SterSterSterHalve sterLege ster

Ik ben blij dat ik de training gedaan heb, het was een hele positieve, fijne en veilige groep waarin je met gelijkgestemden aan jezelf werkt.

anonymous

aandacht voor mijn specifieke leerdoelen ik heb inzichten gekregen die ik de rest van mijn leven zal meenemen

anonymous

De training was toegankelijk en prettig om te volgen. Door de kennis en kunde van de trainer (Mariette) en de variatie die zij binnen de training aanbracht, wist zij de training tot een succes te maken. De verschillende werkvormen en de manier waarop de informatie werd aangeboden, zorgden ervoor dat de training afwisselend en begrijpelijk bleef.

anonymous

Ik vond het leerzaam en alles eromheen was goed geregeld.

anonymous

Over het algemeen was ik zeer tevreden met de training. De trainster was fijn, de inhoud was passend, de locatie was top. Alleen in de voorbereiding was het soms onduidelijk waardoor ik af en toe dingen over het hoofd heb gezien.

SterSterSterSterLege ster

hele leuke en goede trainster. Wist erg goed aansluiting te vinden met de groep. Inhoudelijk had ik er iets meer van verwacht

anonymous

Heel fijn trainer - veel ruimte en vrijheid om te oefenen wat ik zelf heel prettig vond. Zij kon ook goed aanvoelen of iemand wel of niet wou mee doen met een oefening. Als het niet ging dan helpt zij je om

anonymous

De training bood een goede balans tussen theorie en oefenen. Heeft mij een aantal nieuwe inzichten gebracht en zaken waar we mee aan de gang kunnen.

SterSterSterSterLege ster

Hele fijne trainster, veel relevante informatie waar je concreet mee aan de slag kan. Ook het oefenen met praktijksituaties maakte de training heel waardevol, je past daardoor direct kennis toe in de praktijk.

Catelijne Zantboer

Vooraf wist ik niet precies wat we konden verwachten. De training sloot goed aan op onze functie en we konden zelf ook input leveren.

SterSterSterSterLege ster

Fijne training met goede inzichten. Mooie theorieën, waarbij je de kans krijgt deze te oefenen.

Ralph

SterSterSterSterLege ster

Ik vond het erg leerzaam en heb er erg veel van opgepakt, wat ik dagelijks in mijn werkzaamheden kan toepassen. De docent was erg behulpzaam en bracht de theorie duidelijk over.

SterSterSterSterLege ster

De trainer was er voor ons, het is verder wat je er zelf instopt, dat wordt beloond.

SterSterLege sterLege sterLege ster

mijn ervaring viel tegen, en het lesgeven was niet de manier waar ik van hou.

Ronald

SterSterSterHalve sterLege ster

Een eerlijke open sfeer waarin iedereen zich veilig voelde om zich helemaal te laten zien. Heldere duidelijke theorie en uitleg hierover.

Schouten en Nelissen NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Schouten en Nelissen NL heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 11 februari 2020

Schouten en Nelissen NL

De kracht van professionele ontwikkeling én persoonlijke groei. Wij vergroten de impact van individuen, teams en organisaties met power skills – de kennis en vaardigheden die je sterk en in beweging houden.

Van Heemstraweg West 5

5301 PA Zaltbommel

anonymous

Ik vond het leerzaam en alles eromheen was goed geregeld.

Catelijne Zantboer

Ralph

SterSterLege sterLege sterLege ster

mijn ervaring viel tegen, en het lesgeven was niet de manier waar ik van hou.

Ronald

Schouten en Nelissen NL heeft de volgende resultaten bereikt: