Reviews

8.9 / 10
163 beoordelingen
Schrijf beoordeling

94% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

levering conform afspraak
7.7/10
Reactiesnelheid
8.9/10
Info over verloop order
8.3/10
Montage
9.2/10
Bestelgemak
8.7/10
Klantvriendelijkheid
8.9/10
Informatie op de website
8.7/10
Kwaliteit geleverde product
9.1/10
After sales
8.1/10

163 Reviews

Monique
9/10

Voor de 2e keer een order bij de shutterkoning besteld en weer een zeer tevreden klant, je moet er wel even een tijd op wachten maar het is het wachten meer dan waard.
De shutters zijn...

Sterke punten

Mooie materialen, vriendelijk monteur die kennis van zaken heeft.

Verbeterpunten of tips

Slechte communicatie soms lang wachten voor je reactie op een mail krijgt en ook telefonisch soms slecht bereikbaar dat is zeker een verbeterpunt voor deze firma.


Schepers
8/10

Vandaag shutters laten plaatsen.
Door omstandigheden kwam de monteur pas in de avond langs. Top dat het vandaag toch nog is gelukt!!
Alles zeer vakkundig geplaatst en ook zeer netjes te...

Sterke punten

- Zelfs nog in de avond langs gekomen om de shutters te plaatsen
- Zeer vakkundige monteur (Rene)
- Neemt de tijd om netjes en precies te werken

Verbeterpunten of tips

- Plan geen twee adressen in de buurt van Brussel en daarna nog eens naar Nederland!!!


Jalink
8/10

Op 4 september 2019 zijn de shutters gemonteerd door Rene Mesman. Afgezien het feit dat een van de latten krom was en dat een van de shutters ruim een centimeter te hoog was en een centimeter te...


Linda van Wessum
8/10

Mooi maatwerk en een upgrade voor een huis:) de personen die de shutters plaatsen zijn zeer vakkundig

Sterke punten

Het personeel die de shutters plaatsen zijn zeer vakkundig


Paul Bakker
10/10

Heel vriendelijk personeel, zowel bij de inmeting als bij de montage. Duidelijke communicatie. Top kwaliteit en afwerking.

Sterke punten

Aangezien we na de inmeting wij van 2 slaapkamers 1 hebben gemaakt en we diverse aanpassingen hadden gedaan aan de raampartij waar de shutters op bevestigd moesten worden, pastte een en ander niet meer naadloos. Fout van onze kant natuurlijk en nooit bij stil gestaan. De monteur had daarom 2 keer zoveel tijd nodig, omdat hij een en ander op maat moest zagen. Monteur was gelukkig erg klant gericht, dacht mee en kwam uiteindelijk met een top oplossing waar we zeer tevreden mee zijn! Niets dan lof voor deze zeer professionele benadering!

Verbeterpunten of tips

Gewoon zo doorgaan!


W.Scheffers
10/10

Wel lang wachten(4maanden) maar zeker de moeite waard. Rene Mesman is ze komen monteren en hij is een echte vakman en een aardige vent. Super tevreden

Sterke punten

Kwaliteit is perfect

Verbeterpunten of tips

Nee


Anoniem
8/10

Vandaag de shutters geplaatst door René Mesman.
Shutters zijn vakkundig geplaatst.
Vriendelijke vakman.
Alles werd keurig opgeruimd.
Lang moeten wachten vanwege levertijd...

Sterke punten

Vakkundige montage

Verbeterpunten of tips

Vooraf volledige factuur betalen vind ik niet fijn.
Product is nog niet geleverd en gemonteerd.
2/3 aanbetalen en 1/3 bij montage vind ik een betere manier.


Van den Berk
2/10

Wie het kleine niet eert.... Ik werd gebeld om een afspraak in te plannen voor het inmeten van shutters. Maar omdat het een raam betreft minder dan 4 m2 wordt deze opdracht niet...

Sterke punten

-

Verbeterpunten of tips

-


Hans van Loon
10/10

Alles volgens afspraak gegaan, goed ingemeten en advies gekregen.
Vervolgens van uit de shutterkoning een afspraak gemaakt voor montage, ruim op tijd en je kon kiezen uit verschillende

Sterke punten

Een goed en afgewerkt produkt voor een nette prijs.
Werknemers vakkundig en vriendelijk.
Alles is precies volgens afspraak gegaan

Verbeterpunten of tips

Lange wachttijd vanaf inmeting tot levering/montage.
Geen contact meer over verloop van de order. (wel op tijd contact gehad voor levering/montage tijdstip)


Manfred Wenneks
10/10

Mooi product; secuur opgemeten, goede kwaliteit materiaal, professioneel en keurig geplaatst!

Sterke punten

Installateur René Mesman: echte professional, en werkt super netjes!

Verbeterpunten of tips

Ietwat lange levertijd.