9 /10

checkbox94% beveelt Shop4Trac aan!

Henricus Maria Collet

Super goed

Antwoord Shop4Trac

Bedankt Henricus voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je ervaring bij ons. We waarderen je 9/10 echt. Als je nog iets mist of suggesties hebt om het helemaal perfect te maken, laat het ons gerust weten. We staan graag weer voor je klaar. Tot ziens bij Shop4trac! 🚜

Martin Maanen

goed geregeld

Antwoord Shop4Trac

Bedankt Martin voor je beoordeling! Fijn om te horen dat alles goed geregeld was. Dat waardeert ons team hier enorm. Met jouw 9/10 zijn we natuurlijk blij, en als je nog ideeën hebt om het helemaal perfect te maken, horen we dat graag. We helpen je graag weer verder bij een volgende bestelling. Tot ziens bij Shop4trac! 🚜

Joop Hüsers

Antwoord Shop4Trac

Bedankt voor je beoordeling, Joop! Fijn om te horen dat je ervaring met ons als goed werd ervaren, dat waarderen we echt. Ons team doet elke dag zijn best om klanten snel en netjes te helpen, en jouw positieve woorden geven ons weer nieuwe energie. Omdat je ons een 8/10 hebt gegeven, zijn we natuurlijk ook benieuwd wat we nog kunnen verbeteren om die laatste stap naar een 10 te zetten. Alle tips zijn welkom! We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn, tot ziens bij Shop4trac! 🚜

Janszen

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte klantenservice. Leveren een temp. Sensor voor mijn mitsubishi s4l marine. Vervolgens blijkt dit niet te passen. Oke kan gebeuren, stuur me een retour label probleem opgelost. Hr beloofd een creditering. Na 5 weken heeft hij nog niks geregeld. Slechte kennismaking. Zal hier nooit meer iets bestellen.

Antwoord Shop4Trac

Bedankt voor je review, Jorg. Het spijt ons oprecht om te lezen dat je eerste ervaring zo teleurstellend was en dat de retourafhandeling zo lang duurde. We begrijpen heel goed dat dit frustrerend is geweest. Tegelijk zijn we blij dat we inmiddels samen tot een oplossing zijn gekomen en dat alles nu correct is afgehandeld. Ons team doet altijd zijn best om klanten snel en goed te helpen, en jouw feedback herinnert ons eraan hoe belangrijk duidelijke en tijdige communicatie is. Dit motiveert ons om het in de toekomst nóg beter te doen.

Guy D.

Zeer goed en snelle levering.

Antwoord Shop4Trac

Bedankt voor je mooie review, Guy. Wat fijn om te horen dat alles zeer goed is verlopen en dat de levering zo snel was. Dat is precies waar ons team hard voor werkt en jouw woorden geven ons echt een fijne motivatieboost. Geweldig dat je ons een 10 hebt gegeven en ons zou aanbevelen. We waarderen dat enorm. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Tot ziens bij Shop4trac! 🚜

Luc Cardeynaels

Goede service

Antwoord Shop4Trac

Bedankt voor je mooie review, Luc. Wat fijn om te horen dat je onze service als goed hebt ervaren. Ons team zet zich elke dag in om klanten snel en zorgvuldig te helpen, en jouw positieve woorden geven ons echt extra motivatie. Geweldig dat je ons een 10 hebt gegeven en ons zou aanbevelen. Dank je wel daarvoor. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Tot ziens bij Shop4trac! 🚜

Remans Valère

SterSterHalve sterLege sterLege ster

super snelle levering niets op aan te merken, maar het artikel staat verkeerd op de website omschreven volgens mij: als PTO slipkoppeling maar het is een PTO vrijloopkoppeling dat ik heb ontvangen, met als gevolg dat ik het verkeerde besteld heb.

Antwoord Shop4Trac

Bedankt voor je review, Valère. Fijn om te horen dat de levering supersnel was en dat dit naar wens verliep. Tegelijk begrijpen we heel goed dat het teleurstellend is wanneer een product anders blijkt te zijn dan je had verwacht. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Jammer dat je ons hierover nog niet rechtstreeks hebt kunnen bereiken, want we denken graag met je mee om dit goed op te lossen. Als er sprake is van een onjuiste omschrijving op de website, dan passen we dat uiteraard graag aan en zoeken we samen naar de juiste koppeling voor jouw situatie. Ons team staat klaar om dit met je op te lossen. Je geeft ons een 5 en toch zou je ons aanbevelen, en dat waarderen we echt. Laat het gerust weten als we je kunnen helpen om dit volledig naar tevredenheid af te ronden. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Tot ziens bij Shop4trac! 🚜

Frans Hoekstra

Producten retour gestuurd, maar content met verwerking.

