FATİME Akalin
- Sterke punten
- Çok hızlı bana ulaşt çok memnun olurum
- Product of service:
- Şimdi değil
Prima ervaring
beste mijn ervaring met uw firma is niet zo best ten eerste ik vind het verwarrend dat u aangeeft dat de betaling op rekening kan of achteraf , iets later krijg ik een mail en daarop staat dat er 50 % aan betaald moet worden om te kunnen bestellen , dan vind ik dat je niet op de site moet zetten , op rekening en achteraf betalen , de snelheid tot levering het is geen bol.com en dan krijg ik de factuur maar er staat niet op vermeld dat ik al aan betaald heb , heb daar voor gebeld en de vriendelijke telefoniste dan moet je dit er maar vanaf houden
Na een eerdere, prima bestelling, duurde het deze keer erg lang, zonder dat er bericht over kwam. Op mijn eerste mail kreeg ik nog antwoord dat het een week later verzonden zou worden, toen wachtte ik al ca 2 weken. Daarna hoorde ik niks meer. Het geeft mij een erg naar gevoel dat de communicatie zo slecht loopt. Ik zag hier allerlei beterschapsbeloften staan, ik merk er nog weinig van. Een mailtje beantwoorden is een kwestie van gewoon doen. Producten zijn deels prima, deels is anders dan ik uit de beschrijving had gehaald.
Het is wel even zoeken op de site
Goed en duidelijk contact.
altijd goed geweest maar nu nog geen bestelling gezien en geen antwoord op mijn mail aangaande het ontvangen van een track and trace
Zeer goed, betrouwbaar
Helaas meer dan een maand moeten wachten op de bestelling. Er stond een fout op de factuur. Er werd 15 euro gerekend om dit aan te passen. Niet zo klantvriendelijk..
Eens maar nooit meer
Probleempje met de bestelling. Rap opgelost.
Niet goed
Ben al bijna een maand aan het wachten op mijn bestelling en heb nog steeds niets ontvangen.
gebruiken die in onze klassen BO type 2
Senso-Care verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Senso-Care heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima ervaring
Het is wel even zoeken op de site
Goed en duidelijk contact.
Zeer goed, betrouwbaar
Eens maar nooit meer
Probleempje met de bestelling. Rap opgelost.
Niet goed
gebruiken die in onze klassen BO type 2