Reviews

9.2 / 10
106 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Vriendelijkheid taxateur
9.2/10
Informatievoorziening
8.9/10
Deskundigheid medewerkers
8.9/10
Oplossen van schade
8.6/10
Deskundigheid taxateur
9/10
Verwachting waargemaakt
9.3/10
Deskundig advies
9.1/10
Oplossen van klachten
9/10
Verhouding kwaliteit - prijs
8.8/10
Nakomen gemaakte afspraken
9.1/10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
9.2/10
Overeenkomst volgens afspraak
9.2/10
Vriendelijkheid medewerkers
9.2/10

106 Reviews

D.Franken

9/10

Goed bedrijf, geeft ruimte voor tussentijds overleg

Sterke punten

ruimte voor overleg, nette verhuizers die meedenken

Verbeterpunten of tips

geen


Jaap

10/10

Top! Zeer professioneel en transparante verhuizer. Zelfs voor verhuizing in Amsterdam beter dan lokale verhuizers.

Sterke punten

Denken mee, oplossingsgericht.


Anoniem

9/10

Verhuizing: alles volgens afspraak en tegen een redelijke prijs.

Sterke punten

Vriendelijk en punctueel.

Verbeterpunten of tips

Geen


Anoniem

9/10

Zeer goede service

Sterke punten

net en vakkundig personeel

Verbeterpunten of tips

geen


Anoniem

10/10

Snel en keurig verzorgd.

Sterke punten

Behulpzaam en niets is teveel.

Verbeterpunten of tips

Zeer tevreden


Anoniem

10/10

Nette mensen, vlotte werkers

Sterke punten

Werken goed door, waren eerder klaar dan verwacht, alle afspraken nagekomen.

Verbeterpunten of tips

Nee


Anoniem

8/10

Mijn aller eerste ervaring was goed (positief),ben zeer content dat ik dit bedrijf had gekozen.Men kan op ze rekenen,vertrouwen.Hard werkende heren,heel beleefd en netjes.

Sterke punten

wordt naar me geluisterd,uitgelegd over de offerte die hoger of lager kan uitvallen na gedane werkzaamheden.

Verbeterpunten of tips

bij het opleveren van de oude woning is het beter om eerst de eigenaar te vragen of het product weg gegooid moet worden,ja of nee.


Anoniem

9/10

Prettig overleg en goede mensen die meedenken

Sterke punten

slechts 1 dienst tot nu toe, en dat verliep geheel naar wens

Verbeterpunten of tips

nee


Mw. M. Timmermans

10/10

Perfect. Precies zoals ik hoopte dat het zou gaan. Nu nog het laatste restje ‘veegschoon achterlaten’. Dat schoon doen we zelf wel maar de laatste achtergebleven spullen wegruimen, laat ik graag aan...

Sterke punten

Alles op afgesproken wijze qua tijd, accuratesse en handelwijze. Veel eigen inbreng mogelijk.
Een team dat plezierig samenwerkt, correct, behulpzaam en voorkomend is naar de klant. De klantgerichtheid straalt er vanaf.

Verbeterpunten of tips

Nee, ik kan geen verbeterpunten bedenken. Ik hoop in dit leven niet nog een keer te moeten verhuizen maar anders zou ik zeker weer aankloppen bij SeniorVerhuizer.


Anoniem

9/10

Zeer correct, zeker meedenkend, vriendelijk en behulpzaam.

Sterke punten

Er werd rekening gehouden met de situatie van de persoon die verhuisd moest worden.

Verbeterpunten of tips

Zeker zo doorgaan. Het enige wat lastig bleek was de kledingkast weer opnieuw inruimen.