Michael
- Geen
Waardeloos
Top ,perfect
goed bedrijf vlotte levering
Kerststalletje besteld was er snel in 1 dag daar blij mee alleen het mos valt eraf...das wat minder fijn.
Goede service.snelle verzending en mooie kwaliteit kerstboompjes
De vogels zijn zoals afgebeeld. Hele goede communicatie wat leveing betreft en vlug geleverd. Top !
Na lang twijfelen toch eens besteld via Schoppartners.nl en heel aangenaam verrast. Snelle levering van Nederland naar België, breekbaar product heel goed beschermd verpakt en aangegeven op de doos , voor de prijs heel mooi product, precies zoals getoond op de site en zoals ik hoopte dat het zou zijn.
Super
positief, keurig bijtijds geleverd, producten waren als omschreven.
Groot assortiment, snelle levering en goed verpakt.
Goede afwerking levering bestelling
Top
Shoppartners.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Shoppartners.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Waardeloos
Top ,perfect
goed bedrijf vlotte levering
Goede service.snelle verzending en mooie kwaliteit kerstboompjes
Super
positief, keurig bijtijds geleverd, producten waren als omschreven.
Groot assortiment, snelle levering en goed verpakt.
Goede afwerking levering bestelling
Shoppartners.nl heeft de volgende resultaten bereikt: