John
Prima service. Vervanging van de vorige auto verliep prima Financiële afrekening vond ik in de eerste instantie wat onduidelijk, maar dat lag aan mij.
- Product of service:
- Evaluatie dienstverlening
goede communicatie
Heldere en transparante voorstellen qua financiering.
Goed mijn aanvraag verliep soepel
Alles loopt volgens afspraak.
tot op heden geen problemen
Snel antwoord.
Zeer goed.Goede begeleiding bij het uitzoeken van een auto,ook bij de financiering.Bij de uitreiking van de sleutels en auto heel goed geholpen.
good service, helpfull - no complications
Heel goed. Private lease voor een redelijke prijs en vriendelijk personeel
Oplichterspraktijken! Huur vervangend vervoer kost volgens dealer 67 euro. Wat op zich al erg prijzig is. VWPFS rekent daar nog ruim extra, en dan heb ik het niet eens over de brandstofkosten. Voor mij geen VWPFS of Seat meer. Maar dat zal jullie wellicht een zorg zijn waarschijnlijk.
Heb nog geen problemen gehad
Dat het veel moeite kost om een goedkeuring te krijgen zonder DigiD , en dat terwijl we hiervoor ook een leasecontract hadden voor een Seat . Maar wat betreft de betaling en maandelijks rekening gaat het duidelijk en op tijd,dus daarover niks te klagen
SEAT Financial Services verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
SEAT Financial Services heeft de volgende resultaten bereikt:
goede communicatie
Heldere en transparante voorstellen qua financiering.
Goed mijn aanvraag verliep soepel
Alles loopt volgens afspraak.
tot op heden geen problemen
Snel antwoord.