anonymous
De sfeer en de groep, mijn eigen ontwikkeling, de trainer en de inhoud was relevant en toepasbaar
Fijn om d.m.v. verschillende oefeningen te oefenen met de theorie. Goed toepasbaar voor in de praktijk. Volgende keer misschien met acteurs.
Mooi overzicht van beschikbare theorieën op het gebied van effectiviteit. Het is nu aan mijzelf om de vervolg stappen hierin te zetten.
Veel slides 235! en veel zenden. De dynamiek van de groep was goed, veel ervaringen, hiermee kan je meer doen.
Het was een zinvolle ochtend waarbij het weer even goed was om de kennis op te frissen met elkaar. Er was een veilige sfeer en ik denk dat iedereen weer iets heeft om mee te nemen naar zijn/haar eigen praktijk.
Matig, te weinig variatie en erg monotoom en daardoor na 15.00 uur slaapverwekkend.
Fijne trainster handvatten gekregen waar ik iets mee kan
Heldere cursus met een kleine groep cursisten waardoor je genoeg aandacht van de trainer krijgt.
Ik vond het eerst spannend om deze cursus te volgen omdat het een persoonlijke opleiding is. Omdat de groep prettig was en de trainer ook prettig was, was er een veilige leeromgeving waarin ik veel heb geleerd inzake persoonlijke overtuigingskracht.
Een goede training, in een veilige setting, ontspannen
Ik vond het nu snuffelen aan de training, ik zou graag meer verdieping willen dus meer tijd van de baas krijgen.
Goed aangepast op de praktijk en de voorbeelden die uit de groep kwam.
Positief, betrokken, aansluitend bij het huiswerk. Theoretisch onderbouwd.
Een gemiste kans en zonde van mijn tijd.
Leuk, prima
Schouten en Nelissen NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Schouten en Nelissen NL heeft de volgende resultaten bereikt:
Schouten en Nelissen NL
Van Heemstraweg West 5
5301 PA Zaltbommel
Fijne trainster handvatten gekregen waar ik iets mee kan
Een goede training, in een veilige setting, ontspannen
Goed aangepast op de praktijk en de voorbeelden die uit de groep kwam.
Positief, betrokken, aansluitend bij het huiswerk. Theoretisch onderbouwd.
Een gemiste kans en zonde van mijn tijd.
Leuk, prima
Schouten en Nelissen NL heeft de volgende resultaten bereikt: