van Esch
1901 reviewsSchrijf review
94% beveelt Seydlitz Notarissen aan!
goed
Papieren waren niet compleet op de dag van overdracht. Gaf veel spanning en onvrede. Notaris wijst naar de makelaar en andersom.
Tegenvallend. Voelde me niet erg welkom - m.u.v. contact met de administratief medewerkster - en kreeg de indruk dat het eigenlijk helemaal niet uitkwam.
Prima. Door overmacht waren niet alle stukken compleet, maar middels het verlenen van een machtiging aan de notaris verliep het teken proces netjes door. Blij dat het notarissen kantoor zo flexibel op de situatie inspeelde.
Als positieve ben ik tijdig geholpen bij aankoop huis. Minpunt was de communicatie vanuit medewerkers. Ik kreeg geen reactie op vragen per mail en ook geen reactie op terugbelverzoek. Ik moest er zelf achteraan zitten om duidelijkheid te krijgen. Voor het bedrag dat je betaalt verwacht ik betere communicatie.
Onzorgvuldig
Fijn notariskantoor met vriendelijk personeel. Tijdens ons eerste gesprek voor ons samenlevingscontract kreeg ik het idee dat de medewerkster niet echt zat te wachten op onze vragen. We kregen te horen dat er niet was doorgegeven dat we informatie nodig hadden over een testament, terwijl we dit wel nodig hadden. De medewerkster gaf hier vervolgens heel kort en bondig uitleg over waardoor we nog niet voldoende te weten waren gekomen.
Rommelig, niet professioneel met fouten in de concept akte
Goed en prettig
Nog nooit zo duidelijk en gezellig gehad bij de notaris!
Prima,leuk ontvangt
Seydlitz Notarissen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Seydlitz Notarissen heeft de volgende resultaten bereikt:
Onzorgvuldig
Rommelig, niet professioneel met fouten in de concept akte
Goed en prettig
Nog nooit zo duidelijk en gezellig gehad bij de notaris!
Prima,leuk ontvangt
Seydlitz Notarissen heeft de volgende resultaten bereikt: