Van Dreumel-Jansen
Snelle en goede service.
- Hoe heeft u Seuren 24-uurs glasservice gevonden?
- Prima,zeer tevreden
- Verbeterpunten of tips
- Zo doorgaan !!
- Afgenomen dienst
- Nieuwe thermopane ruit geplaatst ivm lekkage
Snelle en goede service.
Dik tevreden. De klus was binnen de kortste keren geklaard. Prima afgewerkt. Vriendelijke mensen.
goede ervaring, prima werk geleverd, prettige glaszetters.
Prima,netjes en erg aardig. Geen klachten en werkten professioneel
Perfect
Prima, alles volgens afspraak
Goed meedenken, heldere communicatie en vlotte plaatsing :-)
Deskundig, ervaren, netjes, doen ook het evt extra werk nodig, alles klaar binnen de afgesproken tijd.
Prima ervaring. Heel klantvriendelijk en professioneel.
Goede service Afspraak was tussen 1300u en 1500u. Om 1300u stond hij voor de deur. Vriendelijk personeel. Gezellig gebabbeld. Netjes gewerkt alles opgeruimd. Een dikke 10.
Prima!
Prima service
Snel contact, goed werk
Seuren Glasservice verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Seuren Glasservice heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle en goede service.
goede ervaring, prima werk geleverd, prettige glaszetters.
Prima,netjes en erg aardig. Geen klachten en werkten professioneel
Perfect
Prima, alles volgens afspraak
Goed meedenken, heldere communicatie en vlotte plaatsing :-)
Prima ervaring. Heel klantvriendelijk en professioneel.
Prima!
Prima service