Training was goed, niveau was goed. Er is gewoon veel te vertellen. Zeker op DAX gebied. Maar goede fundatie voor de basis is gelegd. Ik kan weer met een beter beeld verder met Power BI.

Roy van den Berg

De cursus introduceert op een snelle en heldere manier de beginselen van Power BI.
Het ophalen en bewerken van gegevens, de visualisatie en verspreiding van de resultaten komen op een gestructureerde manier aan bod.
Dit alles onder begeleiding van een kundige trainer, die de materie op een prettige en interactieve wijze overbrengt en met praktische voorbeelden ondersteunt.

Erg goede en duidelijke uitleg, ook met praktische toepassingen! Ik heb geleerd hoe ik zelf rapporten op kan zetten en de functies te gebruiken die Power BI tot een krachtige tool maakt.

Tom

Ik heb deze training gevolgd omdat ik graag beter wilde leren omgaan met formules als calculate. Mijn verwachtingen zijn helemaal nagekomen en ik geef deze training een dikke 9. Aanrader!

Mijn leerdoel was om basiskennis van Power BI te krijgen zodat ik zelf rapportages op kan stellen tijdens mijn werk. Het was een hele duidelijke uitleg in een informele setting.

Margret

Alles was goed; veel enthousiasme, goed ingedeeld programma en duidelijke inhoud en begeleiding. Locatie en organisatie waren ook top.

Ik heb meer kennis gekregen over de...

Ik heb meer kennis gekregen over de functionaliteiten van Power Bi en kan aan de slag!

Sonja Kokx

Ik vond het een fijne cursus met fijn tempo zodat iedereen mee kon volgen. Dit ook omdat het over 4 dagen gaat, dan is er ook voldoende tijd voor vragen.

Fijn dat de trainer vooraf vroeg wat we wilden leren vandaag. Omdat iedereen al dagelijks met Word werkt, had helemaal vooraan beginnen geen zin. Alle vragen zijn beantwoord en ik ben zeer tevreden... Fijn dat de trainer vooraf vroeg wat we wilden leren vandaag. Omdat iedereen al dagelijks met Word werkt, had helemaal vooraan beginnen geen zin. Alle vragen zijn beantwoord en ik ben zeer tevreden over deze training. Aanrader!

Karel

Goede afwisseling van theorie en opdrachten maken. Goede sfeer, heldere uitleg. Wellicht de training meer richten op het bedrijf waarvoor deze gegeven wordt, bijvoorbeeld rapporten / datasets die... Goede afwisseling van theorie en opdrachten maken. Goede sfeer, heldere uitleg. Wellicht de training meer richten op het bedrijf waarvoor deze gegeven wordt, bijvoorbeeld rapporten / datasets die hier al gebruikt worden en daarop verder ontwikkelen.

Suso Weel

Mijn leerdoel was om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden van PowerBI, dat is tijdens deze training zeker aan bod gekomen en ik zou deze training dan ook aanraden aan anderen die graag de... Mijn leerdoel was om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden van PowerBI, dat is tijdens deze training zeker aan bod gekomen en ik zou deze training dan ook aanraden aan anderen die graag de basis van Power BI willen ontdekken.