeft hele goede producten. Service prima en alles snel ontvangen.

Wil je dit toelichten?
Het zijn wat duurdere producten maar het is kwalitatief erg goed.
Hoofdkussens

Ben Janssen

Ik slaap tegenwoordig weer prima.

Silvana blauw

Koen Ansems

Goede kwaliteit en past goed

De vorm past perfect om het kussen
Molton kussen

Iggy de Schrijver

Eindelijk een comfortabele nachtrust !

Wil je dit toelichten?
Na lang zoeken eindelijk een goed kussen kunnen vinden. Wat een verademing!
Kussen paars

Louise Heusdens