Uitstekende cursus, gegeven door een goede, aardige trainer op een uitstekende locatie, welke perfect bereikbaar is met auto en OV. Onze trainer kon zowel klassikaal goed uitleg geven, als ook de...Uitstekende cursus, gegeven door een goede, aardige trainer op een uitstekende locatie, welke perfect bereikbaar is met auto en OV. Onze trainer kon zowel klassikaal goed uitleg geven, als ook de cursisten individueel de zaken goed uitleggen.
Linda
Ik wilde graag meer kennis krijgen van Power BI om hier in het werkveld mee aan de slag te gaan en mooiere visualisaties te krijgen. Dit heb ik zeker geleerd tijdens deze training!
Joey
Zeer kundige instructeur, alles was goed geregeld. Ik ben deze training gaan volgen omdat ik graag de basis van Power BI wilde leren. Mijn bedrijf wil Power BI dienstverlening toevoegen aan haar...Zeer kundige instructeur, alles was goed geregeld. Ik ben deze training gaan volgen omdat ik graag de basis van Power BI wilde leren. Mijn bedrijf wil Power BI dienstverlening toevoegen aan haar portefeuille zodat we data meetbaar kunnen maken uit onze modules.
Matthijs Diks
De training is helder en het niveau is goed, helemaal top. Ik heb de basisvaardigheden van Power BI tijdens deze training geleerd en kan er direct mee aan de slag! De locatie in Amsterdam is goed...De training is helder en het niveau is goed, helemaal top. Ik heb de basisvaardigheden van Power BI tijdens deze training geleerd en kan er direct mee aan de slag! De locatie in Amsterdam is goed bereikbaar.
Marina
Alles was top! De training kon snel plaatsvinden wat ideaal was. Ik heb geleerd hoe ik op een snelle manier het dashboard kan maken en hoe ik mooie visuals kan neerzetten.
Ik beveel deze training zeker aan. Het niveau was voor iedereen te volgen en nu de basis is gezet, kijk ik er naar uit om hiermee aan de slag te gaan tijdens mijn werk!
Duidelijke, eenvoudige en humoristische training. Voor de wat meer onervaren gebruikers af en toe wat snel. Mijn doel was om diepere kennis van Power BI op te doen en dit is zeker gelukt. Aanrader!
Guus
Uit deze training wilde ik graag de basiskennis van PowerBI halen zodat ik PowerBi op onze de afdeling kan introduceren Ik beveel deze training zeker aan en voel me nu klaar om zelfstandig aan de...Uit deze training wilde ik graag de basiskennis van PowerBI halen zodat ik PowerBi op onze de afdeling kan introduceren Ik beveel deze training zeker aan en voel me nu klaar om zelfstandig aan de slag te gaan!
Driekus Dijkmans
Geen verbeteringen! Alles was glashelder en fijn om te doorlopen. Ik heb meer inzicht gekregen in de mogelijkheden van Excel en het ''verslimmen'' van mijn documenten en werkwijzen. Ik beveel deze...Geen verbeteringen! Alles was glashelder en fijn om te doorlopen. Ik heb meer inzicht gekregen in de mogelijkheden van Excel en het ''verslimmen'' van mijn documenten en werkwijzen. Ik beveel deze training aan!
Harmen
Mijn leerdoel voor deze training was om Power BI te leren gebruiken en nette rapportages te leren maken. De trainer gaf een duidelijke uitleg en duidelijke voorbeelden. Ik beveel deze training aan.