Mijn leerdoel voor deze training was om een algemene inleiding te leren maken met power bi en voor het gebruik van relaties. Ook heeft de training mij geholpen met het maken van berekeningen.
- Product of service:
- Power BI Basis
100% beveelt SignOn ICT trainingen+ aan!
Deze training heeft mij geholpen met het gebruiken van power BI voor het maken van dashboards. De trainer had plezier in het lesgeven en wist de stof op een leuke manier te vertellen!
Ik heb gekozen voor een fysieke training in Zwolle. Kleine groep van 5 cursisten. Deskundige docent. Er is geen ruimte om met je eigen databestand aan de slag te gaan. Er zijn geen schermen beschikbaar en/of bij ieder bureau een stopcontact. Vragen worden door de docent goed beantwoord. Eindconclusie: prima training waarbij de structuur je in 2 dagen prima wordt bijgebracht.
Mijn leerdoel was om Excel tot een hoger niveau tillen en veel nieuwe features leren. Ik heb voor SignOn gekozen omdat er op korte termijn beschikbaarheid was en de docent naar onze locatie kon komen. Aanrader!!
Uitstekende basis, terecht veel (1 dag) aandacht besteed aan het verbinden met data, powerquery en het maken van een goed datamodel, 1 dag voor het vormgeven en opzetten van een rapport/dashboard, inclusief best practices.
Duidelijk en helder verteld door de trainer. Ook zat er een goed tempo in. Inhoud prima. Locatie en trainer ook. Ik heb tijdens deze training de mogelijkheden van Power BI ontdekt en kan van Report builder wellicht switchen naar Power BI!
Top training, heel fijn dat ik met een eigen dashboard het gebruik van een canvas kon oefenen, goede afwisseling van theorie en praktijk. Ik heb nu een stappenplan om de bouw van een dashboard voor te bereiden zodat ik beter weet waarmee ik de klant kan helpen!
Goed niveau! De training geeft vooral inzicht in de mogelijkheden die er zijn binnen PowerBI en om daar vervolgens zelf meer gedetailleerd onderzoek naar te doen of mee te oefenen
Rustig en duidelijk uitleg incl. voorbeelden. Er waren veel oefeningen. Er is ruimte voor eigen vragen en inbreng en gebruik van eigen data. Het zorgt ervoor dat je nog beter en sneller gebruik maakt van Power BI en dat je niet in de bron zelf bewerkingen gaat doorvoeren.
De inhoud was goed afgestemd op ons niveau, veel afwisseling, heel interactief. Deze training heeft ervoor gezorgd dat ik alle mogelijkheden van Sheets en formules heb leren gebruiken. De training heeft waargemaakt wat ik zocht!
Het doel van de training voor mij was om meer te weten komen over de basisdoeleinden van sheets. De training heeft me geholpen om de gaten in mijn kennis te dichten. De training heeft waargemaakt wat ik zocht en ik zou de training aanbevelen aan anderen.
Duidelijke uitleg door een ervaren docent. Tevens ook erg leerzaam over wat er allemaal kan met power BI. Dankzij deze opleiding heb ik power BI goed leren gebruiken. Prima voor een beginner.
Deze training is onderdeel van mijn omscholing naar Data Analist. Mijn doel was om verdere kennis opdoen van T-SQL. Wat ik bij de training heb geleerd is het ophalen van data uit relationele databases. De training heeft voldaan aan mijn verwachtingen en ik zou de training aanbevelen bij anderen.
Ik ben zeer tevreden over zowel training als trainer. Ik wilde graag meer te weten komen over DAX en handige andere functies binnen power BI. De training heeft absoluut waargemaakt wat ik zocht!
Vooraf aan de training wilde graag inzicht en handvatten krijgen om requirements scherp te krijgen. De IREB CPRE Foundation training heeft waargemaakt wat ik zocht. Ik zou deze training aanbevelen aan andere mensen.
SignOn ICT trainingen+ verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
SignOn ICT trainingen+ heeft de volgende resultaten bereikt:
SignOn ICT trainingen+ heeft de volgende resultaten bereikt: