- Wil je dit toelichten?
- Al jaren slaap ik op de silvana royale neksteun geel kussen. Vanwege nekklachten. Ieder jaar koop ik een nieuw kussen vanwege hygiëne, ik zweet veel en het kussen en neksteun wordt gelig en ruikt niet fris.
Na 5 maanden is de rits kapot gegaan, bij de neksteun waardoor ik geen steun meer heb. Ik heb via beterbed een Silvana support geel kussen gekocht. Zij raadde mij aan om een molton erbij te gebruiken, dan zou mijn kussen niet gelig worden. Dagelijks luchten en de molton vervangen. Helaas biedt de support mij niet zoveel steun. Een fijn kussen maar niet voldoende steun voor mijn nekklachten vanwege het ontbreken van de neksteun. Deze heeft de silvana Royale wel. Wat betreft de molton gebruiken, heeft beterbed het juist gehad. Ik raad mensen ook aan om een molton te gebruiken en deze dagelijks te verschonen en je kussen te laten luchten.
Na 3 maanden op dit kussen slapen had ik ontzettend veel pijn en sliep ik amper vanwege de pijn.
Ik heb via silvana.nl een nieuwe royale neksteun besteld.
Dhl had deze vastzitten in het sorteerproces. . Ik heb contact gehad met dhl, het lijkt erop dat het pakket kwijt is.
Nadat ik een email naar de klantenservice had gestuurd heb ik uit frustratie een lelijke review hier en op trust geplaatst.
Silvana.nl heeft contact met mij opgenomen en mij rustig om uitleg gevraagd. Deze heb ik gegeven en daarop volgde een fijne communicatie en een geweldige oplossing.
De reviews heb ik aangepast want eerlijk is eerlijk, het is een geweldig product die voor mij tenminste een verschil uitmaakt.
Door de steun van het kussen en zijn neksteun zijn mijn nekklachten beduidend minder en slaap ik goed.
De klantenservice is professioneel en empathisch.
Een geweldige oplossing is geboden waar ik blij mee ben.
- Product of service:
- Silvana Royal Geel Kussen met Neksteun