Reviews

9.2 / 10
102 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Vriendelijkheid taxateur
9.2/10
Informatievoorziening
8.9/10
Deskundigheid medewerkers
8.9/10
Oplossen van schade
8.6/10
Deskundigheid taxateur
9/10
Verwachting waargemaakt
9.3/10
Deskundig advies
9.1/10
Oplossen van klachten
9/10
Verhouding kwaliteit - prijs
8.7/10
Nakomen gemaakte afspraken
9/10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
9.2/10
Overeenkomst volgens afspraak
9.2/10
Vriendelijkheid medewerkers
9.2/10

102 Reviews

Anoniem
10/10

Snel en keurig verzorgd.

Sterke punten

Behulpzaam en niets is teveel.

Verbeterpunten of tips

Zeer tevreden


Anoniem
10/10

Nette mensen, vlotte werkers

Sterke punten

Werken goed door, waren eerder klaar dan verwacht, alle afspraken nagekomen.

Verbeterpunten of tips

Nee


Anoniem
8/10

Mijn aller eerste ervaring was goed (positief),ben zeer content dat ik dit bedrijf had gekozen.Men kan op ze rekenen,vertrouwen.Hard werkende heren,heel beleefd en netjes.

Sterke punten

wordt naar me geluisterd,uitgelegd over de offerte die hoger of lager kan uitvallen na gedane werkzaamheden.

Verbeterpunten of tips

bij het opleveren van de oude woning is het beter om eerst de eigenaar te vragen of het product weg gegooid moet worden,ja of nee.


Anoniem
9/10

Prettig overleg en goede mensen die meedenken

Sterke punten

slechts 1 dienst tot nu toe, en dat verliep geheel naar wens

Verbeterpunten of tips

nee


Mw. M. Timmermans
10/10

Perfect. Precies zoals ik hoopte dat het zou gaan. Nu nog het laatste restje ‘veegschoon achterlaten’. Dat schoon doen we zelf wel maar de laatste achtergebleven spullen wegruimen, laat ik graag aan...

Sterke punten

Alles op afgesproken wijze qua tijd, accuratesse en handelwijze. Veel eigen inbreng mogelijk.
Een team dat plezierig samenwerkt, correct, behulpzaam en voorkomend is naar de klant. De klantgerichtheid straalt er vanaf.

Verbeterpunten of tips

Nee, ik kan geen verbeterpunten bedenken. Ik hoop in dit leven niet nog een keer te moeten verhuizen maar anders zou ik zeker weer aankloppen bij SeniorVerhuizer.


Anoniem
9/10

Zeer correct, zeker meedenkend, vriendelijk en behulpzaam.

Sterke punten

Er werd rekening gehouden met de situatie van de persoon die verhuisd moest worden.

Verbeterpunten of tips

Zeker zo doorgaan. Het enige wat lastig bleek was de kledingkast weer opnieuw inruimen.


Melie van de Kamp
9/10

Reeds diverse malen gebruik gemaakt van de dienster van Senior Verhuizer. Altijd positieve ervaring.

Sterke punten

Zeer klantvriendelijk en mensgericht. Houden zich perfect aan de afspraken. Deskundig personeel en professioneel materiaal.


Fam. Driessen
10/10

Vlotte handeling verhuisdatum. Deskundig en vriendelijk personeel.

Sterke punten

Zie boven

Verbeterpunten of tips

Geen


Anoniem
8/10

Vriendelijke verhuizers die mee helpen de dozen uit te pakken.

Sterke punten

Op korte termijn zijn verhuizingen in te plannen, flexibel, full service (dus ook zaken ophangen)

Verbeterpunten of tips

Afval (zelf een kaars) kan niet mee genomen worden mits hiervoor afvoer wordt betaald. En indien er zaken worden opgehangen waarvoor het nodig is om te boren, dan graag ook het gruis even opvegen. Ook boren boven een opgemaakt bed, kan natuurlijk niet zonder dat je dit afdekt.

Reactie Senior Verhuizer:

Bedankt voor de hoge beoordeling en de feedback/verbeterpunten.
Het klopt inderdaad dat we de jongens meegeven dat men stortkosten moet rekenen voor het meenemen van spullen die over zijn. U moet zich voorstellen dat we elke dag na elke verhuizing spullen van mensen meekrijgen die over zijn of toch niet in de woning passen. Dit zorgt ervoor dat onze loods elke keer vol staat met spullen die dan mee zijn gekomen van een verhuizing. Wij kunnen als bedrijf niet gratis storten zoals een particulier en moeten daarvoor betalen. Vandaar dat we stortkosten regelen als wij spullen moeten weggooien. Op onze boormachines zit een automatische stofzuiger, vandaar dat wij het stof niet apart opvangen. Natuurlijk zou dit geen stof achter mogen laten al helemaal niet op een opgemaakt bed. Onze excuses, hier zullen we actie op ondernemen. Verder nogmaals hartelijk dank voor de prettige samenwerking en de positieve beoordeling.


Anoniem
10/10

Prettige sfeer en snelle acties

Sterke punten

Goed uitgevoerd.

Verbeterpunten of tips

Geen verbeterpunten waargenomen