Reviews

9.4 / 10
209 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Vriendelijkheid taxateur
9.4/10
Informatievoorziening
9.2/10
Deskundigheid medewerkers
9.2/10
Oplossen van schade
9/10
Deskundigheid taxateur
9.2/10
Verwachting waargemaakt
9.4/10
Deskundig advies
9.2/10
Oplossen van klachten
9.2/10
Verhouding kwaliteit - prijs
9/10
Nakomen gemaakte afspraken
9.2/10
Inspelen op onvoorziene gebeurtenissen
9.4/10
Overeenkomst volgens afspraak
9.4/10
Vriendelijkheid medewerkers
9.4/10

209 Reviews

E. Davelaar

10/10

Als senior kan ik dit verhuisbedrijf zeker aan iedereen aanbevelen.
Afspraak bleek afspraak; wat niet mee verhuist kon worden werd afgevoerd en na de verhuizing werd het verhuisadres prima...
Als senior kan ik dit verhuisbedrijf zeker aan iedereen aanbevelen.
Afspraak bleek afspraak; wat niet mee verhuist kon worden werd afgevoerd en na de verhuizing werd het verhuisadres prima schoongemaakt. Er waren veel contactmomenten en ruim van tevoren werden dozen en inpakmateriaal bezorgd.

Sterke punten

Alles perfect volgens afspraak

Verbeterpunten of tips

geen


Andre Preijde

8/10

Prima ervaring, een zorgeloze verhuizing dankzij een deskundige maar ook aardige crew. Doen alles voor je, hebben creatieve opladingen (vervoer van kwetsbare lamp boven de eettafel) en gaan pas weg... Prima ervaring, een zorgeloze verhuizing dankzij een deskundige maar ook aardige crew. Doen alles voor je, hebben creatieve opladingen (vervoer van kwetsbare lamp boven de eettafel) en gaan pas weg als alles klaar is.

Sterke punten

Zoals hierboven beschreven: Denken mee met de klant, zijn deskundig ontzorgen je in de ruimste zin van het woord. Afsprken worden stipt nagekomen en snel opgevolgd middels telefoon en bevestiging... Zoals hierboven beschreven: Denken mee met de klant, zijn deskundig ontzorgen je in de ruimste zin van het woord. Afsprken worden stipt nagekomen en snel opgevolgd middels telefoon en bevestiging per email. Erg duidelijk!

Verbeterpunten of tips

kleine opmerking betreft het beter bij elkaarhouden van electronica en bijbehoren (TV en elektriciteitssnoer, afstandbediening, computerspullen etc.). Kan nu nog niet sommige toebehoren terugvinden.


Ruud Gosens

10/10

Senior Verhuizer ingeschakeld om mij te verhuizen van een appartement op drie hoog naar een verzorgappartement op tien hoog.
Ik ben een alleenstaande oudere zonder hulp van derde en zag enorm...
Senior Verhuizer ingeschakeld om mij te verhuizen van een appartement op drie hoog naar een verzorgappartement op tien hoog.
Ik ben een alleenstaande oudere zonder hulp van derde en zag enorm tegen deze verhuizing op. Vanwege ernstige gezondheid problemen had ik echter geen andere keus.
Na het eerste mailtje aan Senior Verhuizer kwam alles alleen in een stroomversnelling. Er werd een afspraak gemaakt voor een taxatie van wat er allemaal moest gebeuren.
In grote lijnen was dat een deels verhuizing van inboedel en een ontruiming van de spullen die niet meer nodig en/of in de nieuwe woning geplaatst konden worden.
De afspraak was dat de oude woning oplevering klaar zou worden gemaakt voor sleutel overdracht aan de bouwvereniging.

Tijdens de taxatie werd er ruim meedacht in alle richtingen. Verhuizing en ontruiming na de tijd.
Voor de verhuizing is er goed contact geweest tussen de verhuizer en mijn over enkele dingen die nog nodig waren.
Ook hier heeft het bedrijf mij weer geheel ontlast en er voor verzorgt dat alles voor de verhuizing en ontruiming in orde was.

Op de dag van de verhuizing verliep alles zoals afgesproken en zonder problemen.
Met een halve dag was de hele verhuizing en ontruiming zeer professioneel gerealiseerd.
De oude woning was klaar voor de sleuteloverdacht aan de woningbouw en ook dat verliep door het professionele werk van Senior Verhuizer ook zonder probleem en was met tien minuten geregeld.

Ik ben dan ook meer dan tevreden over de werkwijze en het contact van deze verhuizer.

Sterke punten

Goed overleg voor de verhuizing, professioneel personeel tijdens de werkzaamheden. Werken vlot en deskundig tijdens de werkzaam heden.

Verbeterpunten of tips

Zou het niet weten.


Theo Nass

8/10

Professioneel verhuisbedrijf met vriendelijke en hulpvaardige mensen

Sterke punten

Communicatie, vakkundig en informeel
Prettig om zaken mee te doen

Verbeterpunten of tips

Misschien een iets scherpere prijs? maar kwaliteit gaat boven alles


A. Ruijsenaars

10/10

Goed georganiseerde fijne verhuizing zonder stress

Sterke punten

Overzicht tijdens verhuizing en dan kordaat ingrijpen en oplossen/aanpakken van de situatie.

Verbeterpunten of tips

Geen


Vermeulen

10/10

De perfecte Verhuizing zonder zorgen

Sterke punten

Communicatie / beschikbaarheid / beleefdheid van het personeel

Verbeterpunten of tips

Eigenlijk niets


Huisman

10/10

Prima geregeld allemaal. Senior Verhuizers hebben in de nieuwe flat de vloer gelegd en mijn schoonvader (en ons) volledig ontzorgd met verhuizen. Van tevoren afspraken gemaakt en die zijn volledig... Prima geregeld allemaal. Senior Verhuizers hebben in de nieuwe flat de vloer gelegd en mijn schoonvader (en ons) volledig ontzorgd met verhuizen. Van tevoren afspraken gemaakt en die zijn volledig nagekomen.
Kennismaking op de locatie was prettig, goede adviezen ten aanzien van de vloer.

Sterke punten

All in verhaal. Vloer leggen, inpakken, verhuizen, uitpakken, apparaten weer aansluiten. Oude woning leeg opgeleverd. Totaal ontzorgen.

Verbeterpunten of tips

Plinten niet apart rekenen. Vloer inclusief plinten offreren. Totaalplaatje.


Mieke van Zon

10/10

Ze ontzorgen echt! Er komt zoveel op je af bij de verhuizing van je (schoon) moeder. Senior Verhuizer denkt aan alles (ook de dingen waar je zelf niet aan dacht ;-) We konden op korte termijn... Ze ontzorgen echt! Er komt zoveel op je af bij de verhuizing van je (schoon) moeder. Senior Verhuizer denkt aan alles (ook de dingen waar je zelf niet aan dacht ;-) We konden op korte termijn verhuizen, alles perfect verzorgd, goede communicatie, hele aardige en deskundige verhuizers. De oplevering was ook perfect. Hopelijk nu even geen verhuizing meer, maar de volgende keer zeker weer Senior Verhuizer. Aanrader!

Sterke punten

Meedenken, flexibel, goede communicatie, deskundig, vriendelijk

Verbeterpunten of tips

Geen, alles was heel goed


Beekman

10/10

Verhuizing tot volle tevredenheid verzorgd.

Sterke punten

Aansluiting van apparatuur. Lampen ophangen.

Verbeterpunten of tips

Geen.


Rinus van Schie

10/10

Heel persoonlijke samenwerking!

Sterke punten

Flexibel met (evt. noodzakelijke) wijziging van data. Prettige samenwerking met zowel het management als de mannen op de werkvloer

Verbeterpunten of tips

Prima dienstverlening, geen verbeterpunten te melden.