Feel Shantala
- Set heren ondergoed
Prima ondergoed
uitstekend en zeer adequaat
Super goede kwaliteit!
Prima, mooie onderbroeken en snelle verzending.
De site is overduidelijk en klantvriendelijk, maar echter laat de ontvangen verpakking wat te wensen over. Het product kun je gelukkig weinig aan mis doen, maar we gaan zien hoe een tweede keer gaat bevallen.
Snelle service, prima aanbiedingen.
Ik koop al 35 jaar onderbroeken via jullie en ben tevreden. Ik vind ze wel duur en volgens mij is de kwaliteit minder geworden in die jaren.
Snelle levering, prettig zittend ondergoed, hoogwaardige kwaliteit. In mij hebben ze een klant voor het leven!
Al vele jaren bestel ik via Setondergoed.nl mijn boxershorts van het Spaanse merk Set. Mijn online bestellingen worden altijd goed verpakt en vlot via Post.nl verstuurd. Ik had eens een afwijkende maat besteld en werd hierna direct door de eigenaar zelf hierover nagebeld. Dit schept vertrouwen en ik beveel Setondergoed.nl en de kwalitatief uitstekende én comfortabele boxershorts van het merk Set die zij gunstig geprijsd verkopen dan ook van harte aan.
Prima ,snelle levering
snelle service
fijn bedrijf
Setondergoed.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Setondergoed.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima ondergoed
uitstekend en zeer adequaat
Super goede kwaliteit!
Prima, mooie onderbroeken en snelle verzending.
Snelle service, prima aanbiedingen.
Prima ,snelle levering
snelle service