Ron

SterSterSterSterLege ster

Leuke en interessante opleiding, goede docent, leuke (kleine) groep mede cursisten die allemaal enthousiast meededen.

anonymous

Heeft mij erg enthousiast gemaakt door de fijne manier van uitleggen en de speelse manier waarop je toch veel leert!

Michael

SterSterSterSterLege ster

Ik heb daar geen twee regels meer voor nodig. Daar was de cursus toch voor! To the point. Dus een prettige en fijne algehele ervaring

SterSterSterSterLege ster

Leerzame periode. Fijne groep en in het algemeen fijn om tijd te kunnen besteden aan eigen ontwikkeling

Ria

Inhoudelijk zat deze cursus goed in elkaar. Veel tips en trucs geleerd (nu nog toepassen!). Cursus sloot goed aan op mijn behoeften (had vooraf telefonisch contact gehad om advies te vragen welke cursus goed bij mij zou passen). Dank jullie wel!

Het was nuttig en leerzaam maar ik had meer verwacht

SterSterSterSterLege ster

het was inzichtelijk, ik heb veel kunnen leren in contact met de anderen, we konden prettig oefenen en de groep had een goed formaat. de combinatie van 1 toegewijd trainer een een extra trainer op de 2e dag was een heel goede opzet

Alice Schuurmans

Erg leerzaam.

anonymous

Van een deskundige en enthousiaste docent heb ik handvatten ontvangen om op een effectieve en prettige manier zakelijke en privé gesprekken te voeren. De vertaling naar de praktijk komt hierbij ruimschoots aan bod. De opleiding heeft mij ook meer inzicht gegeven m.b.t. mijn eigen manier van communiceren en luisteren en wat daarvan de consequenties kunnen zijn.

anonymous

Mooie diverse groep en een goede trainer. Dit maakte het een dynamisch gebeuren. Wel zat ik met 2 andere collega's van de politie. Dat moeten er zeker niet meer worden. 3 van 1 werkgever is wel het maximum.

SterSterSterSterLege ster

Goede trainer en actrice. veel ruimte voor eigen inbreng. Voldoende naslag werk . Goede verhouding theory & praktijk oefeningen.

SterSterSterHalve sterLege ster

Zeer enthousiaste en gepassioneerde trainster trainster!! Susan wist zeker de aandacht vast te houden. Nogmaals: meer klassikaal casussen uit de praktijk van de cursisten bespreken zou nog meer handvatten kunnen bieden voor de anderen.

Peter

SterSterSterSterLege ster

Het was een fijne groep mensen om iets mee en van te leren. De trainster was prettig in de omgang en kundig. De catering was goed verzorgd.

SterSterSterSterLege ster

Rustige mevrouw die ook uit haar eigen ervaring kan putten en goed kan overbrengen.

Dynke

Heel veel inzichten gekregen, leuke interactie met docent en groep, veel geleerd om mee te nemen en verder op te pakken

Schouten en Nelissen NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Schouten en Nelissen NL heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 11 februari 2020

Schouten en Nelissen NL

De kracht van professionele ontwikkeling én persoonlijke groei. Wij vergroten de impact van individuen, teams en organisaties met power skills – de kennis en vaardigheden die je sterk en in beweging houden.

Van Heemstraweg West 5

5301 PA Zaltbommel