Reviews

8.9 / 10
182 beoordelingen
Schrijf beoordeling

93% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

levering conform afspraak
7.7/10
Reactiesnelheid
8.7/10
Info over verloop order
8.3/10
Montage
9.2/10
Bestelgemak
8.7/10
Klantvriendelijkheid
8.9/10
Informatie op de website
8.6/10
Kwaliteit geleverde product
9/10
After sales
8.1/10

182 Reviews

Fleur loonen

10/10

Top!

Sterke punten

Kwaliteitsgericht, klantgericht, nette prijs.
We hebben 2 super vriendelijke, deskundige medewerkers over de vloer gehad. Remco heeft de shutters perfect ingemeten en ons volledig en juist...
Kwaliteitsgericht, klantgericht, nette prijs.
We hebben 2 super vriendelijke, deskundige medewerkers over de vloer gehad. Remco heeft de shutters perfect ingemeten en ons volledig en juist geĆÆnformeerd. Renee heeft de shutters tot op de millimeter nauwkeurig gehangen. Hij is perfectionistisch. We merkte dat hij het belangrijk vond dat alles kwalitatief hoogstaand was en dat is te zien in het eindresultaat. Al met al heel erg tevreden!

Verbeterpunten of tips

Wat meer informatie tijdens leverproces. Bijvoorbeeld een bevestiging van bestelling, betaalbevestiging en update over verwachting van levertijd


Albert Jan Smid

10/10

Perfect gemonteerde shutters en prachtig afgewerkt

Sterke punten

Uitstekende kwaliteit

Verbeterpunten of tips

Geen


Anoniem

9/10

Perfect geplaats lastige raam wisten we vn voren maar monteur heeft opgelost

Sterke punten

goede plaatsing

Verbeterpunten of tips

lange levertijd


annoniem maar tevreden klant

8/10

Na verkeerd gemeten te hebben , de kantel draai ramen gingen niet meer open , oplossing door Peter perfect gedaan , alles is nu prima .

Sterke punten

oplossen als je een probleem hebt is perfect

Verbeterpunten of tips

mail beantwoorden


Lisette Verstijnen

10/10

Fantastisch mooie shutters geplaatst

Sterke punten

Goede voorlichting en uitleg gehad bij het eerste thuisbezoek.
Vandaag zijn de shutters geplaatst door Bobbie.
Alles ziet er superstrak uit.
Keurig netjes gewerkt.
Het is...
Goede voorlichting en uitleg gehad bij het eerste thuisbezoek.
Vandaag zijn de shutters geplaatst door Bobbie.
Alles ziet er superstrak uit.
Keurig netjes gewerkt.
Het is zoooo mooi geworden šŸ‘
Top top top

Verbeterpunten of tips

Geen


Anoniem

9/10

Zeer goede service.

Sterke punten

Verkeerde meting of vervangen shutterblad met een beschadiging werden keurig opgelost. Monteur RenƩ deed hiervoor erg zijn best.

Verbeterpunten of tips

Levertijd was wat aan de lange tijd


Koos

9/10

Zeer tevreden over de shutterkoning. Monteur (Peter) heeft de shutters en afwerking heel mooi en vakkundig geplaatst. We zijn er heel blij mee.

Sterke punten

SHUTTERKONING heeft een hele goeie monteur.

Verbeterpunten of tips

Geen.


Frank van de ven

10/10

Shutters. Vandaag zijn onze shutters geplaatst ,we zijn er erg blij mee,mooie kwaliteit en door

Sterke punten

Mooie kwaliteit en door de monteur ( peter) perfect gemonteerd, zijn er heel blij mee.



Verbeterpunten of tips

Betere bereikbaarheid via telefoon.


Bierau

10/10

Het lange wachten is echt de moeite waard!! Helemaal verliefd op onze mooie shutters

Sterke punten

Remko heeft uitgebreid de tijd genomen om alles op te meten en dat was allemaal precies gedaan want Robbie heeft zonder problemen mijn hele huis voorzien van shutters op Ć©Ć©n dag tijd!!

Verbeterpunten of tips

Enige minpuntje vonden wij wel dat wij zelf al het verpakkingsmateriaal op moesten ruimen aangezien dit 28 dozen waren voorzien van folies en piepschuim


Trudy Manders

10/10

Zeer klant vriendelijk en erg behulpzaam met de keuze die u wilt maken.

Sterke punten

zeer goede kwaliteit. Heel deskundig geplaatst.

Verbeterpunten of tips

Geen