Alexander Bouman
Jarenlang goed, sinds eind 2024 belabberd. Bestellingen worden niet geleverd, geen reactie op e-mails, bellen werkt niet.
- Sterke punten
- Goede kwaliteit
- Aangekocht product
- Mesjes, kwast en zeep (laatste twee niet geleverd)
zeer slecht ben steeds bezig om tijdelijk te stoppen maar krijg toch mesjes toe gestuurd, nadat ik na meerdere mailtjes entelefonisch kontact heb doorgegeven gaat dit gewoon door nu heb ik voor een jaar of 2 mesjes. De automatiche betaling geblokkerd kreeg ik afgelopen vrijdag 6 pakjes mesjes in mn brievenbus. Zal ze allemaal retouneren op hun kosten, en de shaverclub opgezegt.
Shaversclub is een compleet onbetrouwbaar bedrijf. Tussen 17 en 21 april 2025 hebben ze vijf keer €10 van mijn rekening afgeschreven zonder toestemming, terwijl ik maar één maandabonnement heb. Ze hebben zelf vijf bestellingen aangemaakt en bevestigd, maar nooit geleverd. Ik heb meerdere keren gemaild en zelfs een officieel ultimatum gestuurd, maar kreeg pas reactie toen ik dreigde met media, juridische stappen en de Consumentenbond. Ze beloofden terugbetaling, maar dat geld is nooit op mijn rekening verschenen. Shaversclub toont nul respect voor klanten, negeert klachten, levert niet, liegt over terugbetalingen en neemt geen enkele verantwoordelijkheid. Mijn ervaring met hen is ronduit frustrerend, tijdrovend en schandalig. Ik raad iedereen af ooit met dit bedrijf in zee te gaan.
Na jaren een tevreden klant te zijn geweest helemaal klaar met Shaversclub. Ik kwam erachter al een aantal maanden geen levering meer te ontvangen (er lag een vooraadje dus viel niet directvop) maar wel maandelijks 7 euro afgeschreven. Ook de Post NL app laat geen zendingen zien. Het "bedrijf" is op geen enkele wijze te bereiken. Ik heb voor zover mogelijk incasso's gestoneerd en de automatische incasso na ,uitleg ,door de bank laten blokkeren. Waardeloos .
Laatste jaar 2024-2025 slecht met leveringen
Zeer slechte service
Jaren al klant. Altijd elke 2 a 3 maanden nieuwe mesjes. Nu wil ik stoppen en zijn ze niet te bereiken om het abonnement te stoppen
Na jarenlang een trouwe klant te zijn geweest, moet ik helaas constateren dat de betrouwbaarheid van jullie service is afgenomen. De leveringen blijven uit en de communicatie verloopt moeizaam. Dit is erg teleurstellend en ik hoop dat er snel een oplossing komt.
Vroeger prima, nu gewoon belazerd slecht.
Al jaren lid. Aftershave Balsem besteld maar nooit geleverd. Geen reactie op email. Slecht, slecht, slecht.
Wat je ook doet, koop hier absoluut niets. Op 08-04-2024 een scheerkwast besteld en tot heden nog niets ontvangen. Zodra je eindelijk contact met dit bedrijf krijgt houden ze je aan het lijntje en wordt er gezegd dat er een zogenaamde vertraging in je bestelling heeft plaatsgevonden.
Goede mesjes, maar geen contact mee te krijgen.Ik kan niet meer inloggen op mijn account.Krijgt geen contact met het bedrijf.Niet via mail, niet via telefoon of sociale media.Ook een wachtwoord reset werkt niet.Ik kan dus nu mijn contract niet pauzeren/wijzigen of opzeggen.
Het was goed maar er wordt al wekenlang niet geleverd
Een topclub en niet alleen voor mannen!
Jaren naar volle tevredenheid lid geweest. Laatste maanden wel betaald maar mesjes worden niet meer verzonden. Geen reactie na contact. Is de S club failliet?
ShaversClub verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ShaversClub heeft de volgende resultaten bereikt:
ShaversClub
Hallseweg 21
6964AJ Hall
Laatste jaar 2024-2025 slecht met leveringen
Zeer slechte service
Vroeger prima, nu gewoon belazerd slecht.
Het was goed maar er wordt al wekenlang niet geleverd
Een topclub en niet alleen voor mannen!
ShaversClub heeft de volgende resultaten bereikt:
ShaversClub