Reviews

9.2 / 10
99 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Vriendelijkheid taxateur
9.2/10
Informatievoorziening
8.9/10
Deskundigheid medewerkers
8.9/10
Oplossen van schade
8.7/10
Deskundigheid taxateur
9/10
Verwachting waargemaakt
9.3/10
Deskundig advies
9.1/10
Oplossen van klachten
9/10
Verhouding kwaliteit - prijs
8.7/10
Nakomen gemaakte afspraken
9/10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
9.2/10
Overeenkomst volgens afspraak
9.2/10
Vriendelijkheid medewerkers
9.2/10

99 Reviews

Anoniem
9/10

Prettig overleg en goede mensen die meedenken

Sterke punten

slechts 1 dienst tot nu toe, en dat verliep geheel naar wens

Verbeterpunten of tips

nee


Mw. M. Timmermans
10/10

Perfect. Precies zoals ik hoopte dat het zou gaan. Nu nog het laatste restje ‘veegschoon achterlaten’. Dat schoon doen we zelf wel maar de laatste achtergebleven spullen wegruimen, laat ik graag aan...

Sterke punten

Alles op afgesproken wijze qua tijd, accuratesse en handelwijze. Veel eigen inbreng mogelijk.
Een team dat plezierig samenwerkt, correct, behulpzaam en voorkomend is naar de klant. De klantgerichtheid straalt er vanaf.

Verbeterpunten of tips

Nee, ik kan geen verbeterpunten bedenken. Ik hoop in dit leven niet nog een keer te moeten verhuizen maar anders zou ik zeker weer aankloppen bij SeniorVerhuizer.


Anoniem
9/10

Zeer correct, zeker meedenkend, vriendelijk en behulpzaam.

Sterke punten

Er werd rekening gehouden met de situatie van de persoon die verhuisd moest worden.

Verbeterpunten of tips

Zeker zo doorgaan. Het enige wat lastig bleek was de kledingkast weer opnieuw inruimen.


Melie van de Kamp
9/10

Reeds diverse malen gebruik gemaakt van de dienster van Senior Verhuizer. Altijd positieve ervaring.

Sterke punten

Zeer klantvriendelijk en mensgericht. Houden zich perfect aan de afspraken. Deskundig personeel en professioneel materiaal.


Fam. Driessen
10/10

Vlotte handeling verhuisdatum. Deskundig en vriendelijk personeel.

Sterke punten

Zie boven

Verbeterpunten of tips

Geen


Anoniem
8/10

Vriendelijke verhuizers die mee helpen de dozen uit te pakken.

Sterke punten

Op korte termijn zijn verhuizingen in te plannen, flexibel, full service (dus ook zaken ophangen)

Verbeterpunten of tips

Afval (zelf een kaars) kan niet mee genomen worden mits hiervoor afvoer wordt betaald. En indien er zaken worden opgehangen waarvoor het nodig is om te boren, dan graag ook het gruis even opvegen. Ook boren boven een opgemaakt bed, kan natuurlijk niet zonder dat je dit afdekt.

Reactie Senior Verhuizer:

Bedankt voor de hoge beoordeling en de feedback/verbeterpunten.
Het klopt inderdaad dat we de jongens meegeven dat men stortkosten moet rekenen voor het meenemen van spullen die over zijn. U moet zich voorstellen dat we elke dag na elke verhuizing spullen van mensen meekrijgen die over zijn of toch niet in de woning passen. Dit zorgt ervoor dat onze loods elke keer vol staat met spullen die dan mee zijn gekomen van een verhuizing. Wij kunnen als bedrijf niet gratis storten zoals een particulier en moeten daarvoor betalen. Vandaar dat we stortkosten regelen als wij spullen moeten weggooien. Op onze boormachines zit een automatische stofzuiger, vandaar dat wij het stof niet apart opvangen. Natuurlijk zou dit geen stof achter mogen laten al helemaal niet op een opgemaakt bed. Onze excuses, hier zullen we actie op ondernemen. Verder nogmaals hartelijk dank voor de prettige samenwerking en de positieve beoordeling.


Anoniem
10/10

Prettige sfeer en snelle acties

Sterke punten

Goed uitgevoerd.

Verbeterpunten of tips

Geen verbeterpunten waargenomen


Anoniem
10/10

Vriendelijk en ontzorgend

Sterke punten

Snelle, hard werkende professionele medewerkers. Ook met grote stukken goed manouvreren.

Verbeterpunten of tips

Ouderen zijn minder snel, daarom voor vetrek van verhuiswagen samen woning rustig inspecteren of er niets vergeten is.


Loolaan
8/10

Prima service. Vriendelijke, hulpvaardig personeel. Goede nazorg

Sterke punten

Hulpvaardig en hard werkend

Verbeterpunten of tips

Misschien dat de ruimte die een doos biedt beter benutten.


Anoniem
10/10

Prima ervaring. Vriendelijke mensen, vakkundig en netjes. De hele verhuizing liep op rolletjes.
Vooraf duidelijke afspraken gemaakt ook die contacten verliepen prima en duidelijk.

Sterke punten

Duidelijk, vakkundig, correct, netjes.