Moise
- Product of service:
- Dell m2 adaptor
Snel geleverd eigenlijk en verpakking was eigenlijk best nog leuk 🙂
Top! Snelle service en duidelijke communicatie!
snelle levering, prima tweedehands onderdeel
Alles is soepel verlopen. De Bezorger had wat moeite met het aflever adres vinden, en er stond geen telefoon nummer op de pakbon. Wat mij betreft mag mijn nummer volgende keer op de pakbon gezet worden.
Denken met je mee. En de prijs is erg aangenaam.
Zeer positief
Prettig en heel hulpvaardig
Nice and perfect
De server is goed geconfigured. Prima!
Snelle en behulpzame service
Prachtige server ontvangen. Het contact via email is ook perfect!
Zeer bekwaam bedrijf. Levert snel en komt afspraken na. Denkt met de klant mee!
Ik heb een erg goede ervaring met Serverlama. Na contact opgenomen te hebben, werd er directe gereageerd en gehandeld. Snelle en duidelijke communicatie. Ik zou zeker nogmaals bij dit bedrijf bestellen.
Uitstekend!
Goede service, reageren snel op mails. Tijdens het testen van de server bleek deze defect te zijn en ik werd gelijk op de hoogte gebracht. De dag er na hadden ze het gelijk opgelost!
Serverlama verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Serverlama heeft de volgende resultaten bereikt:
Serverlama
Schonauwenseweg 13A
3994MC Houten
Snel geleverd eigenlijk en verpakking was eigenlijk best nog leuk 🙂
Top! Snelle service en duidelijke communicatie!
snelle levering, prima tweedehands onderdeel
Denken met je mee. En de prijs is erg aangenaam.
Zeer positief
Prettig en heel hulpvaardig
Nice and perfect
De server is goed geconfigured. Prima!
Snelle en behulpzame service
Prachtige server ontvangen. Het contact via email is ook perfect!
Zeer bekwaam bedrijf. Levert snel en komt afspraken na. Denkt met de klant mee!
Uitstekend!
Serverlama heeft de volgende resultaten bereikt: