Maaike Scholten
- Sterke punten
- Snelle levering en voordelig
- Heeft u nog een tip voor ons?
- Nee
98% beveelt Parts United Marine & Offshore aan!
98% beveelt Parts United Marine & Offshore aan!
Vlotte duidelijke service
Prima bedrijf
Bake Motion Service
goed
Het juiste product waar ik al lang op zoek was
Het was geen positieve ervaring: - verkeerd product - niet thuis afgeleverd maar moest het zelf ophalen ver buiten mijn wijk. - bij klikken op url afleveren komt er een franse website tevoorschijn.
Snel en netjes de juiste onderdelen ontvangen
Everything perfect!!!top service
Parts United Marine & Offshore verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Parts United Marine & Offshore heeft de volgende resultaten bereikt:
Parts United Marine & Offshore