Van Ochten
Fijn communicatie en snelle service
- Hoe heeft u Seuren 24-uurs glasservice gevonden?
- Via vrienden
We werden snel en goed geholpen
Zeer tevreden.
Top
N.v.t.
Vakbekwame mensen. Laten geen rommel achter. Duidelijke instructie voor drogen kit en schoonmaken ruit.
Betrouwbaar en goede service
prima
Komen afspraken na,en komen op de afgesproken tijd
top
Een heel correcte en zorgvuldige monteur (Maurice) heeft 4 ramen met dubbel glas bij ons vervangen. Prima werk geleverd!
Keukenglaswand geplaatst
Netjes op tijd,netjes gewerkt,aardige mensen en een prima service.
Prima gegaan
Seuren Glasservice verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Seuren Glasservice heeft de volgende resultaten bereikt:
prima
Komen afspraken na,en komen op de afgesproken tijd
top
Keukenglaswand geplaatst
Netjes op tijd,netjes gewerkt,aardige mensen en een prima service.
Prima gegaan
Seuren Glasservice heeft de volgende resultaten bereikt: