9.3 /10

checkbox97% beveelt SedumSpecialist aan!

Heeft de website u goed geholpen bij uw aankoop?
Wat vond u van het bestelproces en levering?

Jelle van Schalkwijk

We hebben inmiddels bijna een jaar een sedumdak op onze veranda, aangelegd door de Sedumspecialist. Niet lang na de plaatsing ontdekten we een lekkage in de veranda. Of dat veroorzaakt is tijdens de aanleg van het sedum of dat het toen pas aan het licht kwam, is niet duidelijk. Belangrijker is hoe de Sedumspecialist hiermee is omgegaan. We zijn namelijk ontzettend blij met de manier waarop ze dit hebben opgepakt: ze hebben al het sedum verwijderd zodat het lek gerepareerd kon worden, en daarna het sedum weer netjes teruggelegd. Omdat het sedum hierbij wat schade had opgelopen, hebben ze dit daarna op eigen initiatief ook nog hersteld. Kortom: een bedrijf dat niet alleen goed werk levert, maar ook verantwoordelijkheid neemt als er iets misgaat — en dat met veel zorg en klantvriendelijkheid. Wat ons betreft absoluut een aanrader.

anonymous

Snelle en vriendelijke hulp. Goed bereikbaar voor vragen en advies.

Maarten Smits

Eenvoudig kunnen vinden wat ik zocht. Er zijn duidelijke instructiefilmpjes op de website. Zowel de bestelling als de levering gingen vlot en correct. Voor de transporteur was dit niet de eenvoudigste levering, maar hij handelde dit perfect af. Ik kreeg wel pas kort na de levering de mail met het tijdslot op de (al eerder gemelde) leveringsdag. Was wel sowieso het eerste tijdslot en in het begin ervan.

Pieter van Weess

SterSterSterHalve sterLege ster

Jullie sturen een leverings mail met tijd. Alleen de mail werd verstuurd om 7.53 en mijn bestelling stond er om 7.30 al. Stuur m dan een dag eerder. Maar verder prima levering.

Els Tavernier

Heel goede service en snel correct antwoord bij vragen.

Michiel

Top

SterSterHalve sterLege sterLege ster

De mat zou 6 soorten sedum hebben maar het is er voornamelijk 1 en heel soms zit er een andere soort.

anonymous

Duidelijk informatie over het product en levering conform afspraak. Aangevuld met heldere informatie over hoe de planten te plaatsen op het dak. Top!

Vlotte service, correcte producten

SterSterSterHalve sterLege ster

Gemeld bij bestelling werd levering op woensdag en nader bericht over levermoment. Eind maandagmiddag levering zonder enige aankondiging. Dus ruim op tijd (+), maar totaal verrassend moment (-)

Antwoord SedumSpecialist

Hi anoniem, Oh jee, dan waren we veel te vroeg! Excuus voor het ongemak! Bij pakket bestellingen zijn collega's soms iets te enthousiast met het verwerken. Hopelijk heeft u het dak mooi kunnen bemesten en bloeit het sedum straks waanzinnig!

Geantwoord op

anonymous

Vakkundig advies snelle levering en de Sedumtray is een prachtig op het dak van onze kapschuur. Dit bedrijf is echt een aanrader.👍

Bert Oldewarris

SterSterSterHalve sterLege ster

Moment van aflevering ging niet goed. Ik heb een datum van afleveren aangegeven maar de bestelling kwam een week eerder. En toen waren wij niet thuis.

Prive persoon

Goede instructie hoe de sedum zelf te leggen! Zelf leggen is goed te doen en snel gebeurt. Eindresultaat ziet er mooi uit en temperatuur in de schuur is meteen stuk koeler met warm weer.

Gijs

Fijne duidelijke website, bij vragen over de levering of het leggen staan ze je graag even te woord. Met een mooi dak als eindresultaat!

SedumSpecialist verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

SedumSpecialist heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 19 juli 2023

SedumSpecialist

Dé SedumSpecialist verkoopt sedum voor daken en als bodembedekker. Op onze website vind je alle informatie over producten, aanleg, onderhoud en nog veel meer. Bestel gemakkelijk via onze webshop of vraag een offerte aan. De SedumSpecialist werkt voor particulieren, bedrijven en professionals.

Edisonweg 1

3404LA IJsselstein

Heeft de website u goed geholpen bij uw aankoop?
Wat vond u van het bestelproces en levering?

Jelle van Schalkwijk

anonymous

Snelle en vriendelijke hulp. Goed bereikbaar voor vragen en advies.

Maarten Smits

Pieter van Weess

Els Tavernier

Heel goede service en snel correct antwoord bij vragen.

Michiel

Top