Angelique
- Verbeterpunten of tips
- Nee
ok
De goedkoopste voor wat ik nodig had. Snelle verzending. Goed ingepakt. Aanrader.
Bestelling correct verwerkt, goede communicatie
Satepennen met houten handvat goed
Alles is zeer vlot en correct verlopen.
Fijne klantenservice medewerkers die luisteren naar de klacht en dit netjes hebben opgelost.
Snelle levering.
helemaal top, snelle levering en problemen worden snel en netjes opgelost
Snelle verzending, goed product, heldere communicatie
netjes, goede kwaliteit
Fantastisch snelle levering
goed
Aankoop snel verstuurd. Prima verpakt. En af te halen bij buurtpakketpunt. Blije klant !
Goeie ervaring. Zij hadden wat zochten voor scherpe prijs en snelle levering!
Shoppartners.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Shoppartners.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
ok
Bestelling correct verwerkt, goede communicatie
Satepennen met houten handvat goed
Alles is zeer vlot en correct verlopen.
Snelle levering.
helemaal top, snelle levering en problemen worden snel en netjes opgelost
Snelle verzending, goed product, heldere communicatie
netjes, goede kwaliteit
Fantastisch snelle levering
goed
Goeie ervaring. Zij hadden wat zochten voor scherpe prijs en snelle levering!
Shoppartners.nl heeft de volgende resultaten bereikt: