99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Vriendelijkheid taxateur
9.1/10
Informatievoorziening
8.9/10
Deskundigheid medewerkers
8.7/10
Oplossen van schade
8.6/10
Deskundigheid taxateur
8.9/10
Verwachting waargemaakt
9.3/10
Deskundig advies
9.1/10
Oplossen van klachten
8.8/10
Verhouding kwaliteit - prijs
8.5/10
Nakomen gemaakte afspraken
8.9/10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
9.2/10
Overeenkomst volgens afspraak
9.1/10
Vriendelijkheid medewerkers
9/10

81 Reviews

P. van der Poel
9/10

Snelle reactie op aanvraag - daarna goede afspraken die steeds werden nageleefd

Sterke punten

snelle en correcte behadeling

Verbeterpunten of tips

nee


Anoniem
8/10

Prima, goede communicatie, flexibel, bereikbaar, fijne mensen.

Sterke punten

De communicatie vind ik een sterk punt.
Dat ontzorgt.
Flexibibliteit, meedenken en snelle administratieve informatie, offertes en factuur, allemaal prettig!


Derksen
8/10

Goed bereikbaar en goede reactie naar aanleiding van telefonische vragen. Komen afspraken na.

Sterke punten

Komen eerst op bezoek om de werkzaamheden te inventariseren en geven een offerte met duidelijke specificatie over de te verwachte kosten.

Verbeterpunten of tips

Wel vermelden dat de chemische schoonmaakspullen niet worden meegenomen en je zelf voor een oplossing moet zoeken.


Anoniem
10/10

Een zeer positieve ervaring, ze hebben de zorgen voor een goede eindoplevering uit handen genomen.

Sterke punten

Zeer aangenaam contact gehad, waarbij actief werd meegedacht om het soepel te laten verlopen. Goed en tijdig geïnformeerd over de voortgang. Zeer snelle service.


peters T.E.
8/10

We hebben een goede ervaring van jullie, alles netjes verhuist. nette heren alles fijn oververhuist.

Sterke punten

goede planning en inzicht

Verbeterpunten of tips

geen


J. Keuning
10/10

Zeer positief. Vriendelijke mensen, punctueel.

Sterke punten

Flexibel

Verbeterpunten of tips

nee


Albert
9/10

Goed en betrouwbaar

Sterke punten

goede communicatie en flexibele dienstverlening

Verbeterpunten of tips

er is een glazen lampje gesneuveld, dus dat is blijkbaar net niet volgens de regels verpakt.


Anoniem
10/10

Uitstekend

Sterke punten

ingespeeld op senioren verhuizing

Verbeterpunten of tips

neen


Karin
10/10

Vanwege het leggen van een nieuwe vloer in ons huis, moest alles ontruimd worden en hadden we een paar sterke mannen nodig die de zware meubels naar buiten konden sjouwen en de dag erna weer naar...

Sterke punten

- betrouwbaar in afspraken
- flexibel in werktijden
- heel erg prettig in de omgang
- helder en transparant over offerte/factuur
- online betalen mogelijk via een handige link op de factuur

Verbeterpunten of tips

Weet niet


H.J. Heier
5/10

Het bedrijf was ons aanbevolen door een kennis en we vertrouwden blind op de positieve reviews en de door het bedrijf vermelde ervaring. Tevoren had Maarten Steffen de te ontruimen woning...

Sterke punten

Er is door de mannen hard gewerkt en met name de geadviseerde verhuisconsulente, Jeanette Stortelder, heeft uitstekend werk verricht. De meeste beschadigingen zijn kosteloos bijgewerkt, terwijl ook andere tegenvallende werkzaamheden niet in rekening zijn gebracht. Goede communicatie en na service.

Verbeterpunten of tips

De begroting was een aanfluiting en er dient veel voorzichtiger te worden omgegaan met het transport van de meubels.
Er waren gewoon te veel beschadigingen. Een lamp met kristallen behoeft een speciale behandeling om te voorkomen dat die in de knoop raakt, zoals is gebeurd.

Reactie Senior Verhuizer:

Geachte dhr Heier,

Bedankt voor uw feedback. U geeft in uw beoordeling aan dat de mannen hard hebben gewerkt en dat de verhuisconsulente uitstekend werk heeft verricht. Daarnaast geeft u aan dat de communicatie prettig is verlopen.

Tevens geeft u aan dat de begroting ernstig is overschreden en dat er beschadigingen zijn ontstaan. Hiervoor onze excuses. Desondanks wil ik deze, zoals telefonisch besproken, proberen terug te koppelen. De prijsopgave die mevrouw in eerste instantie heeft ontvangen was gebaseerd op een andere woning. Dit heeft er onder andere toe geleid dat uiteindelijk de gehele inboedel mee verhuisd is, waar dit in eerste instantie de helft zou zijn. Dit heeft vervolgens ook weer geleid tot meer in- en uitpakwerkzaamheden. Nog een verandering is dat de afstand van de verhuiswagen tot de nieuwe woonlocatie heel erg moeilijk bereikbaar was, waar dit niet het geval was bij de prijsopgave. U heeft doorgegeven dat het adres veranderde en of de begroting dan zou moeten worden aangepast. Ik heb daarop aangegeven dat wij met een uurtarief werken en de uiteindelijke uren vervolgens anders uit kunnen pakken. Verstandiger vanuit onze kant was geweest om een gehele nieuwe offerte uit te brengen om meer duidelijkheid aan beide kanten te scheppen.

In de formulering van de feedback tekst lijkt het over alleen een ontruiming te gaan, maar we spreken over een totaalprijs voor zowel: inpakken en demontage van complete inboedel, verhuizen , montage van de complete inboedel en ontruiming van de oude woning inclusief verhuisconsulente en stortkosten. De hoeveelheid stortkosten als uren voor een verhuisconsulente zijn in de offerte op basis van nacalculatie aangegeven. Dit is slechts ter verheldering.

Voor de beschadiging van de meubels bied ik uiteraard ook onze excuses aan. Dit is erg vervelend en mag niet gebeuren, zoals u tevens in uw beoordeling vermeld hebben wij deze schades kosteloos laten herstellen.
Ik wil u en mevrouw nogmaals bedanken voor de klus en het prettige contact.

Met vriendelijke groet,

Maarten Steffen
Seniorverhuizer