9.3 /10

checkbox100% beveelt SignOn ICT trainingen+ aan!

Mark

Het brede aspect met betrekking tot data was goed. Er is veel meer te vertellen over de inhoud. Mijn doel was verbreding kennis en dit was verrijking door eerdere ervaring.

E Shirasb

Tom is duidelijk een deskundige in zijn vak. De voorbereiding vooraf was uitstekend en tijdens de lessen had hij een actieve en betrokken houding. Alle vragen werden duidelijk en volledig beantwoord. Dankzij zijn uitleg heb ik veel geleerd en voelde ik me goed geholpen. Ook de locatie en de accommodatie waren zeer goed geregeld. Kortom, ik kan niet anders dan een 10 geven. Absoluut een aanrader!

SterSterSterSterLege ster

Mijn leerdoel was nieuwe toepassingen eigen maken en performance te verbeteren. Door performance issues had ik behoefte aan verdieping. Goede verhalen van collega’s goede inhoud en prettig dat Jeroen een VM regelde voor alle oefeningen.

Power BI Expert

Anniek Buijze

SterSterSterSterLege ster

“Mijn doel was handige trucs in Power BI leren en beter begrijpen hoe alles werkt om het Microsoft certificaat te behalen. Jeroen legde alles erg fijn uit met praktische voorbeelden.

Sander

SterSterSterSterLege ster

In twee dagen werd de kern geraakt van mijn uitdagingen. Ik zoek nu verdere verdieping. De online training verveelde geen de energie van de trainer en vele voorbeelden hielden me actief en betrokken.

Data Literacy

Goede basiskennis over Power BI voor het maken van dashboards voor sales en marketing. De inhoud van de training was goed. Goede locatie dichtbij, lunch verzorgd, drinken voldoende en een goede trainer.

Tessa Kiernander

My goal was to gain better knowledge of Excel processes and formulas. Diane answered all questions and helped solve daily issues, making everything relevant to our needs and supporting understanding of legacy documents and templates.

Excel Course Advanced - English

Mijn leerdoel was betere toepassingen kunnen uitwerken in Excel en minder tijd besteden aan de opmaak van een sheet. Ja, veel geleerd over hoe formules te gebruiken. Duidelijke uitleg met toepasbare lesstof.

Excel Gevorderd

Mijn leerdoel was rapporten kunnen bouwen. Het was fijn dat je direct kon meekijken en meedoen op je laptop. De snelheid was goed en ik weet nu beter waar ik wat kan doen binnen Power BI.

Power BI Basis

De training biedt een sterke basis in Power BI, met duidelijke uitleg en een mooie balans tussen theorie en praktijk. Ik begrijp nu beter welke functies wanneer te gebruiken. Zeker een aanrader!

SterSterSterSterLege ster

Mijn leerdoel was om wat meer handigheid te krijgen in Excel. Ik heb er niet veel mee te maken in mijn werk, maar het maken van een simpele tabel is soms wel nodig. De training is door mijn werkgever voorgesteld. De oefenbladen waren fijn, omdat we zelf mee konden doen op onze eigen laptops. Zo beklijft het beter. De docent heeft humor, wat het leuk maakt.

SterSterSterSterLege ster

Mijn leerdoel was de beginselen van Power BI leren kennen, omdat Power BI voor mij nog onbekend was en ik graag kennis wilde maken met Power BI. Op advies van mijn bedrijf heb ik deze training gevolgd. De vele praktijkoefeningen gaven me direct feeling met Power BI.

Michael Jacobson

De docent is helder met uitleggen. Neemt de tijd om vragen te beantwoorden. Het is goed te volgen ook al weet je nog weinig van Power BI. Prettig dat het 4 dagen is.

Rick Bemelmans

SterSterSterSterLege ster

Ik heb deze cursus gevolgd om inzicht te krijgen in het gebruik en functies van het programma. Fijne docent met veel tijd voor de cursisten, ik beveel deze cursus aan.

Excel Basis Cursus

Ik heb gekozen voor deze training, leek het meest volledig qua voorbereiding examen. Mijn leerdoel was PowerBI beheersen en zelfstandig gehele PBI proces doorlopen. Trainer wist goed te vertellen, duidelijke ervaring goed over te brengen.

Power BI Data Analyst (PL-300) - 4 dagen

SignOn ICT trainingen+ verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

SignOn ICT trainingen+ heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 13 mei 2011

SignOn ICT trainingen+

SignOn is dé specialist voor praktijkgerichte maatwerk ICT trainingen en diensten voor het overheidsinstanties en bedrijven in Heel Nederland. Onze kernwaarden zijn: kwaliteit, servicegerichtheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. De trainingen van SignOn zijn beoordeeld met een 9,3/10 ! BESTE OPLEIDER VAN NEDERLAND SignOn is uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie: Automatisering & ICT. https://opleidervanhetjaar.nl/de-beste-opleider-van-nederland-201

Zuidplein 36 - WTC

1077 XV Amsterdam