9.4 /10

checkbox100% beveelt SignOn ICT trainingen+ aan!

Ik heb deze training gevolgd om basis kennis te verkrijgen van PowerBI om door het programma heen te kunnen navigeren en er gebruik van te kunnen maken en om in de toekomst PowerBI dashboards te maken, formules te schrijven en te begrijpen hoe ik visualisaties te creëren. De hoofdstukken zijn fijn verdeeld in verschillende categorieën, genoeg pauzes tussendoor, waren belangrijk om concentratie goed te kunnen behouden. Daarnaast was de trainer heel aardig en gezellig!

SterSterSterSterLege ster

Mijn leerdoel was het kunnen oplossen van moeilijkheden met formules in mijn rapporten. Ik heb voor deze cursus gekozen, omdat ik de vorige cursus ook bij SignOn heb gevolgd. Ik ben zeer tevreden, de trainer gaf duidelijk uitleg.

Joris

Ik heb deze training gevolgd om meer comfortabel te worden met PowerBi en begrijpen hoe functies werken/daarmee oefenen. SignOn heeft zeker waargemaakt wat ik zocht, ik beveel deze training aan.

Power BI Advanced

Ik wilde meer handigheidjes ontdekken die ik in mijn dagelijkse werkzaamheden kan gebruiken en heb de nodige handvaten gekregen om te gebruiken. De cursus voldeed aan mijn verwachtingen, ik beveel deze aan!

Werken met Microsoft 365 Copilot

Jeroen van der Plas

SterSterSterSterLege ster

Kennis maken met het ontwerp deel van PowerBI en dit onder de knie krijgen. Ik heb voor deze cursus gekozen vanwege een aanbeveling door collega. Ik beveel deze training aan.

Power BI Basis

Ik heb deze training gevolgd om mijn kennis van Excel vergroten en meer effectief gebruik te maken van Excel. De trainer was enthousiast en stemde de stof goed af met behoefte van de cursisten.

Excel Gevorderd

Ik heb deze training gevolgd om extra tools, handigheidjes op te doen, Tijdswinst en kennis bij verwerking excel gegevens. De oefeningen zijn goed en praktisch. Ik beveel deze training aan.

Raoul

SterSterSterSterLege ster

Ik heb deze training gevolgd om kennis te maken met Power BI en te leren wat er allemaal mogelijk is. Ik weet nu waar op te letten valkuilen kan nu beter beginnen met direct bouwen van (eenvoudige) rapporten. Stap voor stap doornemen van diverse stappen en mogelijkheden, ik beveel deze training aan.

SterSterSterSterLege ster

Mijn leerdoel voor deze training was om beter gebruik te leren maken van Microsoft Fabric plus behalen certificering. Veel tijd voor diepere vragen en docent is duidelijk goed in de materie. Ook communicatie van SignOn was goed en duidelijk.

Phiet Nguyen

SterSterSterSterLege ster

I followed this course to enrich my knowledge regarding fabric data architecture. Peter applies best practices throughout the course, focusing not only on theory but also on practical examples. This makes the course both understandable and enjoyable to follow.

Niels

Ik heb deze training gevolgd om meer diepgang te vinden in Copilot en het maken van agents en goede prompts. Ik ben er erg blij van geworden en genoeg om over na te denken. Ik beveel deze training aan!

Prompt Engineering

Meenakshi Jangali

Ik kreeg deze training aanbevolen van mijn manager. Mijn leerdoel was mijn kennis in BI te verbreden en dat ik in staat ben zelf data te analyseren en rapportages op te stellen. Ik beveel deze training aan.

Power BI Basis

Mooie training waarin alles aan bod kwam en goed werd voorbereid op het certificeringsexamen. Mijn leerdoel voor was om een goed beeld krijgen van data management en hoe je dat doet. Ik heb voor de training van SignOn gekozen vanwege een goede ervaring in het verleden. Ik beveel deze training aan.

Gevolgde training
DAMA DMBOK Data Management Fundamentals (CDMP)

Nynke van der Meer

Het was een erg interessant training, waarbij ik het voornamelijk knap van Jeroen vond dat hij zo goed wist te differentiëren. Het verschil in niveau in onze groep was behoorlijk groot. Van echte beginners tot mensen die al veel met gelijksoortige programma's werken of zelfs gestudeerd hadden hiervoor etc. Voor iedere deelnemer was er iets nieuws te leren, terwijl anderen daar geen 'last' van hadden. Erg knap!

Design and Manage Analytics Solutions Using Power BI (PL-300) - 4 dagen

Trainer was ontzettend enthousiast over PowerBI wat mij ook weer enthousiast maakte. Het tempo was goed en hij had geduld met mensen die achterliepen en nam daar de tijd voor zodat iedereen bij was. Goede inhoud van de basis van Power BI. Locatie was top, goed bereikbaar en fantastische lunch!

Power BI Basis

SignOn ICT trainingen+ verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

SignOn ICT trainingen+ heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 13 mei 2011

SignOn ICT trainingen+

SignOn is dé specialist voor praktijkgerichte maatwerk ICT trainingen en diensten voor het overheidsinstanties en bedrijven in Heel Nederland. Onze kernwaarden zijn: kwaliteit, servicegerichtheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. De trainingen van SignOn zijn beoordeeld met een 9,3/10 ! BESTE OPLEIDER VAN NEDERLAND SignOn is uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie: Automatisering & ICT. https://opleidervanhetjaar.nl/de-beste-opleider-van-nederland-201

Zuidplein 36 - WTC

Niels

Prompt Engineering

Meenakshi Jangali

Gevolgde training
DAMA DMBOK Data Management Fundamentals (CDMP)

Nynke van der Meer

Design and Manage Analytics Solutions Using Power BI (PL-300) - 4 dagen