8.1 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox88% beveelt Senso-Care aan!

7.8/10

Marianne

Levertijd van bijna 3 weken

Vermeld de Lange levertijd en mask eem mogelijkheid om online retour aan te melden en niet via een PDF
Slaapmaskers

Antwoord Senso-Care

Bedankt voor het delen van je ervaring met de Slaapmaskers. We begrijpen dat een levertijd van bijna drie weken, zonder duidelijke vermelding vooraf, teleurstellend is. Ook je feedback over het retourproces en de wens om dit online te kunnen aanmelden, nemen we serieus. Senso-Care waardeert je eerlijke feedback en neemt deze mee in het verbetertraject rondom levertijdinformatie en retourneren. Met vriendelijke groet, Senso-Care

DPP

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Not great. I ordered something well in advance and it wasn't shipped until I started chasing them almost 2 weeks later. It still hasn't arrived. I had to contact them twice before the parcel was shipped.

Cat Nessie

Antwoord Senso-Care

Thank you for sharing your experience with the Cat Nessie. We understand how disappointing it is when an order is shipped much later than expected and still has not arrived, especially after you had to follow up more than once. Senso-Care takes your complaint seriously, values your honest feedback, and will include it in our ongoing improvement process. Kind regards, Senso-Care

Jarrick Macharis

Heel goed

Knetter zeep

Antwoord Senso-Care

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te zien dat je tevreden bent over onze service en over de bestelling van Knetter zeep. Ook waarderen we het dat je Senso-Care zou aanbevelen. Met vriendelijke groet, Senso-Care

Gini Van der poel

Meer info over bestelstatus als het niet op voorraad is
Sensorische tegels

Antwoord Senso-Care

Bedankt voor je review en je aanbeveling! Fijn dat je over het algemeen tevreden bent over je bestelling van de Sensorische tegels. We begrijpen je opmerking over de bestelstatus wanneer een product niet op voorraad is. Duidelijkere en tussentijdse informatie kan dan veel onzekerheid wegnemen. Bedankt voor deze waardevolle tip; we nemen die graag mee om onze communicatie te verbeteren. Met vriendelijke groet, Senso-Care

Kirsa Living Lab Rekken

Slechte communicatie.

Ik heb erg lang gewacht op een ademkussen. De fufuly. Meerdere malen contact gezocht. Geen antwoord op de mail, of terug gebeld na meerdere verzoeken. Pas nadat ik een minder leuke mail stuurde werd ik gebeld. Erg jammer want ze bieden mooie producten aan. Klantenservice kan zeker verbeterd worden. Als er gewoon een berichtgeving gedaan zou zijn dat het product later zou komen, was dit allemaal geen probleem geweest.
Fufuly en Resonantie stoelen

Antwoord Senso-Care

We begrijpen dat de lange wachttijd en het uitblijven van duidelijke terugkoppeling erg teleurstellend zijn geweest. Zeker wanneer je meerdere keren contact hebt gezocht en pas later een reactie ontving, kan dat veel frustratie opleveren. Senso-Care neemt deze klacht serieus, waardeert je eerlijke feedback en neemt deze mee in het verbetertraject rondom communicatie en klantenservice. Met vriendelijke groet, Senso-Care

Geert

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Af te raden. Bij bestelling van toothpicks , 7,99€ verzendkost betaald, besteld op 25/05/2026 en heden op 05/06/2026 nog steeds niets ontvangen.

Toothpicks

Antwoord Senso-Care

Bedankt voor het delen van je ervaring met de Toothpicks. We begrijpen dat het erg teleurstellend is wanneer je verzendkosten hebt betaald en je bestelling na deze wachttijd nog niet hebt ontvangen. Senso-Care neemt deze klacht serieus, waardeert je eerlijke feedback en neemt deze mee in het verbetertraject rondom levering en communicatie. Met vriendelijke groet, Senso-Care

Kelly Denoyette

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik plaatste begin mei 2026 een bestelling en betaalde onmiddellijk, maar 1 maand later heb ik nog niets ontvangen. In de afgelopen periode kreeg ik geen reactie op mijn mails en bericht via Messenger naar meer informatie. Telefonisch wordt er niet gereageerd. Er speelt steeds eenzelfde bandje.

taalsymbolen van montessori woordsoorten

Antwoord Senso-Care

Bedankt voor het delen van je ervaring met de Taalsymbolen van Montessori Woordsoorten. We begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer een bestelling na een maand nog niet is ontvangen en je via meerdere kanalen geen reactie krijgt. Senso-Care neemt deze klacht serieus, waardeert je eerlijke feedback en neemt deze mee in het verbetertraject rondom levering, bereikbaarheid en communicatie. Met vriendelijke groet, Senso-Care

WV Maccabiadelaan

Langzaam

Betere communicatie over levertijden.
knuffelbal en twiddle

Antwoord Senso-Care

Bedankt voor het delen van je ervaring met de Knuffelbal en Twiddle. We begrijpen dat de levering als te langzaam is ervaren en dat duidelijkere communicatie over de levertijd wenselijk was geweest. Senso-Care neemt deze klacht serieus, waardeert je eerlijke feedback en neemt deze mee in het verbetertraject. Met vriendelijke groet, Senso-Care

Sylvia Van Helvoirt

De bal is veel harder dan ik dacht

Egelbal voet

Antwoord Senso-Care

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat de Egelbal voet veel harder aanvoelt dan je had verwacht. We begrijpen dat dit invloed heeft op het gebruikscomfort. Fijn dat het bestelproces en de levering verder goed zijn verlopen. Je feedback over de hardheid van de bal nemen we mee. Met vriendelijke groet, Senso-Care

A van Nes

Ik werd gebeld dat de kat niet meer op voorraad was. Het zou 2 tot 3 weken duren voordat de levering er zou zijn. Uw medewerker heeft geregeld dat de kat rechtstreeks uit Zweden naar ons huisadres werd gestuurd. Zo was de kat toch een week later al bij mij en kon ik mijn moeder blij maken. Wat een goede service, echt top!

Goede service
Mechanische kat

Antwoord Senso-Care

Bedankt voor deze prachtige review! Wat fijn dat onze medewerker een snellere oplossing kon regelen door de Mechanische kat rechtstreeks vanuit Zweden te laten verzenden. Geweldig om te horen dat je jouw moeder daardoor al een week later blij kon maken. We waarderen je compliment over onze service enorm! Met vriendelijke groet, Senso-Care

Anouk van der Meer

Wij bestellen hier al jaren producten voor cliënten. Goed bereikbaar voor vragen en een groot assortiment. Senso-care denkt met je mee.

diverse producten

Antwoord Senso-Care

Bedankt voor je vertrouwen en deze mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie al jarenlang diverse producten voor cliënten bij ons bestellen. We waarderen het enorm dat je onze bereikbaarheid, het brede assortiment en het meedenken zo positief ervaart. We hopen jullie nog lang van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Senso-Care

T C R

Wel even wachten, maar de bestelling komt wel

Goed product en prijs. Snelle reactie op mijn e-mail
Als het kan, een realistische levertijd communiceren bij het product. Dan kies je bewust.
Verzwaringsdeken

Antwoord Senso-Care

Bedankt voor je eerlijke review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de Verzwaringsdeken, de prijs en onze snelle reactie op je e-mail. We begrijpen dat de lange levertijd en beperkte informatie over het verloop van de bestelling vervelend waren. Je tip om bij het product een realistische levertijd te vermelden is waardevol en nemen we graag mee. Zo kunnen klanten inderdaad beter een bewuste keuze maken. Met vriendelijke groet, Senso-Care

Edwin de Jong

Duidelijke uitleg
Kat

Antwoord Senso-Care

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over je bestelling van de Kat en dat je onze uitleg duidelijk vond. Ook waarderen we het dat je Senso-Care zou aanbevelen. Met vriendelijke groet, Senso-Care

Diana Hoekman

Redelijk goed

Niet echt
Als je voor after pay kiest, verwacht je geen 10 minuten later een mail dat je 50% moet aanbetalen. Dit mag wettelijk ook niet als je after pay aanbied. Een achteraf betaling aanbieden is verplicht. Maar niet op deze manier. Dit is heel slecht.
Bijen kweekset

Antwoord Senso-Care

Bedankt voor het delen van je ervaring met de Bijen kweekset. We begrijpen dat het verwarrend en teleurstellend is wanneer je kiest voor achteraf betalen en kort daarna toch een verzoek tot aanbetaling ontvangt. Senso-Care neemt deze klacht serieus, waardeert je eerlijke feedback en neemt deze mee in het verbetertraject rondom betaalinformatie en communicatie. Met vriendelijke groet, Senso-Care

Joost van Iersel

SterSterSterSterLege ster

Website bestelling ging prima. Mn de reactie van de klantenservice was snel en meedenkend.

Aangeven wanneer een zending verwacht wordt dat ie wordt afgestuurd. Bijvoorbeeld omdat er spullen uit andere locaties moeten komen.
Diverse speel attributen

Antwoord Senso-Care

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het bestellen van de Diverse speel attributen via onze website goed verliep en dat je onze klantenservice als snel en meedenkend hebt ervaren. We begrijpen dat de levertijd minder duidelijk was. Je suggestie om beter aan te geven wanneer een bestelling naar verwachting wordt verzonden, bijvoorbeeld wanneer artikelen van verschillende locaties moeten komen, is erg waardevol. We nemen deze feedback graag mee om onze communicatie te verbeteren. Met vriendelijke groet, Senso-Care

Geantwoord op

Senso-Care verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Senso-Care heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.1/10
  • checkEerste review geschreven op 12 oktober 2013

Senso-Care

Hulpmiddelen, oefenmaterialen en ontwikkelingsgericht speelgoed voor zorg, onderwijs en thuis.

Argonstraat 102

Kelly Denoyette

taalsymbolen van montessori woordsoorten

WV Maccabiadelaan

Langzaam

Betere communicatie over levertijden.
knuffelbal en twiddle

Sylvia Van Helvoirt