Sylvia Van Helvoirt
- Product of service:
- Egelbal voet
De bal is veel harder dan ik dacht
Ik werd gebeld dat de kat niet meer op voorraad was. Het zou 2 tot 3 weken duren voordat de levering er zou zijn. Uw medewerker heeft geregeld dat de kat rechtstreeks uit Zweden naar ons huisadres werd gestuurd. Zo was de kat toch een week later al bij mij en kon ik mijn moeder blij maken. Wat een goede service, echt top!
Wij bestellen hier al jaren producten voor cliënten. Goed bereikbaar voor vragen en een groot assortiment. Senso-care denkt met je mee.
Wel even wachten, maar de bestelling komt wel
Redelijk goed
Website bestelling ging prima. Mn de reactie van de klantenservice was snel en meedenkend.
Was goed in het verleden. Nu contact via de mail gehad over de laatste bestelling en daar tot op heden nog geen reactie op gekregen
Sneler
Prima ervaring
beste mijn ervaring met uw firma is niet zo best ten eerste ik vind het verwarrend dat u aangeeft dat de betaling op rekening kan of achteraf , iets later krijg ik een mail en daarop staat dat er 50 % aan betaald moet worden om te kunnen bestellen , dan vind ik dat je niet op de site moet zetten , op rekening en achteraf betalen , de snelheid tot levering het is geen bol.com en dan krijg ik de factuur maar er staat niet op vermeld dat ik al aan betaald heb , heb daar voor gebeld en de vriendelijke telefoniste dan moet je dit er maar vanaf houden
Na een eerdere, prima bestelling, duurde het deze keer erg lang, zonder dat er bericht over kwam. Op mijn eerste mail kreeg ik nog antwoord dat het een week later verzonden zou worden, toen wachtte ik al ca 2 weken. Daarna hoorde ik niks meer. Het geeft mij een erg naar gevoel dat de communicatie zo slecht loopt. Ik zag hier allerlei beterschapsbeloften staan, ik merk er nog weinig van. Een mailtje beantwoorden is een kwestie van gewoon doen. Producten zijn deels prima, deels is anders dan ik uit de beschrijving had gehaald.
Het is wel even zoeken op de site
Goed en duidelijk contact.
altijd goed geweest maar nu nog geen bestelling gezien en geen antwoord op mijn mail aangaande het ontvangen van een track and trace
Senso-Care verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Senso-Care heeft de volgende resultaten bereikt:
Wel even wachten, maar de bestelling komt wel
Redelijk goed
Sneler
Prima ervaring
Het is wel even zoeken op de site
Goed en duidelijk contact.
Senso-Care heeft de volgende resultaten bereikt: