Birza BV
- Product of service:
- Divers
Realistische prijzen, Levering als aangegeven
Mooi en zorgvuldig verpakt. Top kwaliteit en originele onderdelen.
Bestelling makkelijk geplaatst en snel afgehandeld. FedEx verzending ook snel en duidelijk traceerbaar.
Snelle en zorgvuldige levering.
Vier losse HDDs en caddies besteld. Komen ze niet alleen professioneel verpakt, maar ook al gemonteerd hier binnen - inclusief twee stukjes Tony Chocolonely! Service met een grote S!
Ervaring is ontzettend goed. Zoals vaker hebben we eerst even telefonisch contact gehad over onze vraag en hierna zijn ze bij ServerLama op zoek gegaan naar een oplossing. Het antwoord was, zoals we gewend zijn, eerlijk en doeltreffend.
Goed en snel
Al verschillende servers gekocht, deze server nu had nogal wat speciale opties, heb goed avies gehad enben snel geholpen, goede after-sales service. Aanbeveling!
Serverlama
Bedrijf prima verzenden via FedEx zeer slecht! Mijn advies laat klanten kiezen uit meerdere verzenders waar ze zelf het beste bezorg resultaat mee hebben. Verder keurig geholpen door Serverlama omdat de verzending niet goed verliep. Er is zelfs aangeboden om het opnieuw te versturen via een ander of het artikel op te komen halen!
Verrassend relax! Dat u zo proactief bezig hebt gehandeld. Juist, zelfs ná mijn opgegeven bestelling. Zeer plezierig.
Perfect. Aangezien ik een nogal ongebruikelijk type DDR-geheugen had besteld, nam men zeer snel contact met me op om te checken of ik daadwerkelijk het goede product had besteld. De levering was ook zeer snel.
Ik heb een aantal serveronderdelen en -componenten gekocht, ze werden de volgende dag al geleverd. Supersnelle en prima service. Echt aanbevolen webshop!
is ok
flexibel in levering
Serverlama verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Serverlama heeft de volgende resultaten bereikt:
Schonauwenseweg 13A
3994MC Houten
Realistische prijzen, Levering als aangegeven
Mooi en zorgvuldig verpakt. Top kwaliteit en originele onderdelen.
Snelle en zorgvuldige levering.
Goed en snel
is ok