RPI
- Server
Rapide, disponible, efficace
Goede communicatie, snelle levering
Snel bezorgd
Zeer tevreden en zal in de toekomst vaker bestellen. Had een defecte sdd die meteen is omgewisseld. Snelle reactie op vragen. Kortom een dikke voldoende
Snel geschakeld, vriendelijk geholpen
Prima shop die zorgen dat je aankoop goed verloopt. Ben tevreden met de gekochte hardware.
Prima levering, echte Dell NIC ontvangen (refurbished is altijd fijn vs namaak NICs). Wel verzonden met Fedex Priority waardoor het erg duur is vergeleken met normale binnenlandse verzending (PostNL/DHL). Logisch voor grotere artikelen, maar een beetje onzinnig voor een kleine NIC. De doos was niet heel stevig, maar er was geen schade door het bubbeltjes plastic.
Geen probleem met de bestelling
Mooi verpakt. Erg blij met mijn bestelling
Server gekocht. Kreeg een telefoontje dat ze hem zelf langs wilde brengen. Helemaal top
Top
Ik ben erg tevreden over Serverlama
Top, leuk bedrijf, leuk personeel!
Zeer goede ervaringen
Serverlama verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Serverlama heeft de volgende resultaten bereikt:
Geen probleem met de bestelling
Mooi verpakt. Erg blij met mijn bestelling
Top
Ik ben erg tevreden over Serverlama
Top, leuk bedrijf, leuk personeel!
Zeer goede ervaringen
Serverlama heeft de volgende resultaten bereikt: