Reviews

9.3 / 10
158 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Vriendelijkheid taxateur
9.4/10
Informatievoorziening
9/10
Deskundigheid medewerkers
9.2/10
Oplossen van schade
8.8/10
Deskundigheid taxateur
9.2/10
Verwachting waargemaakt
9.4/10
Deskundig advies
9.2/10
Oplossen van klachten
9.2/10
Verhouding kwaliteit - prijs
9/10
Nakomen gemaakte afspraken
9.2/10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
9.4/10
Overeenkomst volgens afspraak
9.2/10
Vriendelijkheid medewerkers
9.2/10

158 Reviews

Astrid

10/10

Ingeschakeld bij het verplaatsen van een inboedel i.v.m. een verhuizing naar een woonzorgcentrum en daarna het leegruimen na een overlijden. Totale ontzorging en begrip voor de wijze waarop je... Ingeschakeld bij het verplaatsen van een inboedel i.v.m. een verhuizing naar een woonzorgcentrum en daarna het leegruimen na een overlijden. Totale ontzorging en begrip voor de wijze waarop je (oudere) mensen benaderd, rustig en beheerst.

Sterke punten

Hebben zeer snel geschakeld na het plotseling overlijden waardoor op korte termijn de kamer weer ontruimd moest worden. Denken met je mee in het vinden van oplossingen.

Verbeterpunten of tips

geen


J van Hoeven

10/10

Zeer goede ervaringen opgedaan!

Sterke punten

Correctheid! Bejegening zeer prettig!

Verbeterpunten of tips

Geen


Marian Woelders

10/10

Ze hebben een drukke en spannende tijd verlicht.

Sterke punten

Voor vragen altijd bereikbaar, flexibel in alles wat de verhuizing betreft, vriendelijke mensen...allemaal.

Verbeterpunten of tips

Geen enkele verbetering, blijf vooral zoals jullie nu zijn.


HJ

10/10

Alles volgens afspraak en planning. Prettige "werkmannen", valt goed mee te overleggen.

Sterke punten

Communicatie en overleg

Verbeterpunten of tips

Geen


Mary Wismans

9/10

De Senior Verhuizer komt zijn afspraken na en lever wat zij beloven. Puik werk

Sterke punten

Afspraak is afspraak, bereikbaarheid, snelle reactie op vragen en klantvriendelijk

Verbeterpunten of tips

Geen


G. van Wijngaarden

10/10

Snelle en prettige behandeling en uitvoering!

Sterke punten

Afspraken worden prima nagekomen en men toont interesse in de klant door te vragen of alles naar wens verloopt. Zo hoort dat bij Senioren!

Verbeterpunten of tips

Geen tips


H.C.A. Roordink

10/10

Senior Verhuizer heeft de boerderij en bijgebouwenvan mijn overleden tante leeggeruimd.

Sterke punten

Duidelijke afspraken, duidelijke offerte, werken snel en hard en doen wat beloofd wordt.

Verbeterpunten of tips

Ik kan niets noemen op dit punt.


Marij Mateman

9/10

Fantastisch verlopen

Sterke punten

Aardige medewerkers

Verbeterpunten of tips

Niet echt.


Van Veldhuizen

10/10

Uitstekend

Sterke punten

professioneel, aardig, behulpzaam en vooral humor

Verbeterpunten of tips

geen


familie van Harinxma

10/10

De Senior verhuizer heeft mijn moeder van haar appartement naar een zorghuis verhuisd. Wij zijn zeer tevreden met de manier waarop dit - met veel zorg en toewijding - is gegaan. Op de dag zelf viel... De Senior verhuizer heeft mijn moeder van haar appartement naar een zorghuis verhuisd. Wij zijn zeer tevreden met de manier waarop dit - met veel zorg en toewijding - is gegaan. Op de dag zelf viel tegen dat de lift het niet deed. hier werd met veel flexibiliteit mee omgegaan.

Sterke punten

zie hierboven

Verbeterpunten of tips

geen