Jolanda
fijne docent. Goede handouts.
Mijn algehele ervaring met de training was zeer positief. De combinatie van een veilige leeromgeving, oefenen in een kleine groep met gelijkgestemden en het ontvangen van eerlijke, constructieve feedback heeft mij veel inzicht en vertrouwen gegeven. Het terugkijken van de opgenomen presentaties liet mij zien dat mijn eigen beleving vaak anders is dan hoe ik daadwerkelijk overkom. De deskundige begeleiding en heldere instructies van de trainer maakten de training voor mij zeer waardevol en direct toepasbaar in de praktijk.
Professioneel, veilige en open omgeving. Soms iets teveel theorie, de praktijk stukken en oefeningen waren leuk maar net niet genoeg
Fijne en duidelijke communicatie. Daadwerkelijke actiepunten om uit te werken.
Super fijne training gehad, fijne groep, goede dynamiek.
De training/opleiding sluit goed aan op de behoefte en het raakt ook echt alle onderwerpen die noodzakelijk zijn.
een interactieve dag met elkaar samen en leerzaam dat we het zelf moeten doen en durven voor je op te komen
Tijdens de training heb ik ontdekt dat ik niet de enige ben die met bepaalde uitdagingen te maken heeft. Er zijn ook andere mensen die zich in een vergelijkbare situatie bevinden. Daarnaast heb ik de gelegenheid gekregen om mensen uit het bedrijfsleven te ontmoeten en ervaringen met hen uit te wisselen
- Leuke groep om de training mee te doen - Goede trainer - Veel stof wat zet tot na denken
Zeer goed. De afwisseling in de training heb ik prettig ervaren waardoor de dag snel voorbij ging. Het is een onderwerp waar enorm veel over te zeggen is, maar in deze dagen heb ik toch veel dingen geleerd die mij als beginnend leidinggevende op weg helpen.
Opzich heb ik er best wel wat van geleerd. Maar ik had verwacht meer te oefenen samen met de leerkracht om zo persoonlijke tips te krijgen. mijn collega, die op een andere dag de zelfde cursus volgde, had dit veel meer
Goede training met kundige mensen
Goede opleiding met prima opbouw/framework. Esther gaf ons de ruimte voor eigen inbreng, liet ons het tempo bepalen. Soms lekte de energie weg en lag het tempo wat laag / vrij lange kringgesprekken. Daar zie ik een nadrukkelijke rol voor de trainer die nog beter opgepakt kan worden. Kortere blokken en interactieve opdrachten kunnen daarin helpen.
Intens, leerzaam, confronterend, open.
Ik vond de training erg leerzaam. De basis van adviesvaardigheden kwam goed aan bod en ook werd er geoefend wat erg nuttig was. Er was ook veel ruimte voor vragen en eigen inbreng.
Schouten en Nelissen NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Schouten en Nelissen NL heeft de volgende resultaten bereikt:
fijne docent. Goede handouts.
Fijne en duidelijke communicatie. Daadwerkelijke actiepunten om uit te werken.
Super fijne training gehad, fijne groep, goede dynamiek.
Goede training met kundige mensen
Intens, leerzaam, confronterend, open.
Schouten en Nelissen NL heeft de volgende resultaten bereikt: