Paul Brink
Verzending was duurder dan het product zelf. En dat was totaal niet nodig. Het onderdeel van 1x4x4 cm werd in een doos van 12x12x10 cm verstuurd terwijl het ook prima in een bubbelenvelop kon.
Helemaal top
Enorm fijn, ondanks kleine bestelling fijne persoonlijke aandacht. Klantvriendelijk met grote-K !
Snelle verzending, product netjes verpakt. Enkel verzendkosten wat aan de hoge kant
Fijn contact, snelle levering
Zeer correct in contact en afhandeling van naservice
Goede service en snelle levering
Helaas was de theepot die ik besteld had kapot aangekomen. Jammer genoeg was hij niet meer op voorraad maar heb snel mijn geld terug gekregen.
Snelle verzending, nette cadeauverpakking, degelijke merken, goede aanbiedingen en leuk persoonlijk berichtje op de factuur. Zeker een aanrader!
Snel, efficiënt en goede communicatie/levering
Nette informatie bij foutief product
Snelle levering en goed verpakte borden
Zeer goed! Scherp geprijsd, proffesionele kennis via website en snelle levering.
Snel bezorging.
Senses Of Living verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Senses Of Living heeft de volgende resultaten bereikt:
Senses Of Living