Marco
Top monteurs met net werk
- Hoe heeft u Seuren 24-uurs glasservice gevonden?
- Seuren is een begrip in Nijmegen
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Afgenomen dienst
- Nieuwe ramen in een bestaand kozijn
Leuk en goed personeel
Erg goed. Snel, met oog voor detail. Haalt de ruit er nog een keer uit omdat er vuil op de buitenkant zat.
Het offerte traject verliep wat moeizaam, over het plaatsen van het glas ben ik uiterst tevreden.
Snelle en vakkundige service. Vriedelijke personeel.
Perfect
Prima service
We hadden een kapotte ruit in de Balkon afscheiding, top gemaakt door de monteurs van Seuren!
Snel en kundig twee ruiten vervangen.
Heel goed
Netjes op tijd en goede service
Prima geregeld en gemaakt.
Prima en zeer vriendelijk
mooi opgelost
Seuren Glasservice verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Seuren Glasservice heeft de volgende resultaten bereikt:
Leuk en goed personeel
Snelle en vakkundige service. Vriedelijke personeel.
Perfect
Prima service
Snel en kundig twee ruiten vervangen.
Heel goed
Netjes op tijd en goede service
Prima geregeld en gemaakt.
Prima en zeer vriendelijk
mooi opgelost