9.5 /10

checkbox99% beveelt Serverlama aan!

RPI

Prima bedrijf en goed contact mee te krijgen om te overleggen.

Server

ben mohr

Snel bezorgd

M170

Hans R

Zeer tevreden en zal in de toekomst vaker bestellen. Had een defecte sdd die meteen is omgewisseld. Snelle reactie op vragen. Kortom een dikke voldoende

Sdd

Antwoord Serverlama

Hans, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Ik ben blij dat we het naar volle tevredenheid hebben kunnen oplossen. Met vriendelijke groeten, Robert ServerLama BV

MEOS

Snel geschakeld, vriendelijk geholpen

Disk brackets

Antwoord Serverlama

Hallo Rick, Top, dank je wel voor je review, stellen we zerr op prijs. Gegroet Robert ServerLama BV

vincent stans

Prima shop die zorgen dat je aankoop goed verloopt. Ben tevreden met de gekochte hardware.

2 hdd

Antwoord Serverlama

Bedankt voor de positieve review Vincent! Het word zeer gewaardeerd.

Verictas

SterSterSterLege sterLege ster

Prima levering, echte Dell NIC ontvangen (refurbished is altijd fijn vs namaak NICs). Wel verzonden met Fedex Priority waardoor het erg duur is vergeleken met normale binnenlandse verzending (PostNL/DHL). Logisch voor grotere artikelen, maar een beetje onzinnig voor een kleine NIC. De doos was niet heel stevig, maar er was geen schade door het bubbeltjes plastic.

Dell Intel NIC i350-T4

Antwoord Serverlama

Beste Christiaan, Bedankt voor uw beoordeling! Dat u een authentieke Dell NIC heeft ontvangen is bij ons geen verrassing — dat is gewoon onze standaard. Wij leveren uitsluitend originele, gecertificeerde refurbished onderdelen. Over de verzendkosten: die staan gewoon netjes vermeld op de afrekenpagina voordat u de bestelling plaatst. Door op "bestellen" te klikken heeft u daar ook mee ingestemd, dus dat is achteraf toch een wat lastig punt om op aan te merken. Wij zijn voornamelijk een B2B-groothandel en werken daarom met professionele koeriersdiensten zoals FedEx. Dat biedt de betrouwbaarheid en tracking die onze zakelijke klanten nodig hebben — of het nu om een server of een kleine NIC gaat. Meerdere verzendopties aanbieden voor verschillende klantsegmenten klinkt simpel, maar vereist aparte contracten en systeemintegraties die voor ons volume simpelweg niet uit kunnen. Particulieren zijn bij ons meer dan welkom, maar we hopen dat u daar begrip voor heeft! Met vriendelijke groet, Team Serverlama

Raindrops.dev

Geen probleem met de bestelling

Dell Mellanox ConnectX-4

Marius Cloete

Mooi verpakt. Erg blij met mijn bestelling

16GB 2Rx8 PC4-2666V SK hynix

Antwoord Serverlama

Hallo Marius, Dank je wel voor je mooie beoordeling, goed om te horen dat je blij bent met je bestelling. Groet, Robert ServerLama BV

robin koomen

SterSterSterSterLege ster

Server gekocht. Kreeg een telefoontje dat ze hem zelf langs wilde brengen. Helemaal top

Dell T340

Ali Arab Maghsoodi

Top

Hard disk

Robert Schröder

Ik ben erg tevreden over Serverlama

2 x SSD Festplatten

BRN Brandbeveiliging

Top, leuk bedrijf, leuk personeel!

Serverkast

Antwoord Serverlama

Dankje wel voor de mooie review Lars! We zijn benieuwd naar het filmpje van de brandende kast! Met vriendelijke groet, Max - ServerLama

Guido

Zeer goede ervaringen

Tesla videokaart

Antwoord Serverlama

Beste Guido, Bedankt voor de 10/10 en je aanbeveling! Fijn om te horen dat de ervaring zo goed is bevallen. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Robert - ServerLama

Geantwoord op

Serverlama verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Serverlama heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 7 januari 2025

Serverlama

ServerLama is dé specialist in refurbished IT-hardware. Wij bieden een breed assortiment aan servers, onderdelen en netwerkapparatuur van topmerken zoals Dell en HP. Of je nu een serverbeheerder, datacentergebruiker of IT-projectmanager bent, wij staan klaar met scherpe prijzen, snelle levering en persoonlijk advies. Bij ServerLama geloven we in duurzaamheid zonder concessies te doen aan kwaliteit. Ons team denkt met je mee en zorgt dat je precies krijgt wat je nodig hebt. Kies voor betrouwbaar, professioneel én betaalbaar. ServerLama – jouw partner in IT-hardware. Bij ServerLama krijg je niet alleen topkwaliteit, maar ook zekerheid. We bieden 1 jaar garantie op onderdelen, 2 jaar op complete servers en zelfs levenslange garantie op onze werkzaamheden. Ons ruimhartige RMA-beleid maakt retourneren eenvoudig en snel. Bovendien staan we altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw IT-omgeving.

Schonauwenseweg 13A

3994MC Houten

RPI

Prima bedrijf en goed contact mee te krijgen om te overleggen.

Server

Disk brackets

vincent stans

2 hdd

Antwoord Serverlama

Bedankt voor de positieve review Vincent! Het word zeer gewaardeerd.

Verictas

Robert Schröder

Ik ben erg tevreden over Serverlama

2 x SSD Festplatten

BRN Brandbeveiliging

Top, leuk bedrijf, leuk personeel!

Serverkast

Guido