8.3 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox88% beveelt Shoppartners.nl aan!

Hans Groeneweg

prima

Het Gastenhuis

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Maandag bestelling gedaan met verzoek om uiterlijk 20 mei te leveren en het is nu 22 mei nog niets ontvangen en een onduidelijk track en Trace van Postnl. Waardeloos dit.

Betere afspraken maken over bezorgen of anders belofte op website aanpassen.

Antwoord Shoppartners.nl

Beste klant, Hier willen wij graag een uitleg op geven. Wij doen er alles aan om uw order op tijd te bezorgen. Helaas kan het een enkele keer voorkomen dat door drukte pakketten sorteer vertraging bij de vervoerders opgelopen. Een bezorg moment is altijd een verwachting en kan helaas nooit 100% gegarandeerd worden. Hiervoor onze excuses. Wij gaan ervan uit dat ook uw pakket spoedig geleverd zal worden. Met vriendelijke groet, Shoppartners Klantenservice

Gerard

Goede service, vlot verzonden.

Geen.

Dirk Verbeke

Alles correct en volgens afspraak geleverd.

Kan niet beter

Carolien

Excellente klantenservice! Whiteboard was 'mishandeld' door de pakketbezorger, en daardoor onbruikbaar (knik erin). Binnen 2 dagen een nieuwe gekregen, zonder gedoe.

Heij

Snelle levering!!!

Huug van Bokkum

Zeer snelle en correcte levering

Jos Boeren

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

De gestuurde dispenser voor zoetjes was van zeer slechte kwaliteit. De deksel paste niet, hij liet al los als je de dispenser aanraakte. Ik heb hem na diverse pogingen in de vuilnisbak gegooid.

Producten controleren voor je ze verker verkoopt

Nick

Snelle levering maar onjuiste informatie op de website. Goede reactie van de klantenservice en goede oplossing geboden en fijn afgehandeld.

Nauwkeurigere omschrijving.

Lamers

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Amateurs

De bezorgers meer controleren ipv geloven op de blauwe ogen

Stolk

SterSterSterSterLege ster

Mooie spullen en prima snelle levering.

Liv.

SterSterSterSterLege ster

Snelle levering, goede service, mogelijkheid tot afhaalpunten.

Verzendkosten.

Ron

Prima aftersales

Basisschool

Waardeloze kwaliteit van producten

Betere kwaliteit producten

Antwoord Shoppartners.nl

Beste klant, Wij vinden het spijtig dat uw bestelling beschadigd geleverd is. Helaas kan dit soms gebeuren. Dit kan komen doordat het vanuit ons toch niet goed verpakt bleek te zijn of dat de zending tijdens het transport van de vervoerder beschadigd is geraakt. Uiteraard betreuren wij dit en hebben wij het direct voor u opgelost door middel van een terugbetaling, zonder dat u de artikelen hoeft te retourneren. Met vriendelijke groet, Shoppartners Klantenservice

Mol

Leuke kussentjes voordelig kunnen kopen. Helemaal blij mee en snel geleverd.

Kan er zo geen bedenken

Shoppartners.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Shoppartners.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 15 april 2015

Shoppartners.nl

Shoppartners BV exploiteert diverse online winkels op het gebied van kleding, accessoires, cadeaus, feestartikelen, speelgoed, knuffels, outdoor artikelen en nog veel meer. Alle artikelen worden binnen 24 uur geleverd.

Foxtrot 16

1704 EH Heerhugowaard

Hans Groeneweg

prima

Het Gastenhuis

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Betere afspraken maken over bezorgen of anders belofte op website aanpassen.

Gerard

Goede service, vlot verzonden.

Geen.

Dirk Verbeke

Alles correct en volgens afspraak geleverd.

Kan niet beter

Amateurs

De bezorgers meer controleren ipv geloven op de blauwe ogen

Stolk

SterSterSterSterLege ster

Mooie spullen en prima snelle levering.

Liv.

SterSterSterSterLege ster

Snelle levering, goede service, mogelijkheid tot afhaalpunten.

Verzendkosten.

Ron

Prima aftersales

Basisschool

Waardeloze kwaliteit van producten

Betere kwaliteit producten

Mol

Leuke kussentjes voordelig kunnen kopen. Helemaal blij mee en snel geleverd.

Kan er zo geen bedenken

Shoppartners.nl heeft de volgende resultaten bereikt: