Eddy Beense
Rubbish
goed
Ik heb nu al een aantal bestellingen gedaan en alles word zoals afgesproken voor 22:30 besteld is morgen in huis. Alles word ook neutraal verpakt wat heel fijn is.
Snelle levering en goede produkten
Snelle levering ,steeds correct
Zeer goed
Prima site met goede uitleg en foto.s
Het was snel en discreet
Uitstekend
prima service / goed aanbod
Vlot gevonden wat ik zocht . Correct afgeleverd in het ophaalpunt . Alle producten waren wat ik bestelt had en zoals op de site weer gegeven .
Sextoyland.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Sextoyland.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Rubbish