Familie Kemler
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Mooi op tijd, snelle afhandeling, hele fijne sfeer
- Afgenomen dienst
- Spoed verhuizing
De verhuizing verliep ontzettend soepel. Vriendelijke meedenkende verhuizers.
Alle mensen luisteren heel goed naar elkaar en naar ons. Vriendelijk, menselijke communicatie en behulpzaamheid waar echt nodig!
Fijne ervaring. Niets was te veel!
Hele goede ervaring ,nette en vriendelijke mensen harde werkers jeroen en Jezira en Heer Steffen
Duidelijke uitleg
Vriendelijk en ter zake kundig. En weten v aanpakken
Verhuizing van mijn ouders
Dit bedrijf denkt helemaal met je mee en werkt met supervriendelijke mannen.
Zie onderstaande vragen.
Op de verhuisdag stappen vier (echt nog) jonge mannen ons huis binnen. Maar wat een plezierige en attent en stevig sterk team. Ze zijn aan het werk gegaan en in alle rust werden de spullen netjes en zorgvuldig de verhuiswagen in geladen.
Wat een geweldige kerels heeft Maarten ons gestuurd voor de verhuizing! Zeer tevreden. DIKKE PLUIM!
Toppers!! Heel meedenkend, klantvriendelijk. DANK!!
Het eerste contact en het advies om , in mijn situatie, alles uit handen te geven gaven mij rust. Ook de verhuizers waren zeer vriendelijk op de dagen van de verhuizing. Alles verliep vlotjes.
Zeer positief.
Senior Verhuizer verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Senior Verhuizer heeft de volgende resultaten bereikt:
Senior Verhuizer
Beijerinckweg 38b
6827BN Arnhem
De verhuizing verliep ontzettend soepel. Vriendelijke meedenkende verhuizers.
Fijne ervaring. Niets was te veel!
Duidelijke uitleg
Vriendelijk en ter zake kundig. En weten v aanpakken
Verhuizing van mijn ouders
Dit bedrijf denkt helemaal met je mee en werkt met supervriendelijke mannen.
Zie onderstaande vragen.
Toppers!! Heel meedenkend, klantvriendelijk. DANK!!
Zeer positief.
Senior Verhuizer heeft de volgende resultaten bereikt: