Veltman
Afnemend de laatste jaren, tot een dieptepunt nu. Ik koop vanaf nu geen producten van Set meer.
- Product of service:
- Boxer shorts.
prima leverancier; goede kwaliteit
Snelle reactie op vraag of klacht.
Bestellen en betalen gaat gemakkelijk; echter nog niets ontvangen
Duidelijke website en snel geleverd
Prima bedrijf met SUPER ondergoed
Geweldig doen wat jij ze vraagt
Snel en correct
Al jaren klant, prima service en goede kwaliteit ondergoed!
Snelle levering, prima kwaliteit
Set ondergoed
Via de website kon ik weer mijn favoriete ondergoed van SET bestellen. Gelukkig zijn de designs nog steeds top. En het microfiber blijft lang goed. Zo ook het elastiek wat niet vouwt.
Het pakketje mag wel discreter worden verstuurd , de verzending verliep verder prima .
Heldere website met mooie producten, heldere communicatie en de levering was snel genoeg.
Setondergoed.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Setondergoed.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
prima leverancier; goede kwaliteit
Snelle reactie op vraag of klacht.
Bestellen en betalen gaat gemakkelijk; echter nog niets ontvangen
Duidelijke website en snel geleverd
Prima bedrijf met SUPER ondergoed
Geweldig doen wat jij ze vraagt
Snel en correct
Al jaren klant, prima service en goede kwaliteit ondergoed!
Snelle levering, prima kwaliteit
Set ondergoed