Antwoord Shop4Trac

Bedankt voor je fijne review, Frans. Goed om te horen dat de retourzending netjes is afgehandeld en dat je tevreden bent over hoe alles is verwerkt. Ons team doet altijd zijn best om ook retouren soepel en klantvriendelijk te regelen, en jouw positieve feedback laat zien dat dit wordt gewaardeerd. Dat geeft ons echt extra motivatie. Heel mooi dat je ons een 10 hebt gegeven en ons zou aanbevelen. Dank je wel daarvoor. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Tot ziens bij Shop4trac! 🚜

Bernard Hillen

Uitstekend

Antwoord Shop4Trac

Bedankt Bernard voor je beoordeling en de perfecte 10/10. Wat een fijn oordeel: “Uitstekend”. Daar doen we het voor — dit geeft ons team echt een boost. Graag tot de volgende keer bij Shop4trac! 🚜

jeroen saaltink

Snelle en prima levering

Antwoord Shop4Trac

Bedankt Jeroen voor je review en de mooie score van 8/10. Goed om te horen dat de levering snel en naar wens was. We horen graag wat we nog kunnen verbeteren om de volgende keer de volle 10 te verdienen. Hopelijk tot snel weer bij Shop4trac! 🚜

Walter Brouns

Snelle levering aan goede prijs.

Antwoord Shop4Trac

Bedankt Walter voor je positieve review en de perfecte 10/10. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de scherpe prijs. Dat soort feedback waardeert ons team enorm en motiveert ons om zo door te gaan. Graag tot een volgende keer bij Shop4trac! 🚜

Dirk Ver Berne

SterSterSterSterLege ster

Snel besteld snel geleverd. Precies zo ik het graag wou .

Antwoord Shop4Trac

Bedankt Dirk voor je review en de nette score van 8/10. Goed om te horen dat het bestellen en leveren vlot verliep en dat alles precies was zoals je wilde. We horen graag wat we nog kunnen verbeteren om de volgende keer de volle 10 te verdienen. Hopelijk tot snel weer bij Shop4trac! 🚜

Erik Vanwaelderen

Correct en snel geleverd

Antwoord Shop4Trac

Bedankt Erik voor je fijne review en de perfecte 10/10. Geweldig om te horen dat alles correct en snel geleverd werd. Dat is precies waar ons team dagelijks naar streeft. Hopelijk tot een volgende keer bij Shop4trac! 🚜

louis van der Burgt

SterSterSterHalve sterLege ster

Antwoord Shop4Trac

Bedankt Louis voor je review en de score van 7/10. Fijn om te horen dat je ervaring goed was. We zouden graag weten wat we nog kunnen verbeteren om er de volgende keer een echte 10 van te maken. Hopelijk tot snel weer bij Shop4trac! 🚜

Wim Poldervaart

Goede communicatie, snelle levering. Wat traag met afhandelen retour goederen

Antwoord Shop4Trac

Bedankt Wim voor je beoordeling en je duidelijke feedback! 🌟 Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de goede communicatie en de snelle levering, dat motiveert ons team enorm. We vinden het jammer om te horen dat de afhandeling van retourgoederen wat traag verliep. Jammer dat we daarover niet eerder contact hebben gehad, want we denken graag met je mee en zoeken altijd naar een passende oplossing. Jouw opmerkingen helpen ons om onze service verder te verbeteren, zodat we in de toekomst hopelijk die perfecte 10/10 kunnen verdienen. We hopen je opnieuw van dienst te mogen zijn – tot ziens bij Shop4trac! 🚜

Geantwoord op

Shop4Trac verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Shop4Trac heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 4 mei 2022

Shop4Trac

Shop4Trac is onderdeel van Snel Parts. Wij leveren producten die aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Onze leveranciers zijn gecertificiëerd en de kwaliteit is getest om aan hoge verwachtigingen te voldoen.

Joop Geesinkweg 901

Joop Hüsers

Janszen

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Guy D.

Zeer goed en snelle levering.

Luc Cardeynaels

Goede service

Remans Valère

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Frans Hoekstra

Producten retour gestuurd, maar content met verwerking.

Bernard Hillen

Uitstekend

jeroen saaltink

Snelle en prima levering

Walter Brouns

Snelle levering aan goede prijs.

Dirk Ver Berne

SterSterSterSterLege ster

Snel besteld snel geleverd. Precies zo ik het graag wou .

Erik Vanwaelderen

Correct en snel geleverd