Bob
Shaversclub is een compleet onbetrouwbaar bedrijf. Tussen 17 en 21 april 2025 hebben ze vijf keer €10 van mijn rekening afgeschreven zonder toestemming, terwijl ik maar één maandabonnement heb. Ze hebben zelf vijf bestellingen aangemaakt en bevestigd, maar nooit geleverd. Ik heb meerdere keren gemaild en zelfs een officieel ultimatum gestuurd, maar kreeg pas reactie toen ik dreigde met media, juridische stappen en de Consumentenbond. Ze beloofden terugbetaling, maar dat geld is nooit op mijn rekening verschenen. Shaversclub toont nul respect voor klanten, negeert klachten, levert niet, liegt over terugbetalingen en neemt geen enkele verantwoordelijkheid. Mijn ervaring met hen is ronduit frustrerend, tijdrovend en schandalig. Ik raad iedereen af ooit met dit bedrijf in zee te gaan.
- Sterke punten
- Er zijn simpelweg geen sterke punten. Shaversclub heeft mij alleen maar teleurgesteld met slechte service, misleiding, geen levering, geen communicatie en oplichting. Ik kan werkelijk niets positiefs noemen over dit bedrijf.
- Aangekocht product
- Scheermesjes