Interessant, duidelijke uitleg van instructrice

Jeffrey

Ik heb het als een mooie toevoeging aan mijn leven ervaren. Deels zakelijk maar ik neem het grootste deel ook mee in mijn dagelijks leven. Daarnaast was het ook mooi om te zien dat iedereen een bepaalde groei doormaakte. Ik vind alle psycholigische "trucjes" super tof en mooi om in mijn leven te verwerken.

SterSterSterSterLege ster

Ik had er vtv niet al te veel in in. Moest ook eigenlijk wel lachen om het verplichte karakter voor een training Leidinggeven zonder macht. Ik vond toch beide dagen heel leuk en waardevol. Alwin gaf het ook zeer leuk en kundig. Meerdere oefeningen spraken me zeer aan, anderen iets minder. Dat is natuurlijk heel persoonlijk.

Arjan

Persoonlijk vond ik het prettig dat ik alleen van mij organisatie was (niet met bekende) De grote van de groep was erg fijn.

Peter

SterSterSterSterLege ster

Een erg prettige en energieke opleiding die direct mogelijkheden biedt om praktisch toe te passen De cursusomschrijvign dekt de lading!

Judith

Veel theorie m.b.t. De Roos van Leary. Leuke groep

SterSterSterSterLege ster

Geeft handvatten om assertiviteit op een effectieve manier in te kunnen zetten.

SterSterSterHalve sterLege ster

We hadden een leuke diverse groep waardoor je ook andere inzichten kreeg met een leuke aardige cursusleider.

Judith de Jong

SterSterSterSterLege ster

Het was een intensieve reis. Veel over mijzelf geleerd, wat dit bijdraagt aan mijn communicatie weet ik nog niet zo goed.

SterSterSterSterLege ster

Professioneel, goed verzorgd, prima lesmateriaal, docent en acteur.

Christianne

SterSterSterHalve sterLege ster

Theorie Belbin is helemaal niet toepasbaar in de praktijk, maar komt elke keer terug. Theorie kernkwadrant is beter van toepassing. De tweede dag is volgepropt. Ik denk dat 2,5 dag beter zou zijn.

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik heb veel van Bianca geleerd, ik vond haar een fijne docent. Ze maakte de lessen lekker interactief. Ik heb de handvatten die ik nodig had om een goed AMC plan te ontwikkelen.

SterSterSterHalve sterLege ster

Het was een prima nuttige training.

Nathalie

SterSterSterSterLege ster

Goed. Fijne groep, veel van elkaar geleerd. Je herkent elkaars dilemma's. Trainer was ook fijn. Duidelijk, begrensde soms ook (ihk van de tijd)

Mijn ervaring was goed lerar gave op mooi manier les

Schouten en Nelissen NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Schouten en Nelissen NL heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 11 februari 2020

Schouten en Nelissen NL

De kracht van professionele ontwikkeling én persoonlijke groei. Wij vergroten de impact van individuen, teams en organisaties met power skills – de kennis en vaardigheden die je sterk en in beweging houden.

Van Heemstraweg West 5

Peter

Judith

Veel theorie m.b.t. De Roos van Leary. Leuke groep

SterSterSterSterLege ster

Geeft handvatten om assertiviteit op een effectieve manier in te kunnen zetten.

Judith de Jong

SterSterSterSterLege ster

Professioneel, goed verzorgd, prima lesmateriaal, docent en acteur.

Christianne

SterSterSterHalve sterLege ster

Het was een prima nuttige training.

Nathalie

Mijn ervaring was goed lerar gave op mooi manier les