Margret
Zeer nuttige training die meerdere hantvatten geeft. Maar vooral ook veel praktijkoefeningen met de groep wat super waardevol is. Mijn rugzak is dan ook zeker goed gevuld na deze training
Heel fijn.
Over het algemeen heb ik de cursus als waardevol ervaren en heb ik bruikbare inzichten opgedaan. Wel vond ik dat de verwachtingen, het gebruik van het online leerplatform en de communicatie rondom huiswerkopdrachten duidelijker hadden gekund. Daarnaast zou ik graag zien dat er tijdens de cursus meer aandacht wordt besteed aan de bespreking en verdieping van de uitgevoerde opdrachten.
Paolo zorgde voor een fijne omgeving waar iedereen zijn of haar grootste leervraag durfte te stellen! Hij wist op elke vraag een passend antwoord te vinden. Top trainer!
De training was interactief opgezet, waardoor ik actief betrokken bleef en de theorie direct kon koppelen aan praktijksituaties.
Prima opzet, mooi programma. Veel handvatten en instrumenten aangereikt gekregen die ik direct kan toepassen in de werkpraktijk.
Goed. Goede sfeer in de groep en mooi te zien hoe iedereen is gegroeid.
Inspirerend. Het zet ook aan tot nadenken/omderzoeken
Wat een fijne training. Goede opbouw en inzichten. Mooie handvatten om mee verder te groeien. Hele fijne trainer, met mensenkennis en ervaring.
Professionele trainer, leerzaam, actief.
Mijn algehele ervaring was goed, Ik heb er veel van geleerd en ben ook zeer tevreden over de manier waarop het uitgelegd werd. Zou het aanraden aan andere die een opleiding teamleider zoeken.
Veel geoefend, fijne groep, goede docent
Het was fijne toepasbare training. Daarnaast was het fijn dat het niet 2 weken achter elkaar was maar dat je net wat langer de tijd had om in de praktijk te oefenen.
Ik heb de training assertiviteit als erg leerzaam en praktisch ervaren. De training heeft mij geholpen om bewuster mijn grenzen aan te geven, beter voor mezelf op te komen en niet automatisch alle taken naar me toe te trekken. De oefeningen en praktijkvoorbeelden waren goed toepasbaar in mijn dagelijkse werk.
Fijne trainster. Interessante stof.
Schouten en Nelissen NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Schouten en Nelissen NL heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel fijn.
Goed. Goede sfeer in de groep en mooi te zien hoe iedereen is gegroeid.
Inspirerend. Het zet ook aan tot nadenken/omderzoeken
Professionele trainer, leerzaam, actief.
Veel geoefend, fijne groep, goede docent
Fijne trainster. Interessante stof.
Schouten en Nelissen NL heeft de volgende resultaten bereikt: