Ingrid De wit
Netjes
Snelle, anonieme service. Communicatie was ook duidelijk, ik zou dit bedrijf zeker aanraden
Had een bestelling en was perfect, goed discreet verpakt en de volgende dag al binnen. Ook vriendelijk aan de telefoon.
Site is makkelijk te navigeren en er is een hoop op voorraad. Voor iedereen valt hier wel iets te vinden. Snelle bezorgtijden en anoniem geleverd. Overal alleen maar positieve ervaringen gehad
Prima producten en snelle verzending
Ales ok
Ok
Snel en vakkundig
Snelle discrete levering
Prima ervaring
Pr
Het was makkekelijk te bestellen, ook de betaling ging vlot. Snelle verzending.
Goed en overzichtelijk
Fijn en super snel geleverd
Sextoyland.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sextoyland.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima producten en snelle verzending
Ales ok
Ok
Snel en vakkundig
Snelle discrete levering
Prima ervaring
Pr
Het was makkekelijk te bestellen, ook de betaling ging vlot. Snelle verzending.
Goed en overzichtelijk
Fijn en super snel geleverd