Reviews

9.2 / 10
2135 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Fotopresentatie
9.2/10
Locatie
9.4/10
Professionaliteit
9.2/10
Gastvrijheid
9.4/10
Fotoshoot
9.4/10
Beleving
9.2/10
Communicatie
9.2/10

2135 Reviews

Erika Klaassen

9/10

Leuke ervaring. Margot heeft goed geluisterd naar onze wensen. Geslaagde shoot.

Sterke punten:

Geen

Verbeterpunten of tips

Geen


Marijke

4/10

Had cadeaubonnen besteld, verkeerde werden geleverd. Gelijk dag erna gebeld, bleek wel goed in het systeem te staan maar totaal verkeerde bon gestuurd. Zeiden doodleuk dat het wel goed in het... Had cadeaubonnen besteld, verkeerde werden geleverd. Gelijk dag erna gebeld, bleek wel goed in het systeem te staan maar totaal verkeerde bon gestuurd. Zeiden doodleuk dat het wel goed in het systeem staat en dat ik het zo kan gebruiken. Ehm beetje raar om deze verkeerde bon cadeau te doen aan iemand ( tis niet voor niks een cadeaubon ) en erbij te zeggen klopt niet wat erop staat. Zelf moeten vragen om nieuwe bonnen te sturen, hopelijk komen die snel binnen.

Sterke punten:

Tot nu toe geen.

Verbeterpunten of tips

Betere communicatie, juiste bonnen sturen en anders zelf aanbieden om de juiste te sturen. Klantvriendelijkheid mag beter. Beter naar de klant luisteren.


José Bosma

10/10

Gewonnen Foto Shoot 30-8-2023 bij,
Shoots & More in Amersfoort.
Het kan haast niet mooier. Deze firma met haar leuke manager Caitlin, is ook nog eens gevestigd In de Mooierstraat in...
Gewonnen Foto Shoot 30-8-2023 bij,
Shoots & More in Amersfoort.
Het kan haast niet mooier. Deze firma met haar leuke manager Caitlin, is ook nog eens gevestigd In de Mooierstraat in Amersfoort. Hoe mooi wil ik het hebben en kan ik het krijgen. Op 24 augustus jl. win ik zomaar een fotoshoot op een kraslot bij de boodschappen in de Deka supermarkt bij mij in Bussum.
Ik wordt hier helemaal blij van, temeer omdat ik mij een professionele auteursfoto wenste voor mijn nog uit te komen gedichtenbundel. Ik ben schrijfster en kan wel een nieuw plaatje van mijn snoet op de achterflap van deze bundel gebruiken. Ik neem contact op met de manager van de studio in Amersfoort en er is meteen een klik. Heel klantvriendelijk staat zij mij te woord en noemt datum, tijd en plek waar deze happening gaat plaats vinden. Nou ik zal er zijn, reken maar van yes! Ik neem een vriendin mee voor nog meer gezelligheid. En samen stappen wij op het juiste tijdstip de leuke studio in.
De deur achter ons dichttrekkend, komen wij in de sfeer van mooie foto’s. Deze dame, maakt waar wat is beloofd. Zij weet mensen helemaal op hun gemak te stellen. Met veel verve, praat zij de opnamen aan elkaar, ik ben heel gehoorzaam en volg haar suggesties braaf op. Zij is er helemaal op gericht mijn wensen te vervullen en ik voel me helemaal als een vis in het water. Het wordt een heel plezierige middag en het resultaat is werkelijk prachtig.
Ik ben heel blij met mijn gewonnen prijs en zeker met Caitlin, die haar vak verstaat en mij kennis laat maken met haar leuke werk. Dat maakt dat je, je op het Shoot moment even een filmster voelt. Dank je wel Caitlin van ‘Shoots en More’ in Amersfoort voor deze leerzame en bijzondere leuke middag en de werkelijk prachtige foto's.
Schrijfster en auteur José Bosma.

Sterke punten:

Enthousiast, klantvriendelijk, persoonsgericht.

Verbeterpunten of tips

geen


Rosanne

4/10

Duur

Sterke punten:

Fotograaf neemt de tijd.

Verbeterpunten of tips

Erg duur. Had een bon via VakantieVeilingen en dat scheelde. Maar als je 5 online foto’s wil dan betaal je gewoon over de 100,-. En dan ook nog dat de medewerker gezegd dat het inderdaad duur is en... Erg duur. Had een bon via VakantieVeilingen en dat scheelde. Maar als je 5 online foto’s wil dan betaal je gewoon over de 100,-. En dan ook nog dat de medewerker gezegd dat het inderdaad duur is en advies geeft om ze in het klein af te laten drukken en ze ergens anders goedkoper op gewenste maat te laten drukken.


Johan Rebel

10/10

Uitstekend

Sterke punten:

Veel geduld, vakmanschap

Verbeterpunten of tips

Geen


Else Fase

7/10
(Bewerkt)

Fotoshoot op een locatie die we zelf hebben uitgezocht

Sterke punten:

Het contact via mail en telefoon is snel en netjes

Verbeterpunten of tips

We hebben een buitenshoot gehad met onze 4 kleinzoons. Op een locatie die we zelf hebben uitgezocht. Een stelletje spring -in - het - veld bij elkaar. Altijd lastig om ze tegelijk te laten doen wat... We hebben een buitenshoot gehad met onze 4 kleinzoons. Op een locatie die we zelf hebben uitgezocht. Een stelletje spring -in - het - veld bij elkaar. Altijd lastig om ze tegelijk te laten doen wat je wilt. Dat is aardig gelukt.
Het is prettig om van tevoren met de fotograaf door te spreken wat je wensen zijn. Qua situatie/ mogelijkheid bij de locatie en qua foto's.


Levina

9/10

Erg gezellig en gastvij

Sterke punten:

Mooie foto's

Verbeterpunten of tips

Geen

Reactie Shoots & More:

dank je wel voor je mooie review


s

9/10

Goed

Sterke punten:

mooie foto's

Verbeterpunten of tips

nvt


Elles

10/10

Fijne fotograaf met veel geduld voor kinderen.

Sterke punten:

fijne fotograaf met veel geduld voor kinderen.

Verbeterpunten of tips

nvt


Bert van Beek

8/10
(Bewerkt)

Er was wat fout gegaan maar dit is goed en netjes opgelost.

Sterke punten:

zijn mooie foto's geworden

Verbeterpunten of tips

Communicatie bij jullie onderling verbeteren.