ABDUL-AZIM ALI
A very wonderful experience, but the spray did not delay ejaculation as I had hoped, but that is okay
Goede en duidelijke website.
Top bedrijf .alles is zoals het is omschreven op de website
Goed en bestelling volgende dag binnen
Producten gekocht
Zeer snelle levering
ZEER GOED
Super
moeilijk hier reeds een antwoord op te geven, nog niet zoveel ervaring met dit bedrijf! laatst aangekocht product, was ongeveer wel wat ik zocht. lengte ok, materiaal perfect, had in het midden en eind dikker mogen wezen. de zuignap is helaas waardeloos. brak na 3 min. al af! De holte ervan was te ondiep. en aan een stuk gegoten was sterker geweest.
Nou bij mij werkte het niet
Ben erg tevreden mee, hij doet zeker wat hij moet doen. Het enigste wat even wennen was, is dat de uit knop niet perse de uit-knop is.. Je moet ze beide afzonderlijk uitzetten gek genoeg. Qua geluid best heftig, is niet eentje die je kan gebruiken als er iemand in de "buurt" is. Los van dat, i love it! Wel een aanrader
Echt serieus top bedrijf! Had me bestelling volgende dag binnen en ging vlekkeloos! En wat een goede kwaliteit speeltjes hebben ze! Ga vd week weer bestellen!
Sextoyland.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sextoyland.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede en duidelijke website.
Top bedrijf .alles is zoals het is omschreven op de website
Goed en bestelling volgende dag binnen