Joke

Veel informatie om naderhand te verwerken maar veel praktische opdrachten om de kennis en kunde goed over te dragen

anonymous

De lessen bestonden uit verschillende opdrachten, met ruimte voor introspectie en het identificeren en verbeteren van patronen die de boodschap onduidelijk maken.

anonymous

We hadden een fijne en open groep, deelden veel informatie en stonden open voor iedereen zijn/haar verhaal.

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede locatie, prima faciliteiten, heerlijke lunch. Duidelijk programma en we haaden een leuke groep mensen, dus dat helpt altijd.

Selena Espejo

Een fijne en leerzame training die mij gaat helpen in mijn rol.

anonymous

Hele leerzame en veilige omgeving.

SterSterSterSterLege ster

Er wordt goed doorgevraagd door de trainer en de benadering is positief.

anonymous

De masterclass Verandermanagement was een waardevolle en inspirerende ervaring. Ondanks dat het programma slechts één dag duurde, werd er veel relevante en toepasbare informatie gedeeld. De afwisseling tussen theorie en praktijkopdrachten zorgde voor een dynamisch en leerzaam verloop van de dag. De samenwerking met de andere deelnemers verliep prettig en droeg bij aan nieuwe inzichten en perspectieven. De docent was deskundig, toegankelijk en wist een fijne sfeer te creëren waarin iedereen actief kon deelnemen. Kortom: een intensieve, maar zeer leerzame dag .

Simon

De feedback oefeningen waren heel leerzaam en wat ik geleerd heb gebruik ik al tijdens gesprekken zo wel privé als zakelijk. De oefeningen en de feedback met de groep vond ik top.

SterSterSterSterLege ster

Dat was prima en zeker voor wat ik voor ogen had aan het begin van de opleiding.

anonymous

Goed, Ik heb veel opgestoken van de training. De combinatie van 's ochtends de theorie en 's middags de praktijk was prettig.

anonymous

Inhoud van de training sluit goed aan bij de praktijk van complexe projecten. Breed aanbod van studiemateriaal, waarmee je naar eigen inzicht aan de slag kan voor de eigen projecten.

Kirsten

heel leerzaam, het komt er gewoon op neer ; doen

Joëlle

Een training met stof die je eigenlijk wel kent, maar waarvan het toch fijn is om ze nog eens te horen inclusief concrete tips om het gelijk in de praktijk toe te passen. Veel complimenten voor de trainer, want ze heeft me van 9:30-16:30 geboeid en geënthousiasmeerd.

SterSterSterSterLege ster

fijn persoon die verstand heeft waar hij het over heeft. goede voorbeelden benoemd en goede duidelijke antwoorden

Schouten en Nelissen NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Schouten en Nelissen NL heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 11 februari 2020

Schouten en Nelissen NL

De kracht van professionele ontwikkeling én persoonlijke groei. Wij vergroten de impact van individuen, teams en organisaties met power skills – de kennis en vaardigheden die je sterk en in beweging houden.

Van Heemstraweg West 5

5301 PA Zaltbommel

Joke

SterSterSterHalve sterLege ster

Selena Espejo

Een fijne en leerzame training die mij gaat helpen in mijn rol.

anonymous

Hele leerzame en veilige omgeving.

SterSterSterSterLege ster

Er wordt goed doorgevraagd door de trainer en de benadering is positief.

Simon

Kirsten