anonymous

Ik vind het prettig dat de training kort en overzichtelijk is. De tijd tussen de lessen was misschien net iets te kort, want oefenen met de opgedane kennis lukte niet altijd. Daarnaast over het platform, dat kan worden verbeterd. Bijvoorbeeld dat je samen kunt werken aan een document en/of er opmerkingen bij kan zetten.

SterSterSterHalve sterLege ster

De online module had een goed opbouw en opzet, alleen jammer dat er tijdens de opleiding niks mee werd gedaan. De opleider kon ons goed meenemen in zijn verhaal en maakte er wel twee interesante dagen van.

Remco van Vliet

Mega veel geleerd. De gehele cursus heb ik een groot respect gemerkt voor alle cursisten.

Romy

Ik vond het een leuke en interessante training om te volgen. Ik vond het fijn dat de groep wat kleiner was, en er voldoende ruimte was om naar ieders persoonlijke wensen en doelen te kijken.

Niek Steemers

Het was een positieve ervaring, waarbij ik veel nieuwe inzichten heb gekregen, meer en verschillende inzichten dan ik van te voren had verwacht.

SterSterSterHalve sterLege ster

relatief lekker snel door sheets, mooie en handige boekjes die je van te voren thuis door kan nemen, die prettig lezen en een zeer duidelijke website met de agenda, planning en kijken waar je staat in het hele proces

SterSterSterSterLege ster

Ik heb veel nieuws geleerd en nieuwe inzichten gekregen, de groep was erg fijn. Een grotere groep zou de ervaring al verminderen. Ook heeft het geholpen om buiten mijn comfortzone te treden.

anonymous

goede tips en tricks die ik in de praktijk kan brnegen om strategisch te beinvloeden. Fijne om dit samen met een diverse groep in een veilige omgeving te oefenen

anonymous

Kost veel energie, maar zonder hard werken geen mooi resultaat. Je krijgt duidelijke inzichten in jezelf en in andere

Peter

De training inhoudelijk heeft mij veel inzichten verschaft, juist datgeen waar ik naar op zoek was. Daarbij was het goed georganiseerd en de locatie was ook goed.

SterSterSterSterLege ster

Interactief, leerzaam en af een toe een grappig filmpje.

op de praktijk gericht probleem gerichte casussen

SterSterSterSterLege ster

De cursusleidster (Karin Schagen) stelde iedereen meteen op zijn gemak, waardoor er meteen openheid was. Ik vond het hierdoor helemaal niet moeilijk om persoonlijke zaken te bespreken. Ze leidde de groep goed met een duidelijke agenda.

Peter Berkhout

Fijne ongedwongen en veilige sfeer, waardoor je echt wordt uitgenodigd open naar jezelf te kijken

anonymous

De lesstof is heel Interessant met diverse technieken die je kan toepassen in je dagelijkse communicatie. Een niet al te grote groep, maar ook mensen die tegen soortgelijke dingen aan lopen.

Schouten en Nelissen NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Schouten en Nelissen NL heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 11 februari 2020

Schouten en Nelissen NL

De kracht van professionele ontwikkeling én persoonlijke groei. Wij vergroten de impact van individuen, teams en organisaties met power skills – de kennis en vaardigheden die je sterk en in beweging houden.

Van Heemstraweg West 5

5301 PA Zaltbommel

Remco van Vliet

Romy

Niek Steemers

Peter

SterSterSterSterLege ster

Interactief, leerzaam en af een toe een grappig filmpje.

op de praktijk gericht probleem gerichte casussen

Peter Berkhout