9.2 /10

checkbox96% beveelt Silvana aan!

Daisy

super goede kussens.

Wil je dit toelichten?
Had er reeds 2 en omdat die zo goed zijn, 4 nieuwe gekocht voor ons vakantiehuisje.
4 Silvana game kussens

T

Super kussen!!

Precies goed
Kussen royale geel

Remy

Een heerlijk zacht en warm dekbed waar zodra wij het bed uitstappen direct al naar uitkijken om 's avonds er weer onder te kruipen!

Wil je dit toelichten?
Warm genoeg maar zonder te zweten.
Silvana Deluxe Blauw dekbed 260x220cm

Baukje de Haan

Heerlijk wegdromen op het silvana kussen

Goede nekondersteuning, natuurlijke materialen, geen hoofdpijn meer
2 hoofdkussens dons royal

Antwoord Silvana

Fijn om te horen dat je baat hebt bij onze kussens en geen hoofdpijn meer hebt. Alvast een tip voor over een tijd als je donzen kussen wat zachter wordt: stop het even een kwartiertje in de droger op lage temperatuur en het is weer als nieuw!

Marjet van de wouw

Fantastische kussens! precies de juiste hoogte en kiesbare stevigheid!

Wil je dit toelichten?
Slaap er zelf al jaren op, gaat overal mee naartoe bij logeerpartij. Jammer dat het niet mee kan met vliegreizen. Heb al diverse mensen overgehaald om silvana kussens te nemen…
Paarse en orange silvana kussens

Antwoord Silvana

Bedankt voor je review en dat je onze kussens promoot in je omgeving, Fijn om te horen dat de kussens zo goed bevallen. We zien dat je de Comfort kussens hebt besteld. Hier is ook een speciale reisuitvoering van: https://www.silvana.nl/kussens/silvana-comfort-travel.html Deze zijn een heel stuk kleiner en worden in een handig rugzakje verpakt. Ze zijn wel een stukje lager dan de gewone Comfort kussens, dus mocht je zo'n reiskussen overwegen dan kun je het beste een iets stevigere variant kiezen.

Maxim

Dit zijn écht de beste kussens die ik ooit heb gehad!

Top neksteun en ze blijven superlang mooi
Support Paars

Antwoord Silvana

Bedankt voor het compliment en je review! Fijn om te horen dat onze kussens zo goed bevallen.

Franck Janita

Dit is reeds de tweede aankoop van een Silvana kussen en heb mijn man eveneens kunnen overtuigen en we slapen als roosjes.....

Wil je dit toelichten?
De kussens van Silvana bieden een perfecte ondersteuning bij nekproblemen alsook bij rugligging.
Silvana royal.

Antwoord Silvana

Bedankt dat je weer voor een Silvana kussen hebt gekozen. Fijn dat ze zo goed bevallen.

Jurgen Dijsselbloem

Perfect kussen, al voor de derde keer besteld in heel veel jaren besteld.

Gewoon een goed kussen
Product of service:
281502 Silvana Comfort Paars 60 x 70 cm 79,95 79,95 1 € € 1 € € 584302 Silvana Molton 60x70 3-Paars (320270) 19,95 19,95 1 € € 584303 Silvana Molton 60x70 4-Blauw (324392) 19,95 19,95 281503 Silvana Comfort Blauw 60 x 70 cm

Antwoord Silvana

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de kussens zo goed bevallen.

Ellen

Snelle levering, fijne kussens

Wil je dit toelichten?
Na 7 jaar silvana kussens toch maar eens nieuwe besteld. Snel gevonden op de website, en bestelling geplaatst, 2 dagen later in huis. Top.
2 x hoofdkussen

Antwoord Silvana

Bedankt dat je weer voor kussens van Silvana hebt gekozen en fijn om te horen dat de kussens goed bevallen. We hopen dat je er weer lang slaapplezier van zult hebben.

Zwitserloot

Geweldig fijn reis kussen

Wil je dit toelichten?
Met het kleine Silvana travel comfort (rood en paars) kussen slapen mijn man en ik nu eindelijk ook goed op vakantie of een weekendje weg. Het is makkelijk en compact mee te nemen in de koffer/rugzak of op de motor. Heel erg blij mee!
Silvana travel comfort rood en paars

Antwoord Silvana

Bedankt voor je review, goed om te lezen dat jullie een fijne reisgenoot hebben gevonden in onze Silvana Travel kussentjes. We wensen jullie nog veel reisavonturen met de kussens.

D.Voorbij

Ik slaap TOP!

Snelle levering!
Kussen Silvana paars!

Antwoord Silvana

Fijn om te horen dat je zo lekker slaapt op je nieuwe Silvana kussen. Veel slaapplezier nog!

Jacques Francken

Mijn Silvana Kussen geel en IK

Wil je dit toelichten?
Mijn oude slappe kussen werd een nachtmerrie, mijn hoofd schreeuwde om iets stevig. Silvana geel bleek mijn droom. Het hoofd kronkelde zich in de juiste stand en sliep als een pasgeboren baby. Wat was dit heerlijk. Ik zelf kwam in een euforische staat van welbehagen. Ik kon voor het eerst volledig ontspannen doorslapen. Echter een nadeel, het hoofd wil 's morgens niet meer het bed uit en ik eigenlijk ook niet. Daar moet ik dus nog wat op vinden !
Kussen geel , molton sloop en 2 satijnen slopen

Antwoord Silvana

Wat een mooie review, Jacques :-) Dankjewel. Veel slaapplezier nog!

Esther Anspach

Comfortabel kussen zorgt voor rustige slaap zonder gedraai

Wil je dit toelichten?
Het kussen ondersteunt zo goed dat ik amper draai in mijn slaap op zoek naar ondersteuning
2 kussens

Antwoord Silvana

Wat fijn om te horen dat je rustiger slaapt dankzij je nieuwe Silvana kussen. Bedankt voor je review en nog veel slaapplezier!

Erik

Prettige kussens voor jarenlang goede nachtrust

Wil je dit toelichten?
Na jaren een nieuw Silvana kussen besteld. Prettig dat m'n favoriete model nog verkocht wordt!
Support geel

Antwoord Silvana

Bedankt dat je weer voor Silvana hebt gekozen. Fijn om te horen dat het kussen zo goed bevalt.

M.Haazen

Heerlijk slapen!

Wil je dit toelichten?
Ik zweer bij dit kussen, zo fijn. Hij gaat overal mee naar toe al ga ik 1 dag ergens overnachten. Daarnaast super vlot geleverd.
Silvana support

Antwoord Silvana

Goed om te horen dat de bestelling soepel is verlopen en dat je kussen zo goed bevalt. Veel slaapplezier nog.

Geantwoord op

Silvana verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Silvana heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 14 januari 2025

Silvana

Bij Silvana staat het individuele slaapcomfort voorop. Want geen mens is en slaapt hetzelfde. Zo zijn veel kussens er in wel 6 stevigheden zodat er voor iedereen een passend hoofdkussen in de collectie zit. Door de constante toepassing van de nieuwste technologieën blijft Silvana vooruitstrevend op het gebied van slaapcomfort. Zo wordt er bijvoorbeeld Outlast® materiaal verwerkt in kussens en dekbedden om de lichaamstemperatuur te reguleren en zijn er dekbedden ontwikkeld bestaande uit 100% gerecycled materiaal. Een constante toepassing van de nieuwste technologieën en consumentgericht denken zorgen ervoor dat Silvana vooruitstrevend blijft op het gebied van slaapcomfort! De producten worden op duurzame wijze in Nederland geproduceerd. Zo ben jij er van verzekerd dat jouw kussen of dekbed voldoet aan de strengste Europese eisen.

Daisy

Precies goed
Kussen royale geel

Remy

Wil je dit toelichten?
Warm genoeg maar zonder te zweten.
Silvana Deluxe Blauw dekbed 260x220cm

Baukje de Haan

Heerlijk wegdromen op het silvana kussen

Goede nekondersteuning, natuurlijke materialen, geen hoofdpijn meer
2 hoofdkussens dons royal

Marjet van de wouw

Fantastische kussens! precies de juiste hoogte en kiesbare stevigheid!

Paarse en orange silvana kussens

Maxim

Dit zijn écht de beste kussens die ik ooit heb gehad!

Top neksteun en ze blijven superlang mooi
Support Paars

Franck Janita

Silvana royal.

Jurgen Dijsselbloem

Perfect kussen, al voor de derde keer besteld in heel veel jaren besteld.

Gewoon een goed kussen

Antwoord Silvana

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de kussens zo goed bevallen.

Ellen

Jacques Francken

Mijn Silvana Kussen geel en IK

Kussen geel , molton sloop en 2 satijnen slopen

Antwoord Silvana

Wat een mooie review, Jacques :-) Dankjewel. Veel slaapplezier nog!

Esther Anspach

Comfortabel kussen zorgt voor rustige slaap zonder gedraai