Reviews

9.2 / 10
87 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Vriendelijkheid taxateur
9.2/10
Informatievoorziening
8.9/10
Deskundigheid medewerkers
8.8/10
Oplossen van schade
8.7/10
Deskundigheid taxateur
8.9/10
Verwachting waargemaakt
9.3/10
Deskundig advies
9/10
Oplossen van klachten
9.1/10
Verhouding kwaliteit - prijs
8.6/10
Nakomen gemaakte afspraken
8.9/10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
9.2/10
Overeenkomst volgens afspraak
9.1/10
Vriendelijkheid medewerkers
9.1/10

87 Reviews

dijkstra
7/10

Goed

Sterke punten

Binnen zeer korte tijd de verhuizing kunnen regelen.

Verbeterpunten of tips

Prijs lag stuk hoger dan geoffreerd.


van der Ree Sijl
10/10

Netjes beleeft behulpzaam

Sterke punten

netjes, goed gewerkt

Verbeterpunten of tips

geen


Anoniem
9/10

Heel goed bevallen, aardige behulpzame mensen.

Sterke punten

Goed werk geleverd

Verbeterpunten of tips

Nee


Anoniem
9/10

Aanrader!!! Komt afspraken na,
Levert op tijd dozen, op de dag van de verhuizing op tijd gekomen en nemen je alles uit handen. Je hoeft zelfs nog geen doos te verschuiven. We hebben lol gehad...

Sterke punten

Fijne mensen die ons verhuisden.
Uit elkaar en weer in elkaar zetten van grote spullen.
Werken snel en degelijk.


W. Leenders
10/10

Goede en snelle service!

Sterke punten

Snelle afhandeling van zaken

Verbeterpunten of tips

Geen


Blanckaert
10/10

Prima. Werkten door maar bleven rustig . Regelmatig werd gevraagd of alles verliep zoals gewenst.
Stelden een pauze in toen het voor ons even te druk werd.

Sterke punten

Klant werd serieus genomen.
Verhuizing liep op rolletjes.
Er werd gewerkt op en wijze totdat wij tevreden waren.

Verbeterpunten of tips

na de verhuizing werd uitgepakt misschien dan dragen van handschoentjes.


P. van der Poel
9/10

Snelle reactie op aanvraag - daarna goede afspraken die steeds werden nageleefd

Sterke punten

snelle en correcte behadeling

Verbeterpunten of tips

nee


Anoniem
8/10

Prima, goede communicatie, flexibel, bereikbaar, fijne mensen.

Sterke punten

De communicatie vind ik een sterk punt.
Dat ontzorgt.
Flexibibliteit, meedenken en snelle administratieve informatie, offertes en factuur, allemaal prettig!


Derksen
8/10

Goed bereikbaar en goede reactie naar aanleiding van telefonische vragen. Komen afspraken na.

Sterke punten

Komen eerst op bezoek om de werkzaamheden te inventariseren en geven een offerte met duidelijke specificatie over de te verwachte kosten.

Verbeterpunten of tips

Wel vermelden dat de chemische schoonmaakspullen niet worden meegenomen en je zelf voor een oplossing moet zoeken.


Anoniem
10/10

Een zeer positieve ervaring, ze hebben de zorgen voor een goede eindoplevering uit handen genomen.

Sterke punten

Zeer aangenaam contact gehad, waarbij actief werd meegedacht om het soepel te laten verlopen. Goed en tijdig geïnformeerd over de voortgang. Zeer snelle service.