anonymous
Perfect. Snel geleverd.
Erg fijn geholpen en goede kwaliteit
very good service
They had the products I wanted and at a reasonable price, very happy
Winkelen bij jullie is een plezier, nul problemen. Bedankt! Alles in de beste orde :)
Snelle levering. En aftersales ook op orde, want nadat ik de levering had ontvangen, en toch nog een vraag had, kreeg ik snel een duidelijk antwoord.
prima kwaliteit
Perfect service fast shipment
Ik had problemen met de 4dryshoes zakjes en dit werd snel en goed opgelost.
Goed & snel
Online order of silica gel.
Goed ervaring, snel levering
👍🏻
Silica-Gel-Shop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Silica-Gel-Shop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
very good service
They had the products I wanted and at a reasonable price, very happy
prima kwaliteit
Perfect service fast shipment
Ik had problemen met de 4dryshoes zakjes en dit werd snel en goed opgelost.
Goed & snel
Online order of silica gel.
Goed ervaring, snel levering
👍🏻