Kwaliteit 4x4 huurauto
Kwaliteit Advies
Aanbod producten / diensten

Martje

Namibië, goede adviezen in corona tijd.

Adviezen, meedenken, altijd bereikbaar en fijne mensen

Niks

S. Broekman

Al vaker met selfdrive 4x4 op reis geweest in zuidelijk Afrika. Steeds mooie op maat gemaakte reizen gemaakt waarbij we op mooie plaatsen overnachtten.

Goede en snelle communicatie per mail

Zou fijn zijn om ook telefonisch contact te kunnen hebben. Ik denk dat dit met COVID heeft te maken.

Gerard

Wij hebben Selfdrive4x4.com via het internet ontdekt en zijn zeer tevreden over hun werkwijze.

Flexibele opstelling, al je reiswensen worden met veel enthousiasme uitgevoerd. Tot vlak voor begin van de reis konden nog wijzigingen worden aangebracht. Je hebt als reiziger heel veel vrijheid... Flexibele opstelling, al je reiswensen worden met veel enthousiasme uitgevoerd. Tot vlak voor begin van de reis konden nog wijzigingen worden aangebracht. Je hebt als reiziger heel veel vrijheid tijdens de reis.

Onze reis ging van South Africa naar Botswana. Het zou handig geweest zijn om aan te geven welke grensovergang je zou moeten nemen. Door de Covid-19 periode waren namelijk meerdere grensovergangen... Onze reis ging van South Africa naar Botswana. Het zou handig geweest zijn om aan te geven welke grensovergang je zou moeten nemen. Door de Covid-19 periode waren namelijk meerdere grensovergangen gesloten tussen SA en Botswana.

Selfdrive 4x4

Heel positief

Persoonlijke benadering

Nvt

Selfdrive4x4.com

Zeer goed

Goede bereikbaarheid, denken mee, flexibel

Ga zo door

Maarten de Keijzer

Super goed en persoonlijk geregeld

directe communicatie, documenten in dropbox, goede keuze van routes en logies etc.

persoonlijke ervaringen van anderen bij logies vermelden

Survival school overleven

Prettige en duidelijk samenwerking

Super goeie huurauto's en Europese verzekering

We hebben alleen een 4x4 auto met daktent gehuurd. Alles was goed geregeld en is prima verlopen. Goede informatie vooraf.

goede informatie en organisatie. goede verzekering eigen risico.

Edith Van Rossum

Selfdrive reis van 6 weken door Zuid-Afrika, Namibie en Botswana.
Auto's via Selfdrive4x4 gehuurd in Zuid Afrika bij Bushtrackers.
Zowel met Selfdrive4x4 als Bushtrackers hele goede...
Selfdrive reis van 6 weken door Zuid-Afrika, Namibie en Botswana.
Auto's via Selfdrive4x4 gehuurd in Zuid Afrika bij Bushtrackers.
Zowel met Selfdrive4x4 als Bushtrackers hele goede ervaringen.
Snelle hulp waar nodig en klantvriendelijk. Super goede auto's van 1 jaar tot 3 maanden oud.

snelle en vriendelijke reactie bij problemen

niet van toepassing

Eva Van Isterdael

Helemaal top!

Efficiëntie & expertise

Iets meer details over de mooiste routes tussen de verschillende stops of een overzicht van de verschillende route-opties.