Ingrid
- Hoe heeft u de werkwijze en communicatie van Schulte Energie & Techniek in het offertetraject ervaren?
- Prima
- Product of service:
- thuisbatterij
99% beveelt Schulte Energie & Techniek aan!
99% beveelt Schulte Energie & Techniek aan!
Zeer positief; vriendelijk, deskundig en gaan voor een nette en passende oplossing
Onze ervaring met Schulte energie en techniek zijn positief. In het eerste gesprek een duidelijke uitleg gehad over de evt te plaatsen thuisbatterij en het systeem
Zeer goede ervaring
Deskundige adviseur, mooie produkten.
goed
Goed advies, en ze doen wat ze zeggen
Alles top geregeld
Vriendelijk, netjes, professioneel (sales en installatie). Lastig om na installatie snel contact te krijgen bij problemen (Aftersales).
Top
Super
Over algemeen ben ik redelijk tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden
Prima0
Zeer positief
Fijn bedrijf !
Schulte Energie & Techniek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Schulte Energie & Techniek heeft de volgende resultaten bereikt:
Schulte Energie & Techniek
Sombeekweg 11
7591 AV Denekamp
Zeer goede ervaring
Deskundige adviseur, mooie produkten.
goed
Goed advies, en ze doen wat ze zeggen