Andre
Prettige sfeer, 2 trainers op 6 personen was perfect. groter moet een groep ook niet zijn. Er was veel interactie, samenwerking, begrip en acceptatie op deze manier.
Kennis opgedaan om dingen anders te doen. Zinvolle opleiding
Veel aan gehad en een bijzonder gekwalificeerde trainer.
zoals ik al eerder had aangegeven had ik wel eerst een intake gesprek willen hebben. door omstandigheden van ziekte en afzeggen is dit er niet van gekomen Algehele ervaring is redelijk goed maar mailen met module deskundigen is erg lastig als ik geen antwoord krijg (3x meegemaakt)
Ik vond het een interessante training om te volgen. Een trainingsdag is altijd vrij intensief maar ik vond dat Anneke goed probeerde de energie er in te houden, ook na de lunch, en goed polste hoe iedereen er bij zat.
Een prima opleiding/dag, professionele trainer maar ik had er zelf meer van verwacht
Goede uitleg en fijne locatie. Goed geregeld en trainer zeer gedreven.
De training was erg leerzaam. Het zijn wel veel dingen waar je aan moet denken om het juiste over te brengen aan degene waar je feedback aan geeft.
Ik vond het een hele interessante training, en Reinwout was zeer kundig in het vak en kon veel vragen beantwoorden.
Goede focus op 1 structuur van jouw verhaal en 2 het brengen van het verhaal
Zie vorige antwoord.
Een interessante, leerzame training waarin het geleerde meteen in de praktijk wordt gebracht.
Eerste deel was functioneel en het 2e deel zat meer op de emotie (storytelling). Dit is een mooie opbouw van de cursus. Gecombineerd met de tussentijdse opdrachten op de case die je meeneemt, is het direct toepasbaar. Dag vloog voorbij.
Een juiste mix van onderwerpen, die aanvullend zijn en goed in een paper toe te passen.
Prettige leerzame training die inzichten geeft in energie gevers en nemers in relatie tot tijdsplanning.
Schouten en Nelissen NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Schouten en Nelissen NL heeft de volgende resultaten bereikt:
Schouten en Nelissen NL
Van Heemstraweg West 5
5301 PA Zaltbommel
Kennis opgedaan om dingen anders te doen. Zinvolle opleiding
Veel aan gehad en een bijzonder gekwalificeerde trainer.
Goede uitleg en fijne locatie. Goed geregeld en trainer zeer gedreven.
Goede focus op 1 structuur van jouw verhaal en 2 het brengen van het verhaal
Zie vorige antwoord.