Greta Bakker
- Sterke punten
- Zeer tevreden.mooie broeken
NIET GOED
Alles eenvoudig geregeld en netjes afgehandeld
Heb n shirt besteld, ik ben er zeer tevreden over.
Rokken besteld, kreeg er 1 binnen. Op de bon stond netjes waarom. Kon omgeruild worden. Ging allemaal heel vriendelijk. Fijn geholpen.
Perfect.
Geenbedrijfgoedekwalietietijt
Heel goed
positief
Een zeer prettige ervaring
Seniorenkleding.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Seniorenkleding.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
NIET GOED
Alles eenvoudig geregeld en netjes afgehandeld
Heb n shirt besteld, ik ben er zeer tevreden over.
Perfect.
Goed bedrijf