9.2 /10

checkbox99% beveelt Selekt Wonen Ter Veen aan!

Wat is uw waardering met betrekking tot de overzichtelijkheid en netheid van onze winkel?
Wat vindt u van de uitstraling van ons pand en onze parkeergelegenheid?
Welke score geeft u met betrekking tot de klantvriendelijkheid van de verkoopadviseur?

Ruudencarola@gmail.com

Prima voorlichting en leggen van ons tapijt

Nvt
Tapijt Desso

Beek

Heel prettig geholpen

Gewoon zo doorgaan

Ram

Een positieve ervaring met een leuke verkoopmedewerker en uiteraard geslaagd..

Niks.

Steenhuis Y

Is zeer goed

Geen of een step,de winkel is zo lang. Ha ha
Product of service:
Leuke stoel voor mijn vrouwtje.

G. Brink

Prettig en persoonlijk. Luisterend oor.

Nee. Het was perfect
Meubels

SterSterSterHalve sterLege ster

Prettig contact. Fijn dat het volledige betaling achteraf betaald wordt. Uiteindelijk resultaat is prachtig.

Wij hebben een PVC vloer laten leggen. Over de afwerk strips van 2 luiken is over de kleur van de strips niet gecommuniceerd. Wij gingen er vanuit dat het de kleur kreeg van de vloer. Dit was niet het geval waardoor wij geconfronteerd werden met een kleur die wij echt niet mooi vonden en de 2 luiken erg opzichtelijk waren. Onze tip. Zoek eens op internet naar mogelijkheden van geschikte kleuren van afwerk strips voor luiken. Zodat luiken die om wat voor reden dan ook niet op een andere manier niet weg te werken zijn zo min mogelijk zichtbaar worden in de nieuwe pvc vloer. Deze strips van aluminium zijn er in verschillende hout kleuren. Ze zijn prijzig maar dat is de vloer van PVC zelf ook. Uiteindelijk hebben wij zelf deze strips aangeschaft en geplaatst. Hierdoor valt ons luik in de vloer bijna niet op.
april/mei 2026

Michiel Staal

Attent en goed. Vriendelijke en meedenkende medewerkers

Eigenlijk geen. Er zal nog een afspraak gemaakt worden om de plinten boven af te kitten
Product of service:
PVC vloer boven en beneden gekocht en gelegd.

Kruiter

Wij hebben het als zeer prettig ervaren in de winkel tijdens de aankoop, en ook de bezorging ging zorgvuldig.

goed gedaan
Urban Sofa Bank

Dick en Carla Voorintholt

Wij hebben echt weet een positieve ervari g met ter Veen wonen. De sfeer in de winkel was prima en we konden de juiste stoel vinden. En de levering was ook helemaal top.

Ga op dezelfde voet verder.
Product of service:
Eerst de fauteuil de hamer gekocht en 2 maand later de fauteuil de beitel. Heel erg blij mee

Beugel

Prima.

Geen.
Relaxstoel

Wekema

Prima !👍

Van der Laan

Goede service. Vriendelijk personeel.

2 relax stoelen

Schulte

SterSterSterLege sterLege ster

4 stoelen

R. Enting

Fijn contact gehad. Mensen die met je meedenken

alles goed geregeld en overlegd
Overgordijnen

Selekt Wonen Ter Veen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Selekt Wonen Ter Veen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 25 september 2015

Selekt Wonen Ter Veen

Selekt Wonen Ter Veen Borger is al meer dan 25 jaar hét adres in Borger en omgeving voor wooninspiratie en interieurbeleving. Met onze brede collectie in diverse stijlen op het gebied van wonen, zitten en slapen kunnen wij al uw woonwensen in vervulling laten gaan! Laat u inspireren door de sfeervolle ambiance van onze interieurs en de gastvrijheid van onze medewerkers. Onze verkoopadviseurs helpen u graag uw wensen te vertalen naar een bij u passend woonadvies. Bovendien zullen wij u laten z

Bloemdijk 1a

9531 JL Borger

Wat vindt u van de uitstraling van ons pand en onze parkeergelegenheid?

Ruudencarola@gmail.com

Prima voorlichting en leggen van ons tapijt

Nvt
Tapijt Desso

Beek

Heel prettig geholpen

Gewoon zo doorgaan

Ram

Een positieve ervaring met een leuke verkoopmedewerker en uiteraard geslaagd..

Niks.

Steenhuis Y

Is zeer goed

Geen of een step,de winkel is zo lang. Ha ha
Product of service:
Leuke stoel voor mijn vrouwtje.

G. Brink

Prettig en persoonlijk. Luisterend oor.

Nee. Het was perfect
Meubels

SterSterSterHalve sterLege ster

april/mei 2026

Michiel Staal

Attent en goed. Vriendelijke en meedenkende medewerkers

Product of service:
PVC vloer boven en beneden gekocht en gelegd.

Kruiter

goed gedaan
Urban Sofa Bank

Dick en Carla Voorintholt

Ga op dezelfde voet verder.

Beugel

Prima.

Geen.
Relaxstoel

Wekema

Prima !👍

Van der Laan

Goede service. Vriendelijk personeel.

2 relax stoelen

Schulte