Jacky
positieve ervaring. Kandidaten die oprecht ook iets wilde leren werkt het beste qua motivatie.
Leerzaam, nuttig, intensief en waardevol.
Goed geregeld - fijne locatie - prettige groep en fijne trainster
Plezierige en uitdagende training waarbij er veel tijd was om iedereen z'n persoonlijke doelen goed te definiëren en daarna ook daadwerkelijk te trainen. Erg goede trainer (Ellen) die ook goed haar training op de behoefte van de groep aanpaste wanneer dit nodig was.
fijne ervaring met ellen , leuk, initiatiefrijk,
Docent met veel kennis. Leuke kleine groep met veel interactie. Veel geleerd in een prettig omgeving.
Leuke en aardige docente, maar opleiding van laag niveau.
Zeer goede basis training Winst&Verlies rekening en Balans. Door zeer ervaren en didactisch goede docent.
Zeer inzichtelijk en overzichtelijk.
Een fijne training en opleider met kennis. Wat jammer was is dat er weinig tijd was qua voorbereiding (de documentatie kwam omstreeks 2 wk vantevoren) en dat de trainingsdagen zo dicht op elkaar zaten. Dus weinig tijd voor reflectie en oefenen.
Gemoedelijke sfeer en vertrouwen. Leuke groep deelnemers en een goede trainster.
ervaren trainer, had soms iets minder aan het woord mogen zijn met meer ruimte voor oefeningen
Juiste groeps grote. FIjne trainer, Goede lokatie, Fijn lesmateriaal en leuke bijeenkomsten
Ik heb niet veel nieuwe handvatten geleerd, was meer een herhaling van kennis.
training was goed
Schouten en Nelissen NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Schouten en Nelissen NL heeft de volgende resultaten bereikt:
Schouten en Nelissen NL
Van Heemstraweg West 5
5301 PA Zaltbommel
Leerzaam, nuttig, intensief en waardevol.
Goed geregeld - fijne locatie - prettige groep en fijne trainster
fijne ervaring met ellen , leuk, initiatiefrijk,
Leuke en aardige docente, maar opleiding van laag niveau.
Zeer inzichtelijk en overzichtelijk.
Ik heb niet veel nieuwe handvatten geleerd, was meer een herhaling van kennis.
training was goed
Schouten en Nelissen NL heeft de volgende resultaten bereikt